ranias Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Staruszek- pies jest dobry na wszystko.Wiem coś o tym, bo mam dwa :-):-) Quote
yumanji Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 A u mnie jest 12-14 letni ON-ek i jest sto razy fajniejszy niz szczeniory.Zrownowazony,spokojny,ulozony... Quote
oska1983 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Najfajniejsze są pieski starsze;) nie wymagają tyle ruchu, śpią sobie pod kocykiem:) gorąco polecam Quote
AlfaLS Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Finlora napisał(a):Marudziłam wczoraj TŻ'owi, żeby wziąć Antosia do domu bo taki słodki jest ale stwierdził, że to chyba nie jest dobry pomysł brać takiego staruszka :-( Mam ochotę mu nakopać :angryy: Mam propozycję - poczytaj i daj poczytać TZ-owi historię mojej Tary;). Tara to suczka, która prawie całe swoje życie spędziła w schronie - 12 lat. Bardzo bała się człowieka, do tego stopnia że załatwiała sie pod siebie ze strachu jak człowiek do niej podchodził. A była w dobrym schronie - w Tychach - tam psiaki mają naprawdę dobre warunki jak na nasze schroniska i dbają tam o zwierzęta:lol:. Nie znała schodów, smyczy, spacerów - niczego:-(. Ale nie ma nic cudowniejszego jak obserwować starszego psa jak potrafi się zmieniać:lol:, cieszyć jak szczeniak:lol:, bawić niczego prawie nie niszcząc :multi:. I ta świadomość, że pomogło się psiakowi, który bez nas do końca swoich dni byłby tylko numerem.........BEZCENNA. Wątek mojej Tary - dawniej Zuli: http://www.dogomania.pl/threads/110336-Zula-i-AlfaLS-udowadniaj%C4%85-%C5%BCe-11-o-letnia-p%C3%B3%C5%82dzika-sunia-mo%C5%BCe-zosta%C4%87-dam%C4%85. Quote
UMilki Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Przygarnij Antosia!!! Żaden dom tymczasowy nie da mu tego co możesz dać mu TY!!! Quote
Romka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ranias napisał(a):Staruszek- pies jest dobry na wszystko.Wiem coś o tym, bo mam dwa :-):-) Tak Ranias ,mam w domu 13 letniego Pako.Śpi po kocykiem ,jest spokojny i kochany! Quote
Romka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Finlora napisał(a):Marudziłam wczoraj TŻ'owi, żeby wziąć Antosia do domu bo taki słodki jest ale stwierdził, że to chyba nie jest dobry pomysł brać takiego staruszka :-( Mam ochotę mu nakopać :angryy: Finlora,jeśli nie Antoś ,któremu za chwile polepszą się warunki życia TO MOŻE KORA?Ona jest taka spokojna i kochana i stosunkowo młoda a bardzo potrzebuje człowieka.Może uda Ci sie przekonac męża?W przypadku Kory to naprawdę doskonały wybór. Quote
argusiowa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 informuję o nowych wpłatach od Goldenka2 20zł i ratmac 230zł szczegóły w wątku rozliczeniowym wieczorkiem :) ratmac piszę do ciebie pw bo nie wiem jak rozdzielić Twoją wpłatę :) Quote
mamanabank Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Romka napisał(a):Tak Ranias ,mam w domu 13 letniego Pako.Śpi po kocykiem ,jest spokojny i kochany! Bardzo spokojniutki ;-) Quote
UBOCZE Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 mamanabank napisał(a):Bardzo spokojniutki ;-) Kochany, uroczy i minę ma niewiniątka...:evil_lol: Quote
Finlora Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Marudzenia i namawiania TŻ'a ciąg dalszy - strasznie przemawia do mnie ta smutna mordka... Quote
Romka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 mamanabank napisał(a):Bardzo spokojniutki ;-)Odgadują mi Pakunia,człowiek na chwilę zajmie się remontem a tu już Ubocze gawędzi z Mamanabank!:mad: No czasami lubi pokazać,ze jest macho,szczególnie jak pies 2 razy większy a ja stoję za plecami.:diabloti: Quote
mamanabank Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 i jak poluje na żaby :-D Antosiu odliczaj godziny, jeszcze trochę! Quote
Romka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 argusiowa napisał(a):informuję o nowych wpłatach od Goldenka2 20zł i ratmac 230zł szczegóły w wątku rozliczeniowym wieczorkiem :) ratmac piszę do ciebie pw bo nie wiem jak rozdzielić Twoją wpłatę :) Czy ktoś zauważył?Poszukiwany przeze mnie darczyńca znalazł się i...WPŁACIŁ NA ANTOSIA 230zł.DZIĘKUJEMY!:Rose::Rose: Quote
UMilki Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Antoś, światełko w tunelu. Panowie dziś mnie poinformowali, że we wtorek zaczynają ciągnąć siatki. Nie zapeszam, dlatego jak zobaczę to uwierzę. Ale zegareczek tyka i widać postęp w pracach. Quote
UBOCZE Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 argusiowa napisał(a): ratmac piszę do ciebie pw bo nie wiem jak rozdzielić Twoją wpłatę :) Witamy, ratmac, w klubie wielbicieli Antosia!!!:loveu::loveu::loveu: Przybywaj na wątek, a będzie nas więcej...;) Quote
UBOCZE Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Antoś, już bliziutko lepsze czasy dla Ciebie!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
AlfaLS Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 mamanabank napisał(a):nocne marki mają dyżur :-D A mają ;) i zauważają, że strasznie smutny jest nasz Antoś na tym zdjęciau wstawionym przez UBOCZE:shake:. Quote
mamanabank Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 tak, bardzo, kiedy go pierwszy raz zobaczyłam za kratami myślałam, że Antoś jest suczką, tak pokornie prosił o uwagę... i tak jakoś po dziewczęcemu w oczy patrzył, wygasła w nim zadziorność. Quote
Finlora Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Sorry za off top ale koleżanka z Piotrkowa podesłała mi ten artykuł, przeczytajcie, może gdzieś go podczepicie? http://lo2piotrkow.pl/schronisko/news.php?readmore=64 Quote
UBOCZE Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Finlora napisał(a):Sorry za off top ale koleżanka z Piotrkowa podesłała mi ten artykuł, przeczytajcie, może gdzieś go podczepicie? http://lo2piotrkow.pl/schronisko/news.php?readmore=64 Horror!!!:-(:-(:-(:angryy::angryy::angryy: Na dogomanii jest wątek tej suni: http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji!!! Quote
Finlora Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 UBOCZE napisał(a):Horror!!!:-(:-(:-(:angryy::angryy::angryy: Na dogomanii jest wątek tej suni: http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji!!!Nawet nie wiedziałam :( Schronisko w Piotrkowie jest mi szczególnie bliskie bo razem z ludźmi, którzy tam pracują uratowaliśmy kiedyś sunię (ktoś ją wyrzucił na przystanku autobusowym, suńka w wieku 10 lat z ogromną (potrójną) przepukliną, strasznie garnęła się do ludzi - gdybym już wtedy miała własne mieszkanie wzięłabym ją do siebie ale nie mogłam więc przynajmniej wsparłam finansowo a sunia znalazła domek w Niemczech :) Quote
Recommended Posts