Justa&Zwierzaki Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Bardzo chce podziękować Kotoli oraz uczniom Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tychach (zbierały karmę przedszkolaki i uczniowie podstawówki) za zorganizowanie zbiórki dla moich podopiecznych :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wszystko sie przyda :1luvu: :1luvu: :1luvu: Maniek dziś czuje sie lepiej :lol: Ozzi też :lol: A Eustachy tez ładnie siura :lol: Lussi z dnia na dzień robi sie ładniejsza , okrąglejsza :twisted: A u Czorta nie ma jak na razie poprawy :( A dzis przejdzie Kociara82 i pokarze mi jak mam wstawić :lol:zdjęcia na forum Quote
sylwija Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 czekamy na zdjęcia :) i oby dobre wiadomości Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='sylwija']czekamy na zdjęcia :) i oby dobre wiadomości[/QUOTE] Nie potrafie ich tu wkleic :angryy: Sa zdjęcia na tym wątku na str 15 , czy ktoś by je mógł to wkleić :oops: Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Caragh']LUSSI: Caragh bardzo dziekuje za wklejenie fotek Lussi :) Tekst autorstwa Szalonego Kota Lussi - prawie biała Walentynkowa kicia Koteczka trafiła do Domu Tymczasowego w dniu zakochanych - bo sama jest kochana. Uwielbia się tulić do człowieka, ale jak to kot - umie też pacnąć łapką, gdy ma dość pieszczot Powinna być kocią jedynaczką, bo boi się innych kotów, ale przepada za ludzkimi kolanami... Boi się też gwałtowności dzieci. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona. Może Święty Walenty nad nią czuwa, by dać jej dom pełen miłości, którą będzie mogła odwzajemnić? Przebywa w Tychach, ale dla miłości odległość nie ma znaczenia. Zostanie wydana po podpisaniu umowy o wizycie przedadopcyjnej, które są gwarancją najlepszego domu. Kontakt Justyna: mail justazwierzaki@o2.pl ( mam problem z kompem i często się nie wysyłają ode-mnie maile i proszę dzwonić ) telefon 507 300 768 Czy ktoś mógł by pomóc w ogłoszeniach ? Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Przed chwilką byłam na kwarantannie u Lussi i Matyldzi . Lussi tak szalała za sznurkiem że aż zadyszki dostała :ryk: , no ale i też obuczała Matyldzie jak sie spotkały nos w nos ( Matylda na czas gonitwy Lussi była zamknięcia w klatce ) Czy ktoś pomoże w zakupie obroży z feromonami lub wkład z Feliway :? Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Przed chwilką miałam durny tel w sprawie adopcji Lusii :evil: :evil: :evil: Lussi by miała zamieszkać w restauracji a na moje pytanie czy by miała tam swoje odpowiednie miejsce gościu sobie zaczął żartować że mięso do kotła a skórka na wycieraczkę , mam nadzieje że to tylko dureń sobie jaja robi :evil: :evil: :evil: Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Przed godzina jak wracałam z parku z moimi psami na smyczy zostałam zaatakowana a dokładniej moje psy prze pit bula biegającego luzem od małolatów :evil: Poturbowany i to mocno został Fibi a małolaty mieli ubaw z tego ze ich morderca sobie używa :evil: :evil: :evil: Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Za tydzień drugie szczepienie Lussi i by mogła iść na górę , ale nie mamy za co kupić obroży z feromonami a Lussi bardzo źle reaguje na inne zwierzęta , czy ktoś pomoże :shake::shake::shake: Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Kamila_s']Justynka ile kosztuje ta obroza????[/QUOTE] Około 50 zł Wczoraj byłam u weta z Ozzim i Fibim : Ozzi juz nie musi brać antybiotyku :lol: A Fibi jest bardzo bolesny po tym pogryzieniu , jest pod grubą warstwa sierści ślad i silna bolesność , jest na środkach przeciw bólowych :evil Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Od wczoraj w Skaryszewie jest '' święto koni '' a raczej jest to święto bólu i cierpienia :cry::cry::cry: za co te niewinne konie dostają taki wyrok , wyrok śmierci i okrucieństwa Do przystani przyjedzie jeden może dwa a ile pojedzie na rzeź :-(:-(:-([*][*][*] Quote
Iljova Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cześć psiaki i kociaki Justysiowe ukochane zwierzaki. :-) Fibi... :-( biedactwo, trzymaj się. Quote
Kamila_s Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Justynko wyslij mi dane do przelewu na ta obroze:-) Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Kamila_s napisał(a):Justynko wyslij mi dane do przelewu na ta obroze:-) Już wysłane :):):) Bardzo dziękuje :):):) Czy może ktoś z Was potrafi robić allegro , ja nie potrafię a mimo ogłoszeń nikt sensowny nie dzwoni w sprawie Lussi ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dziś o 19.50 w programie UWAGA na TVN o tym ja ''WŁAŚCICIEL'' nie zauważył że zagłodził własnego psa :evil: :evil: :evil: Quote
Kamila_s Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 gdzie jest tekst ogloszeniowy dla Lussi??????:-) Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Justa&Zwierzaki']Caragh bardzo dziekuje za wklejenie fotek Lussi :) Tekst autorstwa Szalonego Kota Lussi - prawie biała Walentynkowa kicia Koteczka trafiła do Domu Tymczasowego w dniu zakochanych - bo sama jest kochana. Uwielbia się tulić do człowieka, ale jak to kot - umie też pacnąć łapką, gdy ma dość pieszczot Powinna być kocią jedynaczką, bo boi się innych kotów, ale przepada za ludzkimi kolanami... Boi się też gwałtowności dzieci. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona. Może Święty Walenty nad nią czuwa, by dać jej dom pełen miłości, którą będzie mogła odwzajemnić? Przebywa w Tychach, ale dla miłości odległość nie ma znaczenia. Zostanie wydana po podpisaniu umowy o wizycie przedadopcyjnej, które są gwarancją najlepszego domu. Kontakt Justyna: mail justazwierzaki@o2.pl ( mam problem z kompem i często się nie wysyłają ode-mnie maile i proszę dzwonić ) telefon 507 300 768 Czy ktoś mógł by pomóc w ogłoszeniach ? Jak by Lussi znalazła domek wtedy kotejna kocia bieda może mieć szanse na TD u mnie ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Zdjecia na tes samej stronie ,. tylko wyżej bo mi sie nie skopiowały :roll: Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Caragh']LUSSI: O tym razem chyba sie wyświetlą .... Quote
Kamila_s Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Justynko w weekend porobie ogloszenia dla Lussy!!:-)))))))) Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kamila_s napisał(a):Justynko w weekend porobie ogloszenia dla Lussy!!:-)))))))) Bardzo bardzo dziekuje :):):) Eustachy znów sie zatrzymał :(:(:( Quote
Recommended Posts