Justa&Zwierzaki Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jusstyna85 napisał(a):A jak wizyta przeadopcyjna Białej? Nie wiem .Pani Iza mi jeszcze nie odpisała . W sobote Rudzik musi być na kontroli i zastrzsyku u weta a ja nie mam jak go tam zawieźć , wszystkie kolerzanki które mnie woziły to albo sa w pracy albo ich nie ma a na taxi mnie nie stac , to by było 6 saszetek :roll: Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Wieści z wizyty przed adopcyjnej Omegi :) Właśnie wróciłam z wizyty:wszystko ok, można kota wysyłać :) Pan sympatyczna, miała już wcześniej kota, więc wie, jak sie z nimi obchodzić. Mieszkanie jest na parterze, balkon jest zabezpieczony. Moim zdaniem osoba godna zaufania. Quote
Caragh Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [SIZE="3"][quote name='Justa&Zwierzaki'] Dług u weta dobiega do 1000 zł , czy ktoś mi pomoże go spłacić . Praktycznie nie ma dnia bez weta :roll: Prosimy o zlotowke na kociambry Quote
jusstyna85 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 O jak dobrze,że historia Białych zmierza ku szczęśliwemu zakończeniu :) Quote
Kociara82 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Nadia i jej maleństwa zapraszają na filmik: http://www.youtube.com/watch?v=CHVn0_ivEsM To jest kocia rodzinka :) Mamusia ma na imię Nadia a maleństwa... Andzia Agat Akapit Aksamit Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Pokazało sie swiatełko w tunelu a dokładniej jest szansa na dom dla Rudzika :) Prawdopodobnie zamieszka w sosnowcu :):):) Nadia i mauszki Andzia , Agat , Akapit , Aksamit szaleja i juz by chciały szukac za chwlke domku , kto może podrobic ogloszenia ??? Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jesteśmy już po wizycie u weta . Rudzik całą noc chodził sikać , sikał po kropelce i z krwią , u weta miał juz pusty i nie bolesny pecherz . dostal 2 zastrzyki ( z zmeczenia nie zapamietałam jakie :roll: ) jutro jedzemy do weta na kolejny antybiotyk . Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Bardzo bolą mnie oczy , a szczególnie lewe i dlatego musze ograniczyć do minimum pobyt na kompie :x Sunka wczoraj zamieszkała w Zabrzu :lol: Omega jutro sie przeprowadza :ok: Rudzik sika juz o wiele lepiej i bez krwi i dzis jede z nim do weta na antybietyk i zobaczymy co dalej . W sobote bedzie Pani w sprawie adopcji jedenego z kociąt :lol: bardzo Was prosze o podnoszenie moich watków ... Quote
Kociara82 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]kociaki szukają domków i proszą o wsparcie finansowe. Każda złotówka jest na wagę życia.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:bluepaw:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:bluepaw: [/FONT] Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Rudzik lepiej , w piątek do weta . Wziełam na kreske 12 saszetek RC URINAARY które wystarczą TYLKO NA 3 DNI DLA Rudzika i Oziego oraz 6 kg RC URINARY dla \Zuzu i Mikego , to wystarczy na długo :) Niestety dług rosnie w szybkim tepie i juz dobiega do około 1.300 zł :(:(:( Kolejne 3 maleństwa do mnie trafiły , wszystkie czarne 2 dziewczynki i jeden chłopak . Błagam o jak najwoęcej ogloszen Nadi i jej maleństw to i te czarne beda miały szanse na dom .... Oczy nadal bardzo mnie bola , wczoraj była u mnie kolezanka to kazała mi natychamiast iść do okulisty , ale itak bym nie miała za co kropli kupic :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Omega wczoraj pojechała , jeszcze nie mam info jak sie czuje .... Rudzik sika strumieniem :) Na dom czeka aż 7 kociąt : Czarne , czarne z białym krawacikiem , białe w czarno - szare łatki BŁAGAM O OGLOSZENIA , OPRÓCZ ALLEGRO NIE MAJA ZADNYCH ODLOSZEN I NIKT NIE DZWONI :(:(:( Nadal bardzo mnie bola oczy i w razie pytasń prosze dzwonic 507 300 768 Quote
