Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
A jak wizyta przeadopcyjna Białej?

Nie wiem .Pani Iza mi jeszcze nie odpisała .

W sobote Rudzik musi być na kontroli i zastrzsyku u weta a ja nie mam jak go tam zawieźć , wszystkie kolerzanki które mnie woziły to albo sa w pracy albo ich nie ma a na taxi mnie nie stac , to by było 6 saszetek :roll:

Posted

Wieści z wizyty przed adopcyjnej Omegi :)

Właśnie wróciłam z wizyty:wszystko ok, można kota wysyłać :)
Pan sympatyczna, miała już wcześniej kota, więc wie, jak sie z nimi obchodzić. Mieszkanie jest na parterze, balkon jest zabezpieczony. Moim zdaniem osoba godna zaufania.

Posted

[SIZE="3"][quote name='Justa&Zwierzaki']
Dług u weta dobiega do 1000 zł , czy ktoś mi pomoże go spłacić . Praktycznie nie ma dnia bez weta
:roll: Prosimy o zlotowke na kociambry

Posted

Pokazało sie swiatełko w tunelu a dokładniej jest szansa na dom dla Rudzika :)
Prawdopodobnie zamieszka w sosnowcu :):):)

Nadia i mauszki Andzia , Agat , Akapit , Aksamit szaleja i juz by chciały szukac za chwlke domku , kto może podrobic ogloszenia ???

Posted

Jesteśmy już po wizycie u weta .
Rudzik całą noc chodził sikać , sikał po kropelce i z krwią , u weta miał juz pusty i nie bolesny pecherz . dostal 2 zastrzyki ( z zmeczenia nie zapamietałam jakie :roll: ) jutro jedzemy do weta na kolejny antybiotyk .

Posted

Bardzo bolą mnie oczy , a szczególnie lewe i dlatego musze ograniczyć do minimum pobyt na kompie :x
Sunka wczoraj zamieszkała w Zabrzu :lol:
Omega jutro sie przeprowadza :ok:
Rudzik sika juz o wiele lepiej i bez krwi i dzis jede z nim do weta na antybietyk i zobaczymy co dalej .
W sobote bedzie Pani w sprawie adopcji jedenego z kociąt :lol:
bardzo Was prosze o podnoszenie moich watków ...

Posted

[FONT=Comic Sans MS]kociaki szukają domków i proszą o wsparcie finansowe. Każda złotówka jest na wagę życia.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:bluepaw:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:bluepaw: [/FONT]

Posted

Rudzik lepiej , w piątek do weta .
Wziełam na kreske 12 saszetek RC URINAARY które wystarczą TYLKO NA 3 DNI DLA Rudzika i Oziego oraz 6 kg RC URINARY dla \Zuzu i Mikego , to wystarczy na długo :)
Niestety dług
rosnie w szybkim tepie i juz dobiega do około 1.300 zł :(:(:(
Kolejne 3 maleństwa do mnie trafiły , wszystkie czarne 2 dziewczynki i jeden chłopak .
Błagam o jak najwoęcej ogloszen Nadi i jej maleństw to i te czarne beda miały szanse na dom ....
Oczy nadal bardzo mnie bola , wczoraj była u mnie kolezanka to kazała mi natychamiast iść do okulisty , ale itak bym nie miała za co kropli kupic :(

Posted

Omega wczoraj pojechała , jeszcze nie mam info jak sie czuje ....
Rudzik sika strumieniem :)
Na dom czeka aż 7 kociąt :
Czarne , czarne z białym krawacikiem , białe w czarno - szare łatki
BŁAGAM O OGLOSZENIA , OPRÓCZ ALLEGRO NIE MAJA ZADNYCH ODLOSZEN I NIKT NIE DZWONI :(:(:(
Nadal bardzo mnie bola oczy i w razie pytasń prosze dzwonic 507 300 768

Posted

Ja niestety bazarek mogę przygotowac dopiero w przyszłym tygodniu:sad:
Trzymaj się Justynko i błagam Cię - choćby ze względu na zdrowie nie przygarniaj juz więcej zwierząt, przynajmniej przez jakiś czas.

Posted

Wczpraj miała przyjechać Pani po Andzie , ale nie przyjechała , nawet nie zadzwoniła , dlaczego :roll:
Ale za to dzis do adopcji pójdzie Akapit , ( to ten co ma czarne uszka )
Rudzik był wczoraj u weta i dostal kolejny zastrzyk i w pon znów idziemy , sika o wiele lepiej :lol: Wziełam tez 12 szt saszetek RC urinary od weta na kreske , wystarczą na 3 dni dla Ozziego i Rudzika
Czarnulki rosna jak na drozdżach a jest ich az 3 szt i musze im tez imiona wymyslec :wink:
Oczy nadal mnie bolą , ale 2 dni temu dostałam od kolezanki krople i bola troszke mniej , ale i tak musze ograniczc pobyt na kompie .....

Posted

Justynko napisz mi jakie kociaki szukaja domkow..i na ktorych stronkach mozna znalezc zdjecia...:-)
trzeba odnowic lub zrobic na nowo wszystkie ogloszenia....
ja sie deklaruje do roboty ogloszen..ktos jeszcze pomoze?????????:-)

Posted

Aha, Justyna przez swoje oczy musi ograniczac pobyt na kompie do minimum...
Ja szczerze mowiac pogubilam sie w maluchach :evil_lol: Sa jakies 2 czarnuszki wygladajace jak miniaturki Kiki, ale ile ich teraz jest ogolem, nie mam pojecia :roll:

Posted

[quote name='Kamila_s']Justynko ,ktore kotki sa do adopcji jeszcze???czy mozna zrobic im zdjecia????:)
Najbardziej mi zalezy aby domek znalazły kociaki i ich matka Nadia , mają tylko allegro dzieki Koteczek 555 z miau .pl
http://www.allegro.pl/item1044977432_mama_i_4_malutkie_kociaki_czekaja_na_swoje_domki.html
oraz Kika i jej 2 czarne maleńkie kopie , sa tak podobne ze jak by maluchy urosły to bym ich nie rozpoznała ( niestety jerszcze nie maja zdjęc bo ja nie mam aparatu )
http://www.allegro.pl/item1051719258_kika_oraz_jej_malenkie_kopie_szukaja_domkow.html
Była bym bardzo wdzięczna za jakie kolwiek ogłoszenia oprócz allegro ....
Jest jeszcze wiecej kotów do adopcji ale oczy tak bola ze nie daje razy pisać :(

Wieści z wizyty u weta :
Rudzik ma juz zdjete szwy i dostał antybityk .
A Maluszek Behemot tez dostał zastrzyki i jutro mam z nim też przyjechać .

Posted

Justynka, oczy po przemywaniu kroplami powinny juz chyba być lepiej, a tu jakby coraz gorzej... może spróbuj dowiedzieć się, czy jakiś lekarz okulista nfz nie przyjmuje... bo jak pójdziesz z bólem, to na pewno przyjmie...może wypisze coś najtańszego, jak się go poprosi. Mnie pomaga rumianek, jest tani, ale boję się, że u Ciebie to coś poważnego :sad: