Justa&Zwierzaki Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 U Pedra po podaniu w nocy i dziś rano siemienia ( nie było to proste :diabloti:) czół się lepiej , qupal zrobiony :lol: byliśmy nawet w małym parku i u znajomej , potem sobie spał a teraz znów stęka i ma ogon podkulony :-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kamila_s napisał(a):trzymam kciukaski...pieniazki doszly??:-) Dziś doszły w kwocie 65 zł Bardzo bardzo dziękuję :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Iljova Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Zwierzaczki koniec z tym chorowaniem !!! Co chwilę coś :-( Justa trzymaj się i też dbaj o siebie. Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Przed chwilką przewinęłam Eustachiusza i pampers był prawie suchy :shake: Oby to nie była zapowiedz zatrzymania :shake: Za około 3 godz dam znać jak następny pampers .. Quote
Iljova Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Eustachy nie rób takich o numerów !!!!!! Ma być mokro i to już !!!!!! Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Pampers Eustachego prawie suchy :( , dosłownie kilka kropel , podałam lek rozkurczowy i za chwile zacznę masować , oj nie wiem o której pójdę spać :roll: jeszcze muszę siemię podać Pedrowi ... Quote
Kamila_s Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 super Justynka..wykorzystaj je na co Ci jest najbardziej potrzebne:-) Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Kamila_s napisał(a):super Justynka..wykorzystaj je na co Ci jest najbardziej potrzebne:-) Bardzo ci dziekuje :):):) Eustachy sika tak na pół gwizdka , to znaczy mało ale pecherz jeszcze nie jest ogromny , ogólniie nie jest źle , ale moglko by być lepiej . A godzine temu dzwoniła do mnie moja wetka abym pryjechała z Maniusiem na Interferon , ktos podarował :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pedro czuje sie dzis lepiej i zjadł troszke :) Miałam dzis tel w sprawie adopcji Marcysi , Pan mieszka w niemczech i często podróżuje , ma tez psa samoyeda , no ale pan by ją juz chcial teraz a ona jest swiezo po sterylce no i nie ma jeszcze szczepien a by musiała mieć wyrobiony paszport .... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Przed chwilką byłam w kwarantannie u Lussi i Matyldzi . A dziś służyłam Lussi jako drzewo , a co jak nie ma drzewa to i rak na bez rybiu jest rybą :evil_lol: A mianowicie Lussi miała super zabawę jak sobie po mnie weszła aż do szyi ( ma nie obcięte pazurki ) no i mam nie złe ślady jej zabawy :cool3: Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Marsz nie milczenia w Katowicach http://marszniemilczenia.wordpress.com/katowice-ii/ Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Eustachy siura lepiej :lol: :lol: :lol: Dzis do weta jade z Mańkiem na interferon . Z Czortem , nadal ma problem ze skórą , ale tez jest dla niego nadzieja na dom , ale cicho sza aby nie zapeszać :wink: No i swinka Krecik pjedzie bo mu sie ząb złamał i nie wiem czy na jednym sobie poradzi ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Przyyszły piersze piniązki 10 zł z :1luvu: tego bazarku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=125378&start=15 Zapraszam , jak nie możecie nic kupic to bardzo Was prosze o podnoszenie :lol: Po wizycie u weta : Manius dostał pierwsza dawke Interferonu , za tydzien druga . Intefreron dostaliśmy od Pani Kasi , od jej ukochanego kociego przyjeciela który wczoraj odszedł za TM :cry: Czort goi sie :kciuki: , choc wolno :roll: . A Krecik miał przyciete zęby :twisted: Pedro znów jakis nie swój :shake: , nie je a jak dawałam sienko Krecikowi i Kubusi to dosłownie sie na nie rzucił i zjadł duzo , musi go znów bolec brzuch bo robi '' koci grzbiet '' :shake: Quote
