Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Caragh wreszcie odespala Sylwestra i potrafi juz w miare myslec :D MMSy od Justy :D

Fotka Tigruni

Boneczka sama wyszla!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Zuzinek kochany :loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak , to już rok jak nie ma z nami Milisia [*] , a miesiąc już nie ma z nami Tenorka [*] a za 2 dni będzie miesiąc jak nie żyje Tarunia [*] a w zeszłym roku odeszli tez Mori [*] , Misia [*] . Bąbelek [*] , Pyzunia [*] oraz wiele , bardzo wiele piwnicznych [*] ]*] [*] [*] [*]

A z milszych spraw to tak jak pisała Kociara że Tigrze&Taruni ma się jak pączek w maśle , dosłownie bo śmietanka smakuje , RC też :1luvu:

A jutro o godz. 14.30 przeprowadza sie Frotunia ...

Oaza i Omega dostały dziś kolejne zastrzyki , Omega nadal ma mocny wyciek ropny i w poniedyiaek ynw do weta ....

Czort ma mocny nawrot grzybiczy co mnie bardzo niepokoi ...

Koty i Myszenia już zapomniały o petardach sylwestrowych ...

Rozliczenie zrobię jutro bo dziś już padam na twarz ...

Posted

Frotka już pojechała do DS :) ale nadal będę rozmawiać o Amelce , jak ten pan od Pani Danki przyszedł po Frotke to Tygrys mi narobił takiego wstydu bo nalał mu na spodnie , tyle dobrze ze jest wyrozumiałym człowiekiem bo kto inny wiecie co by było , nawet feliway na niego dziś nie działa a tez niestety Kubuś znaczy i to jest dla mnie nie do wytrzymania :(

A za Twojego Bożenko Milusia

Posted

Szkoda tylko, ze Amelce sie nie udalo... No ale Frociu, Tobie powodzenia w nowym domku :thumbs:

Przystojniacy :cool3:

Jeszcze jedno zdjatko Tigry vel Tary :cool3:

I uwaga, uwaga, znowu nowe Bonci :cool3::cool3::cool3:

Posted

A teraz troszke rozliczeń :
Z MIAU.PL :
Dla Bony -------------------------- 30 zł
Dla Majci -------------------------- 20 zł
Od Kessi --------------------------150 zł
dffTŻ Livy na zabieg Psotki ---------- 100 zł
Estre ----------------------------- 20 zł
Miłka dla Rafiego ------------------ 40 zł
Dla Mikiego ----------------------- 15 z
Razem ---------------------------- 375 zł
Dla Myszki i na spłate długu za ratowanie Taruni i dalsze leczenie Myszuni ::
MaBo --------------------------- 150 zł
Maks ---------------------------- 40 zł
Agata 51 ------------------------- 20 zł
Shinee --------------------------- 50 zł
Monika z Katowic ----------------- 30 zł
Magenka 1 ----------------------- 15 zł
Razem ---------------------------305 zł
CEGIEŁKI ALLEGRO DZIĘKI KLAUDI _ S
Nie znam nicków więc pisze pani i miasto :
P.Kamila z Półczyn - Zdrój --------- 20 zł
P.Agnieszka z Wrocławia ---------- 20 zł
P.Anna z Warszawy --------------- 20 zł
P.Małgorzata z Żyrardowa --------- 20 zł
P.Kamila z Wrocławia -------------- 10 zł
P.Joanna z €zefowa koło Otwocka -- 50 zł
Weronas -------------------------- 50 zł
Razem ----------------------------190 zł
BAZARKI Z DOGO ROBIONE PRZEZ MADCAT :
Madcat świąteczno - syl ---------- 72.35 zł
Madcat od anetek 100 ------------ 42.50 zł
Madcat śliwowica ,Kawa,tel itp --- 204.50
Madcat XXL -----------------------31 zł
Oraz Justyna 85 ------------------ 36.50 zł
Razem --------------------------- 386.85 zł
Z zagranicy :
Nie moge rozczytać -------------- 120.97 zł
Xoom.Com ----------------------- 100 zł
Razem ----------------------------220.97 żl

WSZYSKIE : 1477.82 zł

Wydatki :
Wetetynarz dług ---------------- 1000 zł
Purina 15 kg sterylized ----------- 139 zł
Purina 15 kg na lule włosowe ----- 135 zł
Feliway wkład -------------------- 60 zł
Mięso mielone w kostkach -------- 144 zł
Nie wliczam wydatków z apteki , ryżu , kaszy , makaronu i innych mięs ani puszek ....
Razem : 1478 zł

Bardzo chce wszystkim Wam podziękować za pomoc , za ogromne serce dla zwierząt :):):)

Posted

Przed chwilką dostałam takiego maila :):):)

