Justa&Zwierzaki Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Euustaszek dziś czuje sie lepiej , siku idzie bez problemu , ale niestety wyniki są złe :( Ma zapalenie pecherza i bardzo dużo bakteri w pęcherzu :( . Mam recepte do wykupinia na Furagin , wetka nie chce znów wchodzić z antybiotykiem bo on za często go dostaje . Za tydzien ma miec znów badany mocz .... Quote
Jusia&Szila Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 bidulek, moze przejdzie po furaginie... Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Eustaszek przed chwilką dostał leki i go przewinełam i na szczęcie był mokry pampers :lol: Matyldzia juz sie czuje prawie swobodnie , nawet sie juz bawi :lol: Lussi nadal spęta jak koło niej podejdzie kot a najgorzej jak przejdzie pies , dzis Pedro dostał po oczach od niej :roll: A dziś znów była uczta mięsna, oj niektóre z kotów to tak wcinały że ho ho ... a Lussi to az buczała jak jadła :twisted: Był tez dzis tel w sprawie Maniusia , ale że nie mogłam w tym momencie rozmawiac to podałam nr do Kociary 82 i ona z tym gosciem rozmawiała, ale nie bardzo mi sie ten potenccjalny domek podoba, szczegóły poda Kociara 82 ... Quote
Iljova Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Fajnie że teraz wszystko jest ok :) To czekam na wieści. Quote
sylwija Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Justa&Zwierzaki napisał(a):Eustaszek przed chwilką dostał leki i go przewinełam i na szczęcie był mokry pampers :lol: Matyldzia juz sie czuje prawie swobodnie , nawet sie juz bawi :lol: Lussi nadal spęta jak koło niej podejdzie kot a najgorzej jak przejdzie pies , dzis Pedro dostał po oczach od niej :roll: A dziś znów była uczta mięsna, oj niektóre z kotów to tak wcinały że ho ho ... a Lussi to az buczała jak jadła :twisted: Był tez dzis tel w sprawie Maniusia , ale że nie mogłam w tym momencie rozmawiac to podałam nr do Kociary 82 i ona z tym gosciem rozmawiała, ale nie bardzo mi sie ten potenccjalny domek podoba, szczegóły poda Kociara 82 ... full-wypas ;) generalnie takie wiadomości byśmy chcieli czytać ;) a domek - lepiej poczekać, a nie mieć wąpliwosci.. Trzymam kciuki, żeby najlepsze się trafiały Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wyników Pedra jeszcze nie ma . Manka znów boli kręgosłup , jak poje to mu dam lek przeciw bólowy ... Eustachy ładnie sika , choć jego mocz jest bardzo mocno żółty ale to chyba z tych leków ... Dziś mijają dwa miesiące jak jest u mnie Lussi , Lussi coraz lepiej się dogaduje z moimi zwierzakami , już ich tak nie tłucze :evil_lol: choć jak wychodzę z domu to jest jeszcze zamykana na przedpokoju dla bezpieczeństwa . Matylda już szaleje na całego :evil_lol: Quote
Iljova Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 zawsze coś musi się dziać niedobrego mniej lu bardziej ... do kitu !!!!! Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Iljova napisał(a):zawsze coś musi się dziać niedobrego mniej lu bardziej ... do kitu !!!!! Przy tylu zwierzakach to jak jedno lepiej , to drugie gorzej .... Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Eustachy znów sie zatrzymuje :(:(:( , podałam mu lek rozkurczowy i go masuje ... Na domek czekają kocie piękności , kto pokocha Mańka , Lussi , Kike ... Quote
Iljova Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Domki żeby chociaż się pojawiły dla Tych zwierzaków które są do adopcji :-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Eustachy słabo sika , pampers był prawie suchy :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Justa&Zwierzaki napisał(a):Eustachy słabo sika , pampers był prawie suchy :( Po intensywnym masażu troszkę poszło ... Quote
Iljova Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Eustaszku postaraj się proszę, żeby ten pampers był mokry codziennie. Biedny .....:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 A za nami ciężka noc :| , pęcherz był coraz większy a siku nic :( , ale prawie przez całą noc masowałam brzuszek Eustaszka i nad ranem znów zaczął Eustaszek siku :lol: :lol: :lol: a potem się troszkę przespałam i jak sie obudziłam i zobaczyłam mokry pampers to był najpiękniejszy widok na świecie :lol: Quote
Iljova Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Zeby już tak zostało i pampers był codziennie mokry :-) Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Iljova napisał(a):Zeby już tak zostało i pampers był codziennie mokry :-) Oby , i oby pęcherz nie był pełny bo potem od razu ma te zapalenia i bakterie . Eustachy senny dzis tak jak ja a jutro jedziemy znów do weta na badanie moczu ... Quote
Jusia&Szila Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ja tez, masuj biedaka, oby mu przeszlo! Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Masuje go prawie cały czas ... Przed chwilka skończyłam obierać zwierzaczkom mięsko z drobiu , oj działo sie działo :evil_lol: Dziś chyba prędzej pójdę dać piwnicznym jeść i prędzej chce iść spać bo po tej nocy jestem już bardzo śpiąca ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Byłam dziś uu weta . Nie udało się Eustachego wycisnąć aby zbadać mocz a nie ma sensu cewnikować jak pęcherz jest mały , będę kombinować jak mu ten mocz pobrać i na badanie trzeba zawieźć , na razie nie mam pomysłu jak to zrobić :roll: Ozzi dostał steryd bo bardzo słabo je i ta zmiana wycieka ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Rano pęcherz Eustachego był prawie pusty a pampers totalnie mokry Ale był wielki problem z pobraniem moczu , biegałam za nim z pojemnikiem na mocz a Eustachy tak się wciskał że aż mnie gryzł i drapał po rękach , nie wiele mam tego moczu i nie wiem czy to wystarczy :shake: Ozzi też czuje się dziś lepiej :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Już mamy wyniki z moczu . Są lepsze ale nadal są bakterie i leukocyty i nadal musi dostawać Furagin choć już w mniejszej dawce bo 2 x dziennie 1/2 tbl i za tydzień kolejne badanie moczu .... Quote
Jusia&Szila Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 no poprawia sie :) za tydzien bedzie dobrze! Trzymamy kciuki! Quote
Recommended Posts