Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UBOCZE']Domyślam się, z jakiej to może być przyczyny:lol:, ale nie jestem pewien...:roll:

Napisałem już w tej sprawie na PW do mamanabank...;)[/QUOTE]
Zaraz spróbuję zadzwonić do kogo trzeba i wyjaśnić co się da.Zobaczymy czy jutro będzie możliwe przekazanie pieniędzy dla Antosia,np:bezposrednio na konto hoteliku albo w karmie i zakropleniu Antosia przed wyjazdem do hoteliku.Jutro napiszę!

Posted

Karmę to Antoś ma zapewnioną. Dzięki uprzejmości Pani Prezes Intermarche z Łowicza mam zapas karmy na najbliższe tygodnie :) Bardzo dziękuję w imieniu Antosia i całej reszty ferajny.

Posted

[quote name='UMilki']Karmę to Antoś ma zapewnioną. Dzięki uprzejmości Pani Prezes Intermarche z Łowicza mam zapas karmy na najbliższe tygodnie :) Bardzo dziękuję w imieniu Antosia i całej reszty ferajny.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy w imieniu naszych psiaków.

Posted

[quote name='UMilki']Ogrodzenie rusza NIESTETY dopiero od poniedziałku. Mam nadzieję, że najpóźniej na czwartek boks dla Antka będzie gotowy.[/QUOTE]

No to super!Jeszcze tylko kilka dni i Antos będzie śmigał po trawie a nie po tym wstrętnym betonie.

Posted

[quote name='Romka']Zaraz spróbuję zadzwonić do kogo trzeba i wyjaśnić co się da.Zobaczymy czy jutro będzie możliwe przekazanie pieniędzy dla Antosia,np:bezposrednio na konto hoteliku albo w karmie i zakropleniu Antosia przed wyjazdem do hoteliku.Jutro napiszę![/QUOTE]

Wszystko na najlepszej drodze do pozytywnego załatwienia sprawy.Szczegóły jak wszystko załatwimy w schronisku.

Posted

[quote name='UMilki']Ogrodzenie rusza NIESTETY dopiero od poniedziałku. Mam nadzieję, że najpóźniej na czwartek boks dla Antka będzie gotowy.[/QUOTE]

Mam do Ciebie pytanie...

Czy w niedalekiej przyszłości znalazłoby się u Ciebie miejsce dla jednego staruszka?
(to Cykorek z banerka na mojej sygnaturze)

Posted

[quote name='Romka']Zaraz wrzucę zdjęcia Antosia z ostatniej soboty,to już ostatnie dni w schronisku.[/QUOTE]

Czekamy, Romka...;)

Szepnęłaś mu w uszko, co się dla niego szykuje?:lol:

Posted

[IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/9f46975c534049ddb93136427256e083,10,19,0.jpg[/IMG]

O to właśnie Antoś z Romusiem.Zawsze mówiłam mu na uszko,że go zabiorę z tego miejsca.