Caragh Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Biedaczysko :( Trzymam za Ciebie kciuki nieprzerwanie, kociaku :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
madcat1981 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Rudusiu, trzymaj się :placz: Strasznie to wszystko brzmi, bardzo prosimy o pomoc!!! Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Stan Rudego nadal ciężki , zaraz dostanie kolejną kroplówkę , sika po kropelce ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Rudzik nadal w poważnym stanie :(:(:( , jak rano troszkę po kropelce sikał to już później nie , dziś u weta dostał kilka zastrzyków i musiał być cewnikowany , niestety nadal nie je i nie pije i jutro znów jedziemy do weta ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Była dzis u mnie Caragh i porobiła zdjęcia rudzikowi i Eustachemu , proszę wstaw zdjęcia też na watek Rudzika , Zapraszam wszystkich na watek Rudzika : viewtopic.php?f=1&t=109135 Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Zapraszam na watek Rudzika http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=109135 Quote
Caragh Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Dzisiaj odwiedzilam Juste i mialam okazje poznac Rudzika na zywo. Biedak lezal tylko, ni drgnal nawet, nie mowiac o jedzeniu czy piciu, niestety :( Jest pieeeeeknym kotem :1luvu: Ma cudowne odcienie futerka. Z nadzieja czekam az bedzie zdrowiec i bedzie dam dane poznac jego charakterek :) A oto i bohater, ktory wciaz walczy o zycie: I jego brzuszek: Takze Eustachy nie ma sie za wesolo. Wyciskanie zdecydowanie nie nalezy do jego lubianych zajec. Za to miziak z niego niesamowity :1luvu: Oto i on: Nasz kochany poldzikusek Felix mnie dzis zaskoczyl :D Zadnego fuczenia, agresywnosci :) Nawet ostroznie obwachiwal moja reke :) A Kika?? Pomimo braku wolontariuszy Justa doprowadzila Kike do wlaczania traktorka :lol: Felix: Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Przed chwilka znów próbowałam go karmić , ale niestety nie chce , nawet jak mu do buzinki dam mięsko to wypluwa :( Quote
madcat1981 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Rudziku, Eustaszku, wracajcie do zdrowia... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Przed chwilka dałam mu strzykawka 2 cm mlecznego conva , że by tylko tego nie zwymiotował , za jakieś 2 godz znów mu podam taka ilość ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Przed chwilka dałam mu 2 cm strzykawką siemienia lnianego a za chwilkę podam mu znów conva ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Na szczęście nie zwymiotował , ale nadal nie sika :( Jak go głaskałam to tak cichutko mruczał a o 18 tej znów jedziemy do weta ..... Quote
Monika z Katowic Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Justyna! Jesteś bohaterką! Jak wytrzymujesz tyle stresów? Trzymajcie się kochane koteczki! Quote
madcat1981 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Justynko, wiem, że to kropla w morzu potrzeb, ale właśnie przelałam 34, 75 zł z zakończonego bazarku. Bardzo bym - jak zwykle - prosiła o potwierdzenie przy rozliczeniu..... Kotki kochane, trzymajcie się :sad: Quote
jusstyna85 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/182077-RUDY-kot-po-operacji-WALCZY-O-A-YCIE-bez-PLN-nie-da-rady?p=14317871#post14317871 wątek Rudego Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 madcat1