Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś do weta jadę z Omegą bo nadal rzęzi , Oazą też bo coś z tym oczkiem nadal jest nie tak jak powinno być, z Psotka na RTG aby stwierdzić czy już się zrosło dobrze a jeśli tak to w wtorek jadę z Psotka do Katowic na wyjęcie drutu a tam nie mogę na kreskę jak u moich ....

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści po wizycie u weta :
Psotka jest po RTG , niestety zapomniałam starych zdjęć i nie można było porównać , koleżanka mi je tam podrzuci i weci do mnie zadzwonią co i jak jak , już porównają ...

Oaza ma dostawać do oczka krople 4 razy dziennie Tobrex , antybiotyk doustny 2 razy dziennie , Calo-Pet , immunodol . Jeśli oczko się nie wyciszy to będzie konieczna amputacja ale z tym jeszcze się wstrzymamy . A usunięcia zęba to jak dojdzie do siebie i może podczas sterylki .

Omega dostała dziś zastrzyki , niestety nadal bardzo rzęzi i tez przechodzimy na antybiotyk doustny 2 razy dziennie i też ma dostawać Colo-Pet i immunodol .

Od Czorta muszę jeszcze dostarczyć włosy a miejsc zmienionych chorobowo na kolejne badania ...

Ozzi niestety kicha krwią :(:(

Kika ma szanse na oswojenie , ale ja mam dość silne bóle w nogach jak klęczę przy niej na ziemi i tak myślę o zakupie klatek kennelowych , najlepiej dwóch , wtedy by Felix i Kika były wyżej a te klatki bym miała tylko do wybudzeń ..... tylko że one sa bardzo , bardzo drogie

Tel milczy w sprawie adopcji .........

Posted

Właśnie przed chwilka była u mnie Sylwia która adoptowała ode-mnie Kluske , Borrcie , Sisi i Tarunie i przyszła z koleżanką Anią i Bożeną .... I Ania zakochała sie w Primci i jest duża szansa ze Ania ja zaadoptuje :1luvu:

Posted

[COLOR="#ff0000"][/Kochani kolejne dwie koteczki szukaja pilnie domów

Dziś zadzwonił do mnie zrozpaczony pan ze wyjeżdża do Norwegi i niestety właściciel mieszkania sie nie zgadza aby tam zamieszkały koty a są dwie koteczki , matka 11 letnia norweska leśna i jej córeczka 8 letnia nie podobna do matki Mamy bardzo mało czasu bo do 18 stycznia
jak będą już zdjęcia to poproszę Caragh o ich wstawienie ....COLOR]

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Kochani kolejne dwie koteczki szukaja pilnie domów

Dziś zadzwonił do mnie zrozpaczony pan ze wyjeżdża do Norwegi i niestety właściciel mieszkania sie nie zgadza aby tam zamieszkały koty a są dwie koteczki , matka 11 letnia norweska leśna i jej córeczka 8 letnia nie podobna do matki Mamy bardzo mało czasu bo do 18 stycznia
jak będą już zdjęcia to poproszę Caragh o ich wstawienie ....

:roll: biedulki :( Wstawie, wstawie jak tylko beda

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Kochani kolejne dwie koteczki szukaja pilnie domów

jak będą już zdjęcia to poproszę Caragh o ich wstawienie ....

A oto te dwie Damy
Nadia

Celinka