Witam Justynko!!!!!
Dziś rano, bezpiecznie bez najmniejszch problemów dojechaliśmy do Brukseli. Bico bardzo dobrze zniósł podróż, prawie cała drogę spał, na moich rękach :). Bardzo szybko oswoił się z mieszkaniem, biega bawi się , ma już swoje nowe ulubione kąty. Za miesiąc idziemy go szczepić, i jeszcze raz odrobaczać. W tej chwili jest zdrowy i pełen wigoru. Na ten moment niestety, nie mogę Ci przesłać jego zdjęć, ponieważ nie mam aparatu, gdyż w październiku mieliśmy włamanie do mieszkania i niestety wynieśli nam troche sprzętu i wartościowych rzeczy.
Pozdrawiamy i całujemy Cię serdecznie
Monika i Tomek

Posted

No i wróciła Frotka , na początku biegała jak szalona ale jak już wróciłam od weta to się zaczęła miaziać i mruczeć , ech szkoda że nie dali jej szansy na aklimatyzacje ..... i tera jak ja pisze to Frotka siedzi mi na kolanach i mruczy :)
A co do innej adopcji to coś ten pan mówił że ta pani zadzwoni w sprawie czarnego , nie wiem kogo mieli na myśli ... a z takich dorosłych to Zuzu ale on jest juz wiekowy i chory na S.U.K a Czort to jest trudny i ma grzybice , Kubuś ponoć miziak zwiewa gdzie pieprz rośnie , Omega lub Oaza też mogą się chować i którego zaproponować ...

Omega ma nadal KK i jest nadal na zastrzykach i za dwa dni kolejne zastrzyki , miała zrobione też usg
bo taki ten brzuszek jakby w ciąży ale na szczęście nie :) a Oaza dziś dostała ostatnie zastrzyki i za jakiś czas do sterylki i do usunięcia tego zęba , niestety z oczkiem już nic się nie da zrobić ...

Czort niestety ma silną grzybice , zostały pobrane zeskrobiny i zobaczymy co dalej ....

Zuzu się zaczął wygryzać i jest bardzo nerwowy i agresywny do innych zwierząt , niestety zaczęło się to po przyjęciu Kubusia , jajecznego kota a Kuba mi znaczy teren i to jeszcze tym zapachem samczym :(

Posted

,30

Kamila_s napisał(a):
Justnko skad Ty bierzesz energii na taka prace??????????zdradz mi blagam sekret!!!:-):-)

Witaj na wątku :):):):):):):):):):):)
A wiesz ze nie raz sama nie wiem skąd biorę sile ..... ale sile ducha o walkę o te pokrzywdzone to dają mi miedzy innymi tacy ludzie ja Ty kochana Kamilko , jak ma sie pewność że nie zabraknie jedzenia dla nich i nie muszę drzeć jak zapłacę dług u weta to mi daje sile walczyć choć nie raz jest bardzo ciężko ....
Bardzo dziękuje wszystkim którzy pomagają mnie i tym zwierzętom i proszę o dalsza pomoc bo gdyby nie Wy to aż się boje myśleć .
A może masz ochotę odwiedzić tyskie mruczki ???
Zapraszamy :):):)

Posted

Justynko kazdy taki lancuszek ma swoje koraliki by stworzyc wlasnie taka piekna kolie pomocy:-))
ja jestem sobie takim wlasnie malym koralikiem pomocy w oglaszaniu,cegielkach itd...:-))))
a Ty jestes taka wielka perla w tym lancuszku!!:-))
Justynka z wielka przyjemnoscia przyjade Cie odwiedzic w okresie Swiat Wielkanocnych...wtedy bede mobilna wraz z moim chlopakiem i na bank zawitamy do Ciebie:-):-):-):-)
w nastepnym tygodniu znowu zaczne wysatwiac cegielki i oglaszac Twoje kociaczki:-))))))))))))

Posted

Kamila_s napisał(a):
Justynko kazdy taki lancuszek ma swoje koraliki by stworzyc wlasnie taka piekna kolie pomocy:-))
ja jestem sobie takim wlasnie malym koralikiem pomocy w oglaszaniu,cegielkach itd...:-))))
a Ty jestes taka wielka perla w tym lancuszku!!:-))
Justynka z wielka przyjemnoscia przyjade Cie odwiedzic w okresie Swiat Wielkanocnych...wtedy bede mobilna wraz z moim chlopakiem i na bank zawitamy do Ciebie:-):-):-):-)
w nastepnym tygodniu znowu zaczne wysatwiac cegielki i oglaszac Twoje kociaczki:-))))))))))))

kochana Kamilko nawet nie wiesz jak ja sie bardzo ciesze ze Nas odwiedzisz , i jak bardzo Ci dziękuje że znów zrobisz te cegiełki i zobisz ogłoszenia , bardzo Ci dziekuje :):):):):):):):):):):):)