Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo chce podziękować Kotoli oraz uczniom Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tychach

(zbierały karmę przedszkolaki i uczniowie podstawówki) za zorganizowanie zbiórki dla moich podopiecznych :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystko sie przyda :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Maniek dziś czuje sie lepiej :lol:

Ozzi też :lol:

A Eustachy tez ładnie siura :lol:

Lussi z dnia na dzień robi sie ładniejsza , okrąglejsza :twisted:

A u Czorta nie ma jak na razie poprawy :(

A dzis przejdzie Kociara82 i pokarze mi jak mam wstawić :lol:zdjęcia na forum

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Caragh']LUSSI:

Caragh bardzo dziekuje za wklejenie fotek Lussi :)
Tekst autorstwa Szalonego Kota
Lussi - prawie biała Walentynkowa kicia

Koteczka trafiła do Domu Tymczasowego w dniu zakochanych - bo sama jest kochana. Uwielbia się tulić do człowieka, ale jak to kot - umie też pacnąć łapką, gdy ma dość pieszczot Powinna być kocią jedynaczką, bo boi się innych kotów, ale przepada za ludzkimi kolanami... Boi się też gwałtowności dzieci.
Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona.
Może Święty Walenty nad nią czuwa, by dać jej dom pełen miłości, którą będzie mogła odwzajemnić?

Przebywa w Tychach, ale dla miłości odległość nie ma znaczenia. Zostanie wydana po podpisaniu umowy o wizycie przedadopcyjnej, które są gwarancją najlepszego domu.

Kontakt Justyna:
mail justazwierzaki@o2.pl ( mam problem z kompem i często się nie wysyłają ode-mnie maile i proszę dzwonić )
telefon 507 300 768

Czy ktoś mógł by pomóc w ogłoszeniach ?

Posted

Przed chwilką byłam na kwarantannie u Lussi i Matyldzi . Lussi tak szalała za sznurkiem że aż zadyszki dostała :ryk: , no ale i też obuczała Matyldzie jak sie spotkały nos w nos ( Matylda na czas gonitwy Lussi była zamknięcia w klatce )

Czy ktoś pomoże w zakupie obroży z feromonami lub wkład z Feliway :?

Posted

Przed chwilką miałam durny tel w sprawie adopcji Lusii :evil: :evil: :evil:
Lussi by miała zamieszkać w restauracji a na moje pytanie czy by miała tam swoje odpowiednie miejsce gościu sobie zaczął żartować że mięso do kotła a skórka na wycieraczkę , mam nadzieje że to tylko dureń sobie jaja robi :evil: :evil: :evil:

Posted

Przed godzina jak wracałam z parku z moimi psami na smyczy zostałam zaatakowana a dokładniej moje psy prze pit bula biegającego luzem od małolatów :evil:
Poturbowany i to mocno został Fibi a małolaty mieli ubaw z tego ze ich morderca sobie używa :evil: :evil: :evil:

Posted

[quote name='Kamila_s']Justynka ile kosztuje ta obroza????[/QUOTE]

Około 50 zł

Wczoraj byłam u weta z Ozzim i Fibim :
Ozzi juz nie musi brać antybiotyku :lol:
A Fibi jest bardzo bolesny po tym pogryzieniu , jest pod grubą warstwa sierści ślad i silna bolesność , jest na środkach przeciw bólowych :evil

Posted

Od wczoraj w Skaryszewie jest '' święto koni '' a raczej jest to święto bólu i cierpienia :cry::cry::cry:
za co te niewinne konie dostają taki wyrok , wyrok śmierci i okrucieństwa Do przystani przyjedzie jeden może dwa a ile pojedzie na rzeź :-(:-(:-([*][*][*]

Posted

Kamila_s napisał(a):
Justynko wyslij mi dane do przelewu na ta obroze:-)

Już wysłane :):):)
Bardzo dziękuje :):):)

Czy może ktoś z Was potrafi robić allegro , ja nie potrafię a mimo ogłoszeń nikt sensowny nie dzwoni w sprawie Lussi ...

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Caragh bardzo dziekuje za wklejenie fotek Lussi :)
Tekst autorstwa Szalonego Kota
Lussi - prawie biała Walentynkowa kicia

Koteczka trafiła do Domu Tymczasowego w dniu zakochanych - bo sama jest kochana. Uwielbia się tulić do człowieka, ale jak to kot - umie też pacnąć łapką, gdy ma dość pieszczot Powinna być kocią jedynaczką, bo boi się innych kotów, ale przepada za ludzkimi kolanami... Boi się też gwałtowności dzieci.
Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona.
Może Święty Walenty nad nią czuwa, by dać jej dom pełen miłości, którą będzie mogła odwzajemnić?

Przebywa w Tychach, ale dla miłości odległość nie ma znaczenia. Zostanie wydana po podpisaniu umowy o wizycie przedadopcyjnej, które są gwarancją najlepszego domu.

Kontakt Justyna:
mail justazwierzaki@o2.pl ( mam problem z kompem i często się nie wysyłają ode-mnie maile i proszę dzwonić )
telefon 507 300 768

Czy ktoś mógł by pomóc w ogłoszeniach ?

Jak by Lussi znalazła domek wtedy kotejna kocia bieda może mieć szanse na TD u mnie ...