Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='UBOCZE']Domyślam się, z jakiej to może być przyczyny:lol:, ale nie jestem pewien...:roll: Napisałem już w tej sprawie na PW do mamanabank...;)[/QUOTE] Zaraz spróbuję zadzwonić do kogo trzeba i wyjaśnić co się da.Zobaczymy czy jutro będzie możliwe przekazanie pieniędzy dla Antosia,np:bezposrednio na konto hoteliku albo w karmie i zakropleniu Antosia przed wyjazdem do hoteliku.Jutro napiszę! Quote
UMilki Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Karmę to Antoś ma zapewnioną. Dzięki uprzejmości Pani Prezes Intermarche z Łowicza mam zapas karmy na najbliższe tygodnie :) Bardzo dziękuję w imieniu Antosia i całej reszty ferajny. Quote
Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='UMilki']Karmę to Antoś ma zapewnioną. Dzięki uprzejmości Pani Prezes Intermarche z Łowicza mam zapas karmy na najbliższe tygodnie :) Bardzo dziękuję w imieniu Antosia i całej reszty ferajny.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy w imieniu naszych psiaków. Quote
UMilki Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ogrodzenie rusza NIESTETY dopiero od poniedziałku. Mam nadzieję, że najpóźniej na czwartek boks dla Antka będzie gotowy. Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='UMilki']Ogrodzenie rusza NIESTETY dopiero od poniedziałku. Mam nadzieję, że najpóźniej na czwartek boks dla Antka będzie gotowy.[/QUOTE] No to super!Jeszcze tylko kilka dni i Antos będzie śmigał po trawie a nie po tym wstrętnym betonie. Quote
Romka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Romka']Zaraz spróbuję zadzwonić do kogo trzeba i wyjaśnić co się da.Zobaczymy czy jutro będzie możliwe przekazanie pieniędzy dla Antosia,np:bezposrednio na konto hoteliku albo w karmie i zakropleniu Antosia przed wyjazdem do hoteliku.Jutro napiszę![/QUOTE] Wszystko na najlepszej drodze do pozytywnego załatwienia sprawy.Szczegóły jak wszystko załatwimy w schronisku. Quote
Paula03 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jutro przekaże Romce 10zł deklaracji jednorazowej dla Antka! Quote
UBOCZE Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='UMilki']Ogrodzenie rusza NIESTETY dopiero od poniedziałku. Mam nadzieję, że najpóźniej na czwartek boks dla Antka będzie gotowy.[/QUOTE] Mam do Ciebie pytanie... Czy w niedalekiej przyszłości znalazłoby się u Ciebie miejsce dla jednego staruszka? (to Cykorek z banerka na mojej sygnaturze) Quote
Romka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Zaraz wrzucę zdjęcia Antosia z ostatniej soboty,to już ostatnie dni w schronisku. Quote
UBOCZE Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Romka']Zaraz wrzucę zdjęcia Antosia z ostatniej soboty,to już ostatnie dni w schronisku.[/QUOTE] Czekamy, Romka...;) Szepnęłaś mu w uszko, co się dla niego szykuje?:lol: Quote
Romka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/9f46975c534049ddb93136427256e083,10,19,0.jpg[/IMG] O to właśnie Antoś z Romusiem.Zawsze mówiłam mu na uszko,że go zabiorę z tego miejsca. Quote
Romka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/3adbbfe19b4e575622bb62776a8f6070,10,19,0.jpg[/IMG] A tu z Grażynką i rezydentką Perełką. Quote
oska1983 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Jeszcze kilka dni i zacznie się lepsze życie:) Quote
ranias Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Panie Antoni, czy moje deklaracje dotarły do Pana? Quote
Recommended Posts