Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Euustaszek dziś czuje sie lepiej , siku idzie bez problemu , ale niestety wyniki są złe :( Ma zapalenie pecherza i bardzo dużo bakteri w pęcherzu :( . Mam recepte do wykupinia na Furagin , wetka nie chce znów wchodzić z antybiotykiem bo on za często go dostaje . Za tydzien ma miec znów badany mocz ....

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eustaszek przed chwilką dostał leki i go przewinełam i na szczęcie był mokry pampers :lol:
Matyldzia juz sie czuje prawie swobodnie , nawet sie juz bawi :lol:
Lussi nadal spęta jak koło niej podejdzie kot a najgorzej jak przejdzie pies , dzis Pedro dostał po oczach od niej :roll:
A dziś znów była uczta mięsna, oj niektóre z kotów to tak wcinały że ho ho ... a Lussi to az buczała jak jadła :twisted:
Był tez dzis tel w sprawie Maniusia , ale że nie mogłam w tym momencie rozmawiac to podałam nr do Kociary 82 i ona z tym gosciem rozmawiała, ale nie bardzo mi sie ten potenccjalny domek podoba, szczegóły poda Kociara 82 ...

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Eustaszek przed chwilką dostał leki i go przewinełam i na szczęcie był mokry pampers :lol:
Matyldzia juz sie czuje prawie swobodnie , nawet sie juz bawi :lol:
Lussi nadal spęta jak koło niej podejdzie kot a najgorzej jak przejdzie pies , dzis Pedro dostał po oczach od niej :roll:
A dziś znów była uczta mięsna, oj niektóre z kotów to tak wcinały że ho ho ... a Lussi to az buczała jak jadła :twisted:
Był tez dzis tel w sprawie Maniusia , ale że nie mogłam w tym momencie rozmawiac to podałam nr do Kociary 82 i ona z tym gosciem rozmawiała, ale nie bardzo mi sie ten potenccjalny domek podoba, szczegóły poda Kociara 82 ...

full-wypas ;)
generalnie takie wiadomości byśmy chcieli czytać ;)

a domek - lepiej poczekać, a nie mieć wąpliwosci.. Trzymam kciuki, żeby najlepsze się trafiały

Posted

Wyników Pedra jeszcze nie ma .

Manka znów boli kręgosłup , jak poje to mu dam lek przeciw bólowy ...

Eustachy ładnie sika , choć jego mocz jest bardzo mocno żółty ale to chyba z tych leków ...

Dziś mijają dwa miesiące jak jest u mnie Lussi , Lussi coraz lepiej się dogaduje z moimi zwierzakami , już ich tak nie tłucze :evil_lol: choć jak wychodzę z domu to jest jeszcze zamykana na przedpokoju dla bezpieczeństwa .

Matylda już szaleje na całego :evil_lol:

Posted

A za nami ciężka noc :| , pęcherz był coraz większy a siku nic :( , ale prawie przez całą noc masowałam brzuszek Eustaszka i nad ranem znów zaczął Eustaszek siku :lol: :lol: :lol: a potem się troszkę przespałam i jak sie obudziłam i zobaczyłam mokry pampers to był najpiękniejszy widok na świecie :lol:

Posted

Iljova napisał(a):
Zeby już tak zostało i pampers był codziennie mokry :-)

Oby , i oby pęcherz nie był pełny bo potem od razu ma te zapalenia i bakterie . Eustachy senny dzis tak jak ja a jutro jedziemy znów do weta na badanie moczu ...

Posted

Masuje go prawie cały czas ...

Przed chwilka skończyłam obierać zwierzaczkom mięsko z drobiu , oj działo sie działo :evil_lol:

Dziś chyba prędzej pójdę dać piwnicznym jeść i prędzej chce iść spać bo po tej nocy jestem już bardzo śpiąca ...

Posted

Byłam dziś uu weta .
Nie udało się Eustachego wycisnąć aby zbadać mocz a nie ma sensu cewnikować jak pęcherz jest mały , będę kombinować jak mu ten mocz pobrać i na badanie trzeba zawieźć , na razie nie mam pomysłu jak to zrobić :roll:

Ozzi dostał steryd bo bardzo słabo je i ta zmiana wycieka ...

Posted

Rano pęcherz Eustachego był prawie pusty a pampers totalnie mokry
Ale był wielki problem z pobraniem moczu , biegałam za nim z pojemnikiem na mocz a Eustachy tak się wciskał że aż mnie gryzł i drapał po rękach , nie wiele mam tego moczu i nie wiem czy to wystarczy :shake:

Ozzi też czuje się dziś lepiej :)