Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Pedra po podaniu w nocy i dziś rano siemienia ( nie było to proste :diabloti:) czół się lepiej , qupal zrobiony :lol: byliśmy nawet w małym parku i u znajomej , potem sobie spał a teraz znów stęka i ma ogon podkulony :-(

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila_s napisał(a):
super Justynka..wykorzystaj je na co Ci jest najbardziej potrzebne:-)

Bardzo ci dziekuje :):):)

Eustachy sika tak na pół gwizdka , to znaczy mało ale pecherz jeszcze nie jest ogromny , ogólniie nie jest źle , ale moglko by być lepiej .
A godzine temu dzwoniła do mnie moja wetka abym pryjechała z Maniusiem na Interferon , ktos podarował :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pedro czuje sie dzis lepiej i zjadł troszke :)
Miałam dzis tel w sprawie adopcji Marcysi , Pan mieszka w niemczech i często podróżuje , ma tez psa samoyeda , no ale pan by ją juz chcial teraz a ona jest swiezo po sterylce no i nie ma jeszcze szczepien a by musiała mieć wyrobiony paszport ....

Posted

Przed chwilką byłam w kwarantannie u Lussi i Matyldzi . A dziś służyłam Lussi jako drzewo , a co jak nie ma drzewa to i rak na bez rybiu jest rybą :evil_lol: A mianowicie Lussi miała super zabawę jak sobie po mnie weszła aż do szyi ( ma nie obcięte pazurki ) no i mam nie złe ślady jej zabawy :cool3:

Posted

Eustachy siura lepiej :lol: :lol: :lol:
Dzis do weta jade z Mańkiem na interferon .
Z Czortem , nadal ma problem ze skórą , ale tez jest dla niego nadzieja na dom , ale cicho sza aby nie zapeszać :wink:
No i swinka Krecik pjedzie bo mu sie ząb złamał i nie wiem czy na jednym sobie poradzi ...

Posted

Przyyszły piersze piniązki 10 zł z :1luvu: tego bazarku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=125378&start=15
Zapraszam , jak nie możecie nic kupic to bardzo Was prosze o podnoszenie :lol:
Po wizycie u weta :
Manius dostał pierwsza dawke Interferonu , za tydzien druga . Intefreron dostaliśmy od Pani Kasi , od jej ukochanego kociego przyjeciela który wczoraj odszedł za TM :cry:
Czort goi sie :kciuki: , choc wolno :roll: .
A Krecik miał przyciete zęby :twisted:
Pedro znów jakis nie swój :shake: , nie je a jak dawałam sienko Krecikowi i Kubusi to dosłownie sie na nie rzucił i zjadł duzo , musi go znów bolec brzuch bo robi '' koci grzbiet '' :shake:

Posted

Dziękujemy cioteczki za odwiedzinki :lol:
Lussi dziś dostała zadyszki :twisted: , tak szalała za sznurkiem . Szkoda tylko że nikt nie dzwoni w jej sprawie :|
Oczywiście Matyldzia tez sobie '' troszkę '' pobiegała za sznurkiem i z czego sie ciesze dziewczyny już na siebie nie buczą :lol:
Jutro się okażę czy Marcysia zamieszka w DS . Trzymajcie :kciuki::kciuki:
Maniuś i Rysiu chyba nie pojada tam gdzie miały jechać ,jego potencjalna duża już od 2 miesięcy się nie odzywa :roll: , mogła by chociaż raz na dwa tyg sms a napisać a tu nic , całkowita cisza i wydaje mi się że będzie trzeba im szukać domku od nowa :angryy:
Eustachy się poprawił i sika tak na 80% :lol:
Ozzi mimo tez zmiany w buzince radzi sobie dobrze :lol:
Zuzu tez OK , ani syndrom nie wraca ani alergia :lol:
Pedro nadal jest nie swój , stęka i często ma twardy brzuch i ogon podkulony :cry:

Posted

Pedrusiu co z Tobą niech Twój stan się poprawi !!! A reszta tak trzymać !!!!!!
Niech te domki w końcu się pojawiają, ale niech będą odpowiedzialne, wspaniałe i NA ZAWSZE !!!

Posted

dagmara-olga napisał(a):
a Matylda..? Jak z Domem?
Dobrze , że Zuzu w porządku a jak Tygrys?

Matylda na pewno pojedzie do Kropeczki do Warszawy :lol:, ale jeszcze nie wiemy kiedy . Najpierw muszą iść do DS te nie planowane bidy a potem to juz Matyldzia zawita do Kropeczki .
A Tygrys jest bardzo kochany bo i tuli sie i mnie wita jak skąs wracam :lol:, ale te jego znaczenie terenu jest cięzkie do zniesienia:shake: , on potrafi jednego dnia zlac koce na obu wersalkach , i na wiele innych rzeczy .... Przy feliway lał troszke mniej ale nie mam za co go kupic . Za sam prąd mam w tym miesiącu do zapłaty ponad 250zł ...

Kochani a Eustachy sika na 100% , rano pampers był cały mokry :lol:

A domku pilnie szukają ;
1 .Marcysia - buro biała około 6-7 miesięczna wysterylizowana , odrobaczona i czeka na szczepinie .
2 . Lussi - prawie biała około 2 letnia wysterylizowana , 2 razy zaszczepiona , odrobaczona .
3 . Maniek - około 2-3 letni buro biały wykastrowany , zaszczepiony , odrobaczony . FIV + . do adopcji razem z Rysiem .
4 . Rysiek - rudy około 8 miesięczny wykastrowany , odrbaczony czeka na szczepinie .Po PP , musi uważac na to co je . Do adopcji tylko z Mańkiem .
5 . Kika - czarna około 2 letnia płochliwa , wysterylizoana , odrobaczona , zaszczepiona .

Posted

Malinka ma zapalenie pęcherza i kryształ w moczu :cry: , mam leki na 10 dni , tylko jak ja go jej podam :roll: , jutro jeszcze mam dzwonić aby zapyta o wynik , chyba chodzi i osad .
A domku pilnie szukają ;
1 .Marcysia - buro biała około 6-7 miesięczna wysterylizowana , odrobaczona i czeka na szczepienie .
2 . Lussi - prawie biała około 2 letnia wysterylizowana , 2 razy zaszczepiona , odrobaczona .
3 . Maniek - około 2-3 letni buro biały wykastrowany , zaszczepiony , odrobaczony . FIV + . do adopcji razem z Rysiem .
4 . Rysiek - rudy około 8 miesięczny wykastrowany , odrobaczony czeka na szczepienie .Po PP , musi uważać na to co je . Do adopcji tylko z Mańkiem .
5 . Kika - czarna około 2 letnia płochliwa , wysterylizowana , odrobaczona , zaszczepiona .

Można z listy oczekujących skreślić Marcysie :lol:
Zamieszkała u mojej koleżanki , jeszcze tez będzie adoptować pingwinka z Rudy Ślaskiej :ok:

Posted

Marcysia teraz ma na imie Niunia już nawet polubiła Astorka , pięknego owczarka niemieckiego , nawet je razem z nim z miski do Niuni dołączy jeszcze pingwinek Mruczuś
jutro do weta jedziemy z Pedrem no i chyba z Zuzu , bo znów ma niewielkie Chrostki uczuleniowe