Figafiga Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 argusiowa napisał(a):dopisane wpłaty Romki i ania1, Figuś zaktualizuj :) zrobione, tym razem slicznie kolor wszedł ;-) Quote
UMilki Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Romka napisał(a):A jak zachowuje się i czuje się Antoś? Antoś nabiera sił. Jeszcze cały czas musi mieć kołnierzyk, bo jak tylko zdejmuję to on się drapie po ledwo co wygojonych ranach, więc nie chcę ryzykować. Ale to kwestia dosłownie dwóch może trzech dni. Z sąsiadem od czasu do czasu podyskutuje przez płot, ale do konfliktów nie dochodzi. Spacerowanie i pieszczotki to jego ulubione zajęcia. A im lepiej się czuje tym więcej ma energii i tym chętniej gdzieś by się urwał ;) Wczoraj poszedł luzem i niezbyt chętnie zawrócił :( Może dlatego, że poszedł z moją siostrą? Ale wydaje mi się, że jest mu tutaj dobrze. Quote
lilk_a Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 UMilki napisał(a):Antoś nabiera sił. Jeszcze cały czas musi mieć kołnierzyk, bo jak tylko zdejmuję to on się drapie po ledwo co wygojonych ranach, więc nie chcę ryzykować. Ale to kwestia dosłownie dwóch może trzech dni. Z sąsiadem od czasu do czasu podyskutuje przez płot, ale do konfliktów nie dochodzi. Spacerowanie i pieszczotki to jego ulubione zajęcia. A im lepiej się czuje tym więcej ma energii i tym chętniej gdzieś by się urwał ;) Wczoraj poszedł luzem i niezbyt chętnie zawrócił :( Może dlatego, że poszedł z moją siostrą? Ale wydaje mi się, że jest mu tutaj dobrze. jak najbardziej dobrze :):) Quote
UMilki Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Dzień doberek. Miłego dnia wszystkim wielbicielom Antosia. Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 UMilki jutro jestem u Was tak około 11 30!Mam nadzieję,że mnie nie wyrzucisz.Zabiorę Antosia na spacerek z Romką.Przywiozę także pieniądze za hotelikowanie Antosia.Choćby z tego powodu przyjmij mnie o tak "odpowiedniej"porze w niedzielę.Mam tez płytkę ze zdjęciami. Quote
UMilki Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Zapraszam :) Ja nie mam nic przeciwko temu, a tym bardziej Antek :) Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Argusiowa dostałam dziś deklarację Kajki na Antka 5zł.Przekażę razem z deklaracją Kajki na Farę jak się spotkamy. Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Byłam dziś u Antka,odbyliśmy 4 godzinny spacerek a oto relacja: Antoś z Romką dogadują się doskonale "Antek bierz kota"! Po takich wrażeniach trzeba odpocząć na tarasie,Romka piła herbatkę a Antoś leżakował: Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Oczywiście były kiełbaski,testowałam czy wróci przywołany i wracał.Więcej pilnował się i jak tylko znikałam mu za zakrętem wracał i upewniał się czy idę. Quote
mamanabank Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Wszystko mi się bardzo podoba oprócz tego Waszego ganiania za kotami, mojego Filipa znowu nie widziałam od ostatniej wizyty Romci u nas, czyli od piątku wieczorem. No ale dobra, niech Wam będzie. Spacer cudny!!! Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Zapomniałam napisać,ze przekazałam pieniądze na hotelik Antosiowy w kwocie 200zł i otrzymałam deklarację UMilki na Farę w kwocie 5zł,celem przekazania Argusiowej. Quote
UMilki Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Romka, jakie 5!? Dałam deklarację stałą czyli 10 zł. Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 UMilki napisał(a):Romka, jakie 5!? Dałam deklarację stałą czyli 10 zł. Sprawdziłam w kopercie mam 2 piątki!Pamiętałam,że wrzucałaś mi 5zł i myślałam,ze dostałam 5zł.To przez ten upał!Wszystko ok!:lol:Potwierdż jeszcze,ze dostałaś ode mnie 200zł tak,żeby wszystko było jasne.Znów ten upał... Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 mamanabank napisał(a):Wszystko mi się bardzo podoba oprócz tego Waszego ganiania za kotami, mojego Filipa znowu nie widziałam od ostatniej wizyty Romci u nas, czyli od piątku wieczorem. No ale dobra, niech Wam będzie. Spacer cudny!!! Dowiedziałam się niedawno od Mamanabank,ze Filip wrócił!:lol:Uf,to się Romcia ucieszy!:evil_lol: Quote
UBOCZE Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Cudownie, że Antoś w nowych warunkach odżywa...:lol::lol::lol: Antosiu, na razie muszę zrezygnować z Twojego banerka, ale obiecuję, że gdy pewna nagła sytuacja się rozchmurzy, to znów Twój banerek pobiorę...;) Quote
oska1983 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Każdy pies sie ożywia po wyjściu ze schroniska. Antoś musi teraz korzystać z życia z całych sił:) Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Oska ,a Ty nie chciałabyś banerka Antosia?oczywiście tylko wtedy jak sama zdecydujesz.Widzę Cię na wielu wątkach Quote
oska1983 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 :) chciałabym, ale banerki muszę wstawiać na innej przeglądarce, na mojej nie wchodzą. spróbuje zaraz na explorer Quote
oska1983 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Nie mogę tego zrobić na swoim kompie, potem sprobuję:) Quote
wujek & ciocia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 hej przelałem moją DS za VIII oraz dodatkową 32 zł zg z wcześniejszą deklaracją pzdr Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Wielkie dzięki,Argusiowa gdzie jestes jak tez mam dla ciebie rózne deklaracje i bede dzwonic dzis wieczorem. Quote
UMilki Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 A ja chciałam potwierdzić wpłatę sierpniową za pobyt Antosia. Quote
UMilki Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Niestety, ale muszę się upomnieć o 36 zł za leczenie Antosia. Wydawało mi się, że wpłata przyszła, ale nie mam jej w wykazie. Quote
Recommended Posts