Justa&Zwierzaki Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dziś do weta jadę z Omegą bo nadal rzęzi , Oazą też bo coś z tym oczkiem nadal jest nie tak jak powinno być, z Psotka na RTG aby stwierdzić czy już się zrosło dobrze a jeśli tak to w wtorek jadę z Psotka do Katowic na wyjęcie drutu a tam nie mogę na kreskę jak u moich .... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wieści po wizycie u weta : Psotka jest po RTG , niestety zapomniałam starych zdjęć i nie można było porównać , koleżanka mi je tam podrzuci i weci do mnie zadzwonią co i jak jak , już porównają ... Oaza ma dostawać do oczka krople 4 razy dziennie Tobrex , antybiotyk doustny 2 razy dziennie , Calo-Pet , immunodol . Jeśli oczko się nie wyciszy to będzie konieczna amputacja ale z tym jeszcze się wstrzymamy . A usunięcia zęba to jak dojdzie do siebie i może podczas sterylki . Omega dostała dziś zastrzyki , niestety nadal bardzo rzęzi i tez przechodzimy na antybiotyk doustny 2 razy dziennie i też ma dostawać Colo-Pet i immunodol . Od Czorta muszę jeszcze dostarczyć włosy a miejsc zmienionych chorobowo na kolejne badania ... Ozzi niestety kicha krwią :(:( Kika ma szanse na oswojenie , ale ja mam dość silne bóle w nogach jak klęczę przy niej na ziemi i tak myślę o zakupie klatek kennelowych , najlepiej dwóch , wtedy by Felix i Kika były wyżej a te klatki bym miała tylko do wybudzeń ..... tylko że one sa bardzo , bardzo drogie Tel milczy w sprawie adopcji ......... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kto pokocha choć jednego , jest ich tak dużo a nikt nie dzwoni , nie pyta ..... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Właśnie dostałam sms ka od mojej kochanej wetki i wygląda na to ze wszystko z łapeczka Psotunie jest OK , we wtorek jedziemy do Katowic , do dr .Gierka ... Quote
Korciaczki Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No to już zajrzałyśmy na tą dogomanię, aby i tu potrzymamy kciuki za mruczki :] Quote
madcat1981 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Klatki?:cool3: To ja szykuję kolejny bazarek :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 madcat1981 napisał(a):Klatki?:cool3: To ja szykuję kolejny bazarek :) Madcat jesteś boska :):):):):):):):) Quote
madcat1981 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Boska jest Anetek100, co znów mi ciuszki podarowała na ten cel:) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 madcat1981 napisał(a):Boska jest Anetek100, co znów mi ciuszki podarowała na ten cel:) Anetek , Madcat jesteście wielkie :):):):):):) Bardzo Wam dziękuje :):):):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Właśnie przed chwilka była u mnie Sylwia która adoptowała ode-mnie Kluske , Borrcie , Sisi i Tarunie i przyszła z koleżanką Anią i Bożeną .... I Ania zakochała sie w Primci i jest duża szansa ze Ania ja zaadoptuje :1luvu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 madcat1981 napisał(a):O, takie wizyty lubimy :D:D:D I to codziennie :D :D :D Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Domki nadal pilnie poszukiwane ..... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Justa&Zwierzaki napisał(a):Domki nadal pilnie poszukiwane ..... I to bardzo ...... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Decyzja co do Primci już podjęta Przeprowadza się w sobote rano :D Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [COLOR="#ff0000"][/Kochani kolejne dwie koteczki szukaja pilnie domów Dziś zadzwonił do mnie zrozpaczony pan ze wyjeżdża do Norwegi i niestety właściciel mieszkania sie nie zgadza aby tam zamieszkały koty a są dwie koteczki , matka 11 letnia norweska leśna i jej córeczka 8 letnia nie podobna do matki Mamy bardzo mało czasu bo do 18 stycznia jak będą już zdjęcia to poproszę Caragh o ich wstawienie ....COLOR] Quote
Caragh Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Kochani kolejne dwie koteczki szukaja pilnie domów Dziś zadzwonił do mnie zrozpaczony pan ze wyjeżdża do Norwegi i niestety właściciel mieszkania sie nie zgadza aby tam zamieszkały koty a są dwie koteczki , matka 11 letnia norweska leśna i jej córeczka 8 letnia nie podobna do matki Mamy bardzo mało czasu bo do 18 stycznia jak będą już zdjęcia to poproszę Caragh o ich wstawienie .... :roll: biedulki :( Wstawie, wstawie jak tylko beda Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Caragh napisał(a)::roll: biedulki :( Wstawie, wstawie jak tylko beda Caragh jesteś kochana :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Na kotkę norweska mam potencjalnych chętnych ale co z jej córką to nie wiem , bo jest nie podobna do rasowej matki Za niecałe 2 godz jedziemy do Katowic z Psotka na wyjęcie drutu . Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Psocia się wybudza dość ciężko .... Wet wziął tylko 80 zł :lol: :lol: :lol: , dobrze że rtg już zrobiłam u moich wetów .... Quote
madcat1981 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Psociu życzę szybkiego powrotu do zdrówka... Quote
Caragh Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Kochani kolejne dwie koteczki szukaja pilnie domów Dziś zadzwonił do mnie zrozpaczony pan ze wyjeżdża do Norwegi i niestety właściciel mieszkania sie nie zgadza aby tam zamieszkały koty a są dwie koteczki , matka 11 letnia norweska leśna i jej córeczka 8 letnia nie podobna do matki Mamy bardzo mało czasu bo do 18 stycznia jak będą już zdjęcia to poproszę Caragh o ich wstawienie .... A oto te dwie Damy Nadia Celinka Quote
Recommended Posts