Justa&Zwierzaki Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Koleżanka mi obiecała opłacic wizyte u okulisty i prawdopodobnie w srode lub piatek będe miac okuliste . Byłam dziś u weta z kociakami i czarne sa zdrowe , nawet ten który wymiotował juz jest zdrowy , prawdopodobnie wymiotował z przejedzenia :lol: Jeden z kociaków ma niewielką wręcz mikroskopijną zmiane na buzince i to smarujemy zapbiegawczo imawerolem . A łacate pieknosci maja niestety swierzba w uszach :evil: w czwartek dostana stronhlond a matka dzis dostała Adwokate . Wziełam tez 10 saszetek dla Ozziego i Rudzika . Rudzik w czwartek rano jedzie na badanie krwi ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Rudzik znów sika po kropelce i z krwią Już i ja trace siły Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Zdjęcia czrnych kociatek i BŁAGAM O OGŁOSZENIA , JA NIE POTRAFIE ICXH ROBIC :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tekst do ogłoszeń : Jeśli ktoś nie ma jeszcze kota, powinien szybko naprawić ten błąd!!! Koty przecudnej urody w zawsze modnej bieli i czerni czekają na poważne oferty. Noski obłędne, oczka rozczulające, sierść jeszcze dziecięca, ogonki dziarsko zadarte do góry, to najkrótszy opis maluchów! Na razie kocha je tylko mama, innym przeszkadzają, a co będzie potem, czy uda im się przeżyć? Zaopiekuj się maleństwem, pozwól stać mu się dużym, silnym, zdrowym kotem... Bez Ciebie będzie trudno... Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 O 10 tej będe z Rudzikiem u weta . niestety Rudzik nie idzie do adopcji :(:(:( Szczegóły http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=109135&p=6011722#p6011722 na str 30 tej Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Byłam wczoraj z Rudzikiem u weta , ale niestety nie udało sie mu pobrac moczu , jedynie dostał antybiotyk i jutro znów jede z nim do wet . Wieczorem opróżnie kuwete z zwirku i ją zdezynfekuje aby mógł zrobic siku do czystej i zdezynfekowanej kuwety a jak bedzie siku to je przeleje do pojemniczka z apteki i pojedzie do badania . A tez wczoraj dzieki Betace maleńka Czarda pojechała Do DS do Bytomia , domek juz z jednym kotem a dokladniej kotką Zosia którą ktoś wywalił na klatce schodowej .... Dwa dni temu miałam dramatyczny tel aby ratować potrąconego kota , ale niestety nie mogłam pomóc z powodu przepelnienia i odesłałam do tyskiego schroniska mam nadzieje że tam go uratują ...... Kika znów zaczyna mi ufac , juz jej mineła trauma po oddaniu do adopcji Feliksa ( żyje jak paczek w masle ) Tylko czyzdazysie cud i ktos ja pokocha BŁAGAM O OGŁOSZENIA , NIKT NIE DZWONI , NIKT NIE PYTA Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jusstyna85 napisał(a):kociaki i matka allegro alegratka olx.pl Wstaw prosze linki do nich , aby było pewne ze te ogłoszenia sa i aby ich nie dublować .... Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Mam bardzo złe wieści Rudzik zarasta i dlatego sika kropelkowo , a dokładniej zarasta mu cewka moczowa dopiero co wyszyta Rudzik był juz 2 razy wyszywany i nie mozna go co chwile wyszywać bo organizm tego nie wytrzyma , mój wspaniały wet jeszcze skonsultuje sie z kimś ale nie daje mu wiekszych szans ... Zawiozłam dzis do badania mocz i dostał dzis antybityk i dostaje 2 razy dziennie urosept . Na razie z ewentualna adopcja sie wstrzymujemy Pytałam weta czy ja tu nie jestem w czymś winna , czy nie zaniedbałam czegoś , ale wet to wykluczył ... Wydaje mi sie ze póki je i sika jako tako bez bólu to czeba ma dac zyć i rozpieszczeć go ... Wziełam dziś 10 saszetek RC urinary . Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ale gratka zrobione dzięki Izydorce , jesli ktoś może skopiwać i inne ogloszenia porobić bede bardzo wdzięczna , bo ja niestety nie potrafie :(:(:( http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5362693 ... tychy.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5362901 ... escie.html Quote