dagmara-olga Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ciepło pozdrawiam i niech wszystko będzie jak trzeba. Do pozdrowień dołączają się Kefir i Morfeusz :-) Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No łobuziaki nie robić Juście żadnych numerów !!!!!! Trzymać się zdrowo !!!!!! Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dziękujemy cioteczki za odwiedzinki :lol: Lussi dziś dostała zadyszki :twisted: , tak szalała za sznurkiem . Szkoda tylko że nikt nie dzwoni w jej sprawie :| Oczywiście Matyldzia tez sobie '' troszkę '' pobiegała za sznurkiem i z czego sie ciesze dziewczyny już na siebie nie buczą :lol: Jutro się okażę czy Marcysia zamieszka w DS . Trzymajcie :kciuki::kciuki: Maniuś i Rysiu chyba nie pojada tam gdzie miały jechać ,jego potencjalna duża już od 2 miesięcy się nie odzywa :roll: , mogła by chociaż raz na dwa tyg sms a napisać a tu nic , całkowita cisza i wydaje mi się że będzie trzeba im szukać domku od nowa :angryy: Eustachy się poprawił i sika tak na 80% :lol: Ozzi mimo tez zmiany w buzince radzi sobie dobrze :lol: Zuzu tez OK , ani syndrom nie wraca ani alergia :lol: Pedro nadal jest nie swój , stęka i często ma twardy brzuch i ogon podkulony :cry: Quote
Iljova Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Pedrusiu co z Tobą niech Twój stan się poprawi !!! A reszta tak trzymać !!!!!! Niech te domki w końcu się pojawiają, ale niech będą odpowiedzialne, wspaniałe i NA ZAWSZE !!! Quote
dagmara-olga Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 a Matylda..? Jak z Domem? Dobrze , że Zuzu w porządku a jak Tygrys? Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 dagmara-olga napisał(a):a Matylda..? Jak z Domem? Dobrze , że Zuzu w porządku a jak Tygrys? Matylda na pewno pojedzie do Kropeczki do Warszawy :lol:, ale jeszcze nie wiemy kiedy . Najpierw muszą iść do DS te nie planowane bidy a potem to juz Matyldzia zawita do Kropeczki . A Tygrys jest bardzo kochany bo i tuli sie i mnie wita jak skąs wracam :lol:, ale te jego znaczenie terenu jest cięzkie do zniesienia:shake: , on potrafi jednego dnia zlac koce na obu wersalkach , i na wiele innych rzeczy .... Przy feliway lał troszke mniej ale nie mam za co go kupic . Za sam prąd mam w tym miesiącu do zapłaty ponad 250zł ... Kochani a Eustachy sika na 100% , rano pampers był cały mokry :lol: A domku pilnie szukają ; 1 .Marcysia - buro biała około 6-7 miesięczna wysterylizowana , odrobaczona i czeka na szczepinie . 2 . Lussi - prawie biała około 2 letnia wysterylizowana , 2 razy zaszczepiona , odrobaczona . 3 . Maniek - około 2-3 letni buro biały wykastrowany , zaszczepiony , odrobaczony . FIV + . do adopcji razem z Rysiem . 4 . Rysiek - rudy około 8 miesięczny wykastrowany , odrbaczony czeka na szczepinie .Po PP , musi uważac na to co je . Do adopcji tylko z Mańkiem . 5 . Kika - czarna około 2 letnia płochliwa , wysterylizoana , odrobaczona , zaszczepiona . Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Przed chwilka myłam kuwety i do osuszonej ,ale jeszcze bez żwirku zrobiła siku Malwinka , mocz jest koloru rozcieńczonej kawy :( , taki brunatny , zaraz jadę z nim do wetki na badanie ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Malinka ma zapalenie pęcherza i kryształ w moczu :cry: , mam leki na 10 dni , tylko jak ja go jej podam :roll: , jutro jeszcze mam dzwonić aby zapyta o wynik , chyba chodzi i osad . A domku pilnie szukają ; 1 .Marcysia - buro biała około 6-7 miesięczna wysterylizowana , odrobaczona i czeka na szczepienie . 2 . Lussi - prawie biała około 2 letnia wysterylizowana , 2 razy zaszczepiona , odrobaczona . 3 . Maniek - około 2-3 letni buro biały wykastrowany , zaszczepiony , odrobaczony . FIV + . do adopcji razem z Rysiem . 4 . Rysiek - rudy około 8 miesięczny wykastrowany , odrobaczony czeka na szczepienie .Po PP , musi uważać na to co je . Do adopcji tylko z Mańkiem . 5 . Kika - czarna około 2 letnia płochliwa , wysterylizowana , odrobaczona , zaszczepiona . Można z listy oczekujących skreślić Marcysie :lol: Zamieszkała u mojej koleżanki , jeszcze tez będzie adoptować pingwinka z Rudy Ślaskiej :ok: Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Marcysia teraz ma na imie Niunia już nawet polubiła Astorka , pięknego owczarka niemieckiego , nawet je razem z nim z miski do Niuni dołączy jeszcze pingwinek Mruczuś jutro do weta jedziemy z Pedrem no i chyba z Zuzu , bo znów ma niewielkie Chrostki uczuleniowe Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [FONT=Calibri]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6644 [/FONT] [FONT=Calibri]Prosze podpiszcie petycje [/FONT] Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dziś do weta jedzie Pedro , Zuzu i Ozzi ... Quote
Recommended Posts