madcat1981 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ja niestety bazarek mogę przygotowac dopiero w przyszłym tygodniu:sad: Trzymaj się Justynko i błagam Cię - choćby ze względu na zdrowie nie przygarniaj juz więcej zwierząt, przynajmniej przez jakiś czas. Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wczpraj miała przyjechać Pani po Andzie , ale nie przyjechała , nawet nie zadzwoniła , dlaczego :roll: Ale za to dzis do adopcji pójdzie Akapit , ( to ten co ma czarne uszka ) Rudzik był wczoraj u weta i dostal kolejny zastrzyk i w pon znów idziemy , sika o wiele lepiej :lol: Wziełam tez 12 szt saszetek RC urinary od weta na kreske , wystarczą na 3 dni dla Ozziego i Rudzika Czarnulki rosna jak na drozdżach a jest ich az 3 szt i musze im tez imiona wymyslec :wink: Oczy nadal mnie bolą , ale 2 dni temu dostałam od kolezanki krople i bola troszke mniej , ale i tak musze ograniczc pobyt na kompie ..... Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Przed chwilka do nowego domku pojechał kociak Akapit syn Nadi Czekam z niecierpliwością na wieści z DS Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dzis do weta jedę z Rudzikiem a w czwartek do nowego domu zaworze do Bytomia razem z Beteka czarną malenka koteńke Czardę :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie wiem co sie dzięje , ale jeden czarnuszek od rana juz kilkanascie razy zwymiotował , bardzo sie o niego boje i razem Rudzikeiem tez jeda maleństwa do weta :( Quote
Kamila_s Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Justynko napisz mi jakie kociaki szukaja domkow..i na ktorych stronkach mozna znalezc zdjecia...:-) trzeba odnowic lub zrobic na nowo wszystkie ogloszenia.... ja sie deklaruje do roboty ogloszen..ktos jeszcze pomoze?????????:-) Quote
Caragh Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Maluchy niestety nie maja zdjec :( Malenstwa, nie chorowac... :thumbs: za zdrowko Quote
Kamila_s Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Justynko ,ktore kotki sa do adopcji jeszcze???czy mozna zrobic im zdjecia????:) Quote
Caragh Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Aha, Justyna przez swoje oczy musi ograniczac pobyt na kompie do minimum... Ja szczerze mowiac pogubilam sie w maluchach :evil_lol: Sa jakies 2 czarnuszki wygladajace jak miniaturki Kiki, ale ile ich teraz jest ogolem, nie mam pojecia :roll: Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Kamila_s']Justynko ,ktore kotki sa do adopcji jeszcze???czy mozna zrobic im zdjecia????:) Najbardziej mi zalezy aby domek znalazły kociaki i ich matka Nadia , mają tylko allegro dzieki Koteczek 555 z miau .pl http://www.allegro.pl/item1044977432_mama_i_4_malutkie_kociaki_czekaja_na_swoje_domki.html oraz Kika i jej 2 czarne maleńkie kopie , sa tak podobne ze jak by maluchy urosły to bym ich nie rozpoznała ( niestety jerszcze nie maja zdjęc bo ja nie mam aparatu ) http://www.allegro.pl/item1051719258_kika_oraz_jej_malenkie_kopie_szukaja_domkow.html Była bym bardzo wdzięczna za jakie kolwiek ogłoszenia oprócz allegro .... Jest jeszcze wiecej kotów do adopcji ale oczy tak bola ze nie daje razy pisać :( Wieści z wizyty u weta : Rudzik ma juz zdjete szwy i dostał antybityk . A Maluszek Behemot tez dostał zastrzyki i jutro mam z nim też przyjechać . Quote
madcat1981 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Justynka, oczy po przemywaniu kroplami powinny juz chyba być lepiej, a tu jakby coraz gorzej... może spróbuj dowiedzieć się, czy jakiś lekarz okulista nfz nie przyjmuje... bo jak pójdziesz z bólem, to na pewno przyjmie...może wypisze coś najtańszego, jak się go poprosi. Mnie pomaga rumianek, jest tani, ale boję się, że u Ciebie to coś poważnego :sad: Quote
Recommended Posts