Iljova Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Właśnie ostatnio czytałam na ten temat i wiem że są problemy ze zmianą tematów. Wiele osób na wątku którego link jest poniżej prosi o zmianę tematu moderatorów. http://www.dogomania.pl/threads/144345-prośby-o-przeniesienie-wątków-i-zmianę-tematu Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Czas tak szybko uciska , czy chociaż te czarnulki zdążą znaleźć dom :shake::shake::shake:Co sie z nimi stanie za 10 dni :-(:-(:-( O Mańka , Ediego i Kikę też nikt nie pyta :shake::shake::shake: Eustachy znów ma wielki pęcherz i mało sika , mimo masaży , leków :shake::shake::shake: Miki po sterydzie czuje się lepiej , nie dusi sie :thumbs: Czort nadal dostaje te swoje leki na grzyba , ale efektów jak na razie nie widać :shake::shake::shake: A Rysiu nie lubi tej pasty na jelita a o zakrapianiu oczu to już totalnie :roll: Rysiu juz nie chce siedzieć w klatce , chce szaleć , i szaleć i szaleć :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Czy kociaki zdąża znaleść dom , czy nie bedzie hapy end :-(:-(:-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Czy kocięta zdąża znaleźć dom , czy bedzie happy end :cry: :cry: :cry: Eustaszkowy pęcherz troszkę mniejszy , siku idzie kropelkowo i masujemy , masujemy , masujemy .... Mimo iz od kilku dni nie gotuje zwierzętom , są tylko na suchych karmach to Raffi ma nadal biegunki , choć nie sa juz tryskające ale ma tez apetyt i sie bawi .... Niestety chyba będę musiała jednak całe stado ( oprócz tych co już są na dietach ) karmić RC sensitiwiti :shake: Niestety Maniuś nie jest tym zachwycony i zmusza się do suchego :shake: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Dziś zadzwoniła do mnie pani w sprawie adopcji Rysia , ale ze nie ma doświadczenia w opiece nad kotami ( pierwszy kot ) zaproponowałam im czarnego maluszka i jesteśmy umówieni na sobotę i zobaczymy , może akurat to będzie ten domek Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='_Aga_']http://www.dogomania.pl/threads/1942...�ki-)-Do-31.10. W końcu udało mi się sklecić bazarek.. Mam nadzieję, że uda się coś sprzedać... Bardzo i to bbardzo dziękuje :):):) Quote
Caragh Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Oby Pani sie spodobal jedek z czarnuszkow :thumbs: Quote
Iljova Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Mam nadzieję że dobrze wyjdzie z tym domkiem. Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Eustachy ma znów ogromny pęcherz :cry: :cry: :cry: cięgle go masuje i mało co sika :shake::shake::shake: Rysiu po paście ładne kupale robi , ale za to Raffi ma biegunkę bo wczoraj dostały gotowanego kurczaka :shake::shake::shake: Myszka sie po wieczornym spacerku przewróciła na schodach :-(:-(:-( Nikt nie dzwoni w sprawie adopcji :shake::shake::shake: Ta koteczka która straciła dom z powodu ciąży kobiety jest u mojej koleżanki , jest przerażona bo tam już sa koty , jest piękna pingwinka ponoć zaszczepiona , ponoć odrobaczona , ponoć wysterylizowana ale pewności nie ma bo nie dali książeczki zdrowia i nie wiemy :roll: Jutro beda mms y do Caragh i poproszę o ogłoszenia ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czarna :kotek: juz w DS super dom :lol: :lol: :lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pamiętacie te 3 maleństwa co wzięła ode mnie inna koleżanka na DT , tylko jeden znalazł domek i więc na dzień dzisiejszy mamy do adopcji : Sześć kociąt . 3 bure obojga płci . 3 czarne obojga płci ,. Rudy Rysiu z lekko chorymi jelitami . Młoda czarna około roczna Kika . Około 2 letni biało bury Maniek . Około 2 letnia pingwinka . Ile z nich znajdzie dom :shake::shake::shake: Eustachy nadal bardzo słabo sika :cry: , pęcherz ciągle mu masuje , bo bez masowani to by juz chyba pękł :-(, dostał buskopan rozkurczowo . Quote
Caragh Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Dostalam cos milego dla oka :lol: Wiec nie bede taka i sie podziele z Ciociami :D Quote
Iljova Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pingwinka jest śliczna! :-) a ta reszta kociaków też super. Świetne te zdjęcia. Trzymam kciuki za domki dla nich. Myszuniu kochana... Biedny Eustachy... Trzymam też kciuki za poprawę zdrowia tych chorych zwierzaczków. Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 One sa takie pro ludzkie , bardzo chcą komuś zamruczeć ale czy zamruczą :shake::shake::shake: Quote
Iljova Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Justa&Zwierzaki napisał(a):One sa takie pro ludzkie , bardzo chcą komuś zamruczeć ale czy zamruczą :shake::shake::shake: Ja mam nadzieję, że tak. Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Czas ucieka a domków brak ...... Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Czas ucieka a domków brak ...... Do 4 nad ranem ,masowałam ( oczywiście z przerwami ) Eustachego i dostał tez buskopan i rano jak sie obudziłam a raczej tak o 10 :oops: pampers był totalnie przemoczone, czyli wynika na to że musi być bardzo , bardzo często masowany i leki rozkurczowe , w poniedziałek znów jadę z nim do weta ... Raffi po mięsie z ryżem czy makaronem ma nadal biegunki , ale jak mu daje same mięso to juz nie tak bardzo , ale jest z tym problem bo inne mu to podjadają a Rysiu tez dużo lepiej po tej paście .... a muszę gotować bo Maniuś jest wtedy nie do zniesienia bo tylko miauczy i miauczy ... Quote
Iljova Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Musi Ci być ciężko. Eustaszku niech Ci się poprawi i pozostałym zwierzaczkom też! Quote
Caragh Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Eustasiu :loveu: Specjalnie dla Cioteczek :D Krecik :loveu: Kubus: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Myszunia ma silna biegunkę i wymiotuje :-(:-(:-( Przed chwilka podałam Myszuni leki carsivan i wetmedin w parówce drobiowej , rano i wczoraj w wątróbce drobiowej bo już w mlecznym conva nie chce ... nie wiem czy to nie z tego powodu ,ale inaczej jej nie podam leków bo buzinke tak mocno zaciska , rano jak nadal tak źle sie bedzie czuła to nie dam leków i wieczorem jade do weta z Eustachym i bym tez Myszunie wzięła ... Quote
Iljova Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kochana Myszeńko... co ja mam napisać? Jestem taka bezsilna nie mogę Ci pomóc :cry: :cry: :cry: Tak mi smutno! :-( Eustachy wygląda rewelacyjnie na tym zdjęciu z tym pampersem, a Krecik i Kubuś są śliczne i słodkie! Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Myszunia jeszcze kilka razy w nocy miała biegunkę , ale teraz jest już spokój ... Czarne kocurki które są w DT za tydzień mogą stracić ten DT ponieważ za tydzień będzie koleżanka miała wyniki i idzie do szpitala :-(:-(:-(:-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No i jesteśmy po wizycie u weta : Wetka jest bardzo zadowolona z Eustachego :thumbs::thumbs::thumbs: , pęcherz tak jak rano był , nie jest przepełniony , nadal będzie dostawać antybiotyk i buskopan no i masować , masować i jeszcze raz masować ... A Mysia tez dostała zastrzyki w tym rozkurczowy , niestety znów ma silnie zaczerwieniane gardło :( :( Rysiu już kupka bardzo ładnie i szuka domku , tylko gdzie jest taki domek który by karmić eukanuba lub RC :shake::shake::shake: Maniuś tez bardzo prosi o domek ale nikt go nie chce pokochać :shake::shake::shake:, nikt nie chce mieć ''piecyka'' na kolanka :cool3::cool3::cool3: A kociaki , czy one zdąża znaleźć domek , czy ich los będzie nie pewny , a te dwa małe czarne węgielki tak pięknie mruczą i sa takie pro - ludzkie , co sie z nimi stanie :shake::shake::shake: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Za chwilkę idę spać , ale marzenie mam o tym aby domki dla kociąt się znalazły :shake: Quote
Recommended Posts