dropsiaczek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Mojemu piesku jakby burczało w brzuszku,nie chce jeść swoich ulubionych rzeczy tak głośno mu się jakby przelewało.Proszę o szybkoą pomoc :placz::placz::placz: Quote
taks Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Jesli ma Ci ktos pomóc to musisz napisać cos więcej np. w jakim wieku i jakiej wielkości jest pies od kiedy zauwazyłas to burczenie co pies normalnie jada i czy jest możliwośc że zjadł coś "niejadalnego" czy normalnie sie wypróznia czy poza brakiem apetytu zauwazyłaś cos nienormalnego w jego zachowaniu czy brzuch jest twardy najprawdopodobniej pies ma jakis stan spastyczny jelit -byc może to efekt błędu dietetycznego . Jesli poza odgłosami burczenia i przelewania się i chwilowym brakiem apetytu nic sie nie dzieje to nie namawiaj do jedzenia tylko wyjdź z psem na spokojny spacer. Umiarkowany ruch powinien pomóc . Ewentualnie mozna podac srodek rozkurczowy ale nie znajac odpowiedzi na zadane wyżej pytania nie podejmuję się podac Ci teraz nazwy i dawki Quote
dropsiaczek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Drops wymiotował i myślę ze to dlatego ma takie przelewy. Nie wiem jadł swój pokarm przelewy juz ustąpiły ale trochę jest słychać moja koleżanka powiedziała ze mam się tym nieprzejowac ponieważ to nic poważnego. Ale bardzo dziękuje za odpowiedz Quote
dropsiaczek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Drops czuje już się Dobrze je,biega,bawi się. Dziękuje Ci za odpowiedz. Dominika Quote
taks Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ciesze się, że na strachu się skończyło:lol: Quote
Recommended Posts