__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jaki biduś :( biedactwo kochane :( pilnie podnoszę i zaznaczam wątek!! Quote
a.piurek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Cudne przestraszone maleństwo, wygląda zupełnie jak moja Kicia kiedy była w wieku szczenięcymn. Quote
BajkaB Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Neruś dochodzi do siebie po stresie,póki co chłopak jesszcze zdezorientowany i zaskoczony ze ktoś sie o niego troszczy.. Zdjęc dzis nie zrobiłam bo straszne zamieszanie było z maluszkami,jutro postaram sie coś wiecej powiedziec. Dziękuje za bazarek,za troske,a pomoc., Bardzo bedzie mu potrzebny wkrótce DT. Quote
a.piurek Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='BajkaB']Neruś dochodzi do siebie po stresie,póki co chłopak jesszcze zdezorientowany i zaskoczony ze ktoś sie o niego troszczy.. Zdjęc dzis nie zrobiłam bo straszne zamieszanie było z maluszkami,jutro postaram sie coś wiecej powiedziec. Dziękuje za bazarek,za troske,a pomoc., Bardzo będzie mu potrzebny wkrótce DT. Bardzo bardzo Quote
agata51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jaki śliczny!!! Na razie nie mogę nic deklarować, ale byłam już na bazarku. Polecam! Quote
a.piurek Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 To ja przypomnę o nerusiowym bazarku http://www.dogomania.pl/threads/174670-PrzedA-wiAE-teczny-bazarek-kolczykowy-dla-Nera-Zapraszam-do-8-grudnia?p=13599744#post13599744 Quote
a.piurek Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Dobranoc Nerusiu, śpij spokojnie Quote
a.piurek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Dziś bedą nowe wieści z Kliniki. Proszę o pomoc w znalezieniu dla Nerusia DT Quote
Isadora7 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='a.piurek']Dziś bedą nowe wieści z Kliniki. Proszę o pomoc w znalezieniu dla Nerusia DT To znaczy, zę robi się gorąco z z domkiem tymczasowym Quote
a.piurek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Szukanie domku, choćby tymczasowego, to oprócz wsparcia finansowego najważniejsza sprawa. Neruś nadal w Klinice, apetyt mu dopisuje,cytuję " je, aż mu sie uszy trzęsą". Jest cudownym psiakiem, niestety nieco nieszczęśliwym, ponieważ ze względu na stan łapek musi mieć ograniczoną ilośc ruchu. Jeśli się uda to jutro a najpóźniej pojutrze postaram się wkleić nowe zdjęcia psiaka. Quote
BajkaB Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Cieszy mnie ze Nero zaczyna wracać do zycia,ale martwi mnie brak DT..Koniecznie musimy mu coś znaleźdź bo niedługo zostanie sam w klinice. Quote
a.piurek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 DOMEK TYMCZASOWY na ten tychmiast potrzebny!!!! Quote
Isadora7 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='a.piurek']DOMEK TYMCZASOWY na ten tychmiast potrzebny!!!! rzekłoby się nic dodać nic ując, ale jednak tzreba dodać... DOMEK TYMCZASOWY a najlepiej STAŁY Quote
a.piurek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Niestety coraz mniej cioteczek zagląda do Nerusia, a on tak bardzo potrzebuje naszej pomocy. Proszę o pomoc w znalezieniu domku choćby tymczasowego dla psiaka Quote
_Mona Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 a.piurek mnie tu śćiągneła.... zaznaczam wątek , roześle o pomoc finansową i pomoc w znalezieniu DT/DS.... Quote
a.piurek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dziękuję, on naprawdę potrzebuje naszej pomocy Quote
a.piurek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Nikt jeszcze dziś do Ciebie Nerusiu nie zajrzał:-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 a.piurek napisał(a):Nikt jeszcze dziś do Ciebie Nerusiu nie zajrzał:-(:-(:-( już zagląda :)...... Quote
J_ulia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ja zaglądam... tylko czasu ostatnio u mnie na pisanie brak... ;( Quote
BajkaB Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Szukajcie Cioteczki domku,bo Neruś niedługo sam zostanie w klinice i dopiero mu bedzie smutno.Teraz to przynajmniej kumpel Ares z nim ,,pogadał,, ale jutro Aresik juz tylko łape na pożegnanie poda,ogonem pomacha i ..frunie do domku.. Quote
a.piurek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 na gwałt potrzebny Domek, proszę pomóżcie!!!!! Quote
Recommended Posts