Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A juz wyjaśniam , w nowych domkach sa :
Szila , Psotka , Frotka , Amelka ale nadal na domek czekają białe Oaza i Omega ,czarna płochliwa ale chcąca zaufać Kika tez by chciała do domku a seniorek Zuzu czy charakterny trój łapek Czort tez pragnie domku .....
Bardzo i to bardzo chce podziękować Wam za ogłoszenia :):):):):):):)

Posted

Chcialam zapytac czy za adopcje placi sie cos??
Zastanawiam sie nad Omega Malwinka Felix jest jeszcze do adopcji?? tyko ze mam psy i nie wiem ktore z nich toleruja obecnosc psow ..

Posted

Zastanawiam sie nad Omega Malwinka Felix jest jeszcze do adopcji?? tyko ze mam psy i nie wiem ktore z nich toleruja obecnosc psow ..

Posted

Posted

Za adopcje się nic nie płaci , ale można wspomóc koty np karma , żwirkiem itp ale to nie jest obowiązkowe , Omega nie boi sie psów a Malwinka i Felix sa bardzo płochliwe wręcz dzikie , prosze zadzwon do mnie 507 300 768 ( mam problem z dogomania )

Posted

Wieści z nowego domku Frotki ( Aniołeczka ) i Amelki ( Zuzi ) :
Noc o dziwo spokojna, zadnego miauczenia czy drapania.
Zalatwily sie ladnie do kuwety i spia zakopane w swoja kolyderke. Juz nie uciekaja na moj widok i daja sie miziac. Anioleczke nawet sama sie domaga smerania:)) Oczywiscie dziewczyny sa zamkniete same w pokoju. Dzis zapoznam je z Lusinda (4 Latka). Milego dnia

Posted

Eustachy od kilku godzin sika sam po kropelce tam gdzie stoi , leży :):):)

Omega dziś czuje się lepiej , biegunka już opanowana i wieczorem znów do weta jedziemy ...

Myszunia tez już dobrze po przygodzie z pampersem :)

Czort niestety ma problem z chodzeniem z powodu boleści kręgosłupa a że bierze teraz insol to nie może brać innych leków , bardzo mi go zal :( Juz tyle wycierpiał a tu kolejne cierpienie .......

Zuzu czuje się coraz lepiej , skóra zdrowieje :)

Kika i Felix chcą bardzo zaufać człowiekowi lecz bardzo się boją .... pracuje nad nimi i bardzo i to bardzo wolno im idzie zaufanie ale może się uda ???? Może jak by znalazły spokojny domek , doświadczony domek to by była dla nich szansa ale kto by chciał takie koty jak Oaza i Omega jeszcze czekają na domek ...

Posted

Kolejny kot w potrzebie , tym razem jest to piękny duży rudy miziak , trafił do mnie bo dziecko ma alergie i kot musiał tamten dom opuścić i jest u mnie i jest bardzo wystraszony i jak na razie jeszcze nic nie zjadł :( Bardzo Was proszę o ogłoszenia go , choć zdjęć nie mam ale on jest podobny do Marleya .

Oaza już prawie OK ) :):):)

Zaczynam Szczepic stado bo już wszystkie maja nie aktualne szczepienia , zaczynam od Tygrysa :)

Dziś jadę do weta tez z Czortem na insol

Posted

madcat1981 napisał(a):
Jakby to powiedział mojej ś.p. Babcia:
Jak nie urok to sr.... :p :roll:

Czy u Ciebie kochana jest choć jeden dzień względnego spokoju? :)

Święte słowa ś.p. Babci , oj nie wiem co to jest względny spokój ;)

Posted

Rudy przez chwilką został mi przywieziony przez wetke , jest po operacji , ma amputowane prącie i wyszytą cewkę moczowa , ciecie jest przez cały brzuch i jutro bądź po jutrze by odszedł za TM gdyby nie został poddany operacji , dostał tez kroplówkę i zastrzyki i jutro tez dostanie i wieczorem jadę z nim do weta , boże jak dobrze ze mam tak oddanych wetów , wielkie podziękowania się należą dr Juli i Michałowi Mazur za ratowanie życia ...