Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
A jak zachowuje się i czuje się Antoś?

Antoś nabiera sił. Jeszcze cały czas musi mieć kołnierzyk, bo jak tylko zdejmuję to on się drapie po ledwo co wygojonych ranach, więc nie chcę ryzykować. Ale to kwestia dosłownie dwóch może trzech dni.
Z sąsiadem od czasu do czasu podyskutuje przez płot, ale do konfliktów nie dochodzi.
Spacerowanie i pieszczotki to jego ulubione zajęcia. A im lepiej się czuje tym więcej ma energii i tym chętniej gdzieś by się urwał ;)
Wczoraj poszedł luzem i niezbyt chętnie zawrócił :( Może dlatego, że poszedł z moją siostrą?
Ale wydaje mi się, że jest mu tutaj dobrze.

Posted

UMilki napisał(a):
Antoś nabiera sił. Jeszcze cały czas musi mieć kołnierzyk, bo jak tylko zdejmuję to on się drapie po ledwo co wygojonych ranach, więc nie chcę ryzykować. Ale to kwestia dosłownie dwóch może trzech dni.
Z sąsiadem od czasu do czasu podyskutuje przez płot, ale do konfliktów nie dochodzi.
Spacerowanie i pieszczotki to jego ulubione zajęcia. A im lepiej się czuje tym więcej ma energii i tym chętniej gdzieś by się urwał ;)
Wczoraj poszedł luzem i niezbyt chętnie zawrócił :( Może dlatego, że poszedł z moją siostrą?
Ale wydaje mi się, że jest mu tutaj dobrze.

jak najbardziej dobrze :):)

Posted

UMilki jutro jestem u Was tak około 11 30!Mam nadzieję,że mnie nie wyrzucisz.Zabiorę Antosia na spacerek z Romką.Przywiozę także pieniądze za hotelikowanie Antosia.Choćby z tego powodu przyjmij mnie o tak "odpowiedniej"porze w niedzielę.Mam tez płytkę ze zdjęciami.

Posted

Byłam dziś u Antka,odbyliśmy 4 godzinny spacerek a oto relacja:

Antoś z Romką dogadują się doskonale "Antek bierz kota"!

Po takich wrażeniach trzeba odpocząć na tarasie,Romka piła herbatkę a Antoś leżakował:

Posted

Oczywiście były kiełbaski,testowałam czy wróci przywołany i wracał.Więcej pilnował się i jak tylko znikałam mu za zakrętem wracał i upewniał się czy idę.

Posted

Wszystko mi się bardzo podoba oprócz tego Waszego ganiania za kotami, mojego Filipa znowu nie widziałam od ostatniej wizyty Romci u nas, czyli od piątku wieczorem. No ale dobra, niech Wam będzie. Spacer cudny!!!

Posted

Zapomniałam napisać,ze przekazałam pieniądze na hotelik Antosiowy w kwocie 200zł i otrzymałam deklarację UMilki na Farę w kwocie 5zł,celem przekazania Argusiowej.

Posted

UMilki napisał(a):
Romka, jakie 5!? Dałam deklarację stałą czyli 10 zł.

Sprawdziłam w kopercie mam 2 piątki!Pamiętałam,że wrzucałaś mi 5zł i myślałam,ze dostałam 5zł.To przez ten upał!Wszystko ok!:lol:Potwierdż jeszcze,ze dostałaś ode mnie 200zł tak,żeby wszystko było jasne.Znów ten upał...

Posted

mamanabank napisał(a):
Wszystko mi się bardzo podoba oprócz tego Waszego ganiania za kotami, mojego Filipa znowu nie widziałam od ostatniej wizyty Romci u nas, czyli od piątku wieczorem. No ale dobra, niech Wam będzie. Spacer cudny!!!

Dowiedziałam się niedawno od Mamanabank,ze Filip wrócił!:lol:Uf,to się Romcia ucieszy!:evil_lol:

Posted

Cudownie, że Antoś w nowych warunkach odżywa...:lol::lol::lol:

Antosiu, na razie muszę zrezygnować z Twojego banerka, ale obiecuję, że gdy pewna nagła sytuacja się rozchmurzy, to znów Twój banerek pobiorę...;)