Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Choć Nicky tego jeszcze na wątku nie potwierdziła............ Widzę że domysły są że suńka u niej zostaje............
Nic nie chciałam pisać, ale i tak czułam w kościach, że tak będzie:multi:

Posted

Nicky jest tak zajęta Trudziakiem, że chyba nawet na wątek nie zagląda chwilowo ;) Więc może ja potwierdzę - tak Trudziak zostaje we Wrocławiu ;) A Nicky dzisiaj opieprzę, że relacje zdaje tylko mi :D

Posted

Trochę mnie tu nie było na wątku, śledzę czasem dogomanię, ale nie logowałam się już długi czas. I z racji tego, że nie mam obycia z dogomanią, a psy w potrzebie/dolnośląskie miałąm jako zakładkę i żeby wejść klikałam tylko na skrót nie wiedziałam, że są inne działy i że temat został przeniesiony do właśnie innego działu:) Ale odszukałam moją Trudzinkę:) Która jest psim aniołem, ale wciąż odwiedzamy regularnie weta, bo nie chce wyzdrowieć;/ Ciągle katarek, kaszelek, i to takie charczenie, które brzmi trochę jak chrumkanie. Antybiotyki już łyka szmat czasu, dziś dostaje ostatnie 3 tabletki, które powinny działać, bo to są na jej wykryte bakterie w nosku, no ale nic nie pomagają:( Kieł usunięty, Trudzinka dzielnie sobie zasnęła i wcale nie miała zamiaru się budzić, tak jej dobrze się spało, zresztą to i tak śpioch jest bez głupiego jasia:) Formy nie ma prawie wcale, nie wiem czy to taki typ, czy to może to "coś" co ją męczy i nie pozwala wyzdrowieć. Po schodach jestem pierwsza ja, parę stopni za mną Trudi. Zabawki aportuje owszem chętnie, ale tylko chwilę, bo zaraz się kładzie w całej swojej rozsciągłości. Skończyła jej się cieczka więc i na dworku zaryzykowałam i spuściłam ze smyczy gdy w okolicy nie hasał żaden psiak:) Pobiegała bardzo chętnie, ale równie krótko. Pilnowała się mnie, nie uciekała, na zawołanie wracała:) Bardzo grzeczna jest;] I inne pieski nie mija już z obojętnością;P Wczoraj myślałam, że mi rękę urwie, tak się ścięła z labradorką, ale jak to właścieciel labki powiedział, że baby zawsze się kłócą;P Jak się uda, wkleję jakieś zdjęcie:)

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...