Caragh Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Rudziku kochany, nieustanne :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A za 2 godz jede z Rudzikem do weta bo ma glukoze w moczu i dzis koniecznie musi miec badanie krwi :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Rudzik nie ma glukozy w krwi , czeba powtórzyc badanie moczu , być moze to był błąd maszyny lub moze to ja zanieczysciłam nie chcąco próbke moczu :x Sika jak szybka kroplówka i je jak smok te swoje szaszetki, szkoda ze nie chce jeść RC urinary suchego :| A Ozzi ma bardzo brzydko w buzince i dlatego był taki nie swój , dostał zastrzyki , jeden to antybiotyk a drugi to nie pamietam w piątek znów jade z nim ... Bardzo mnie martwi że nikt nie dzwoni w sprawie adopcji kociąt :roll: Dzis wziełam stronchold dla Aksamitka , Andzi i Agata bo maja swierzba w uszkach i w przyszłym tyg ide je zaszczepić . Quote
Caragh Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 :roll: Kociaki male, to sie powinny "rozchodzic jak swieze buleczki", o maluchy sie domki bic powinny... A tu nic... Rudziku :thumbs: :thumbs: Ozzy :thumbs: :thumbs: Quote
Monika z Katowic Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czy małe kocięta mają już ogłoszenia? Dużo ogłoszeń? Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Czy małe kocięta mają już ogłoszenia? Dużo ogłoszeń? Nie wiele maja ogloszeń .... Być moze jeden z czarnulków będzie miał domek , ale to sie okaże dziś o 15 tej . Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kochani dzis szczęsliwy dzień jest dla ..... Andzi , pieknej kotenki :lol: Panstwo juz mają jednego kota , chłopaka tez białego w łatki i jak tylko weszli to od razu sie zakochali w Andziuli , wyglada na to że będzie wszystko OK :ok: Nadal domku szukają następujace kocięta : Biało czarne Aksamit i Agat i ich mama Nadia ( niestety jest bardzo dzika ) oraz : Czarne Puma i Behemot . Domku szuka tez młodziez , piekna czarna Kika . Quote
Caragh Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Andziu kochana :) :) Za szybka przeprowadzke :thumbs: Quote
Monika z Katowic Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dzisiaj rozwieszam w mojej okolicy 15 ogłoszeń dla kotków (na tyle starczyło mi tuszu). :) Justynko podaj mi swojego maila na pw - wyślę Ci jedno ogłoszenie, żebyś zobaczyła, jak wygląda. A tu ładny gif: Quote
Justa&Zwierzaki Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Dzisiaj rozwieszam w mojej okolicy 14 ogłoszeń dla kotków (na tyle starczyło mi tuszu). :) Justynko podaj mi swojego maila na pw - wyślę Ci jedno ogłoszenie, żebyś zobaczyła, jak wygląda. Moniu wielkie , wielkie dzieki :):):) Mój mail justazwierzaki@o2.pl Z PW mam problem :( Wróciłam od weta z Ozzim , wet nie jest zadowolony z wyników leczenia buzinki :( , w pon znów do weta . dostał tez leki do domu . Nie chce zapeszać i tak tylko po cichu pisze ze Rudzik jakby przed chwilka lepiej sikał , moczu nie udało sie pobrać Quote
Monika z Katowic Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [FONT=Book Antiqua]Justynko kochana! Wysłałam Ci ogłoszenie na adres mailowy.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ogłoszenia rozwiesiłam w Katowicach. [/FONT][FONT=Book Antiqua]Jest ich 15 sztuk (2 powiesiłam u weterynarzy).[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Dałam zdjęcie małego kotka, bo to z "ale.gratki" jest zbyt ciemne i po wydrukowaniu słabo było widać.[/FONT] Quote
Kociara82 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [FONT=Franklin Gothic Medium]Witajcie przyjaciele![/FONT] :) [FONT=Arial Black] może dla któregoś z was to będzie dobry dzień... mam nadzieję i nieustająco kciuki trzymam[/FONT] :) Quote
madcat1981 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Miłe są takie życzenia :) W moim podpisie znajdziecie link do Kociego bazarku - połowa z uzyskanej kwoty zostanie przeznaczona na ratowanie kociaków u Justy&Zwierzaki. Zapraszam:cool3: I przepraszam, że tyle trwała praca nad tym bazarkiem, ale zdrowie nie pozwala już przesiadywać godzinami przed komputerem :oops: Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Justynko? Były jakieś telefony w sprawie kotków małych i dużych? Quote
Recommended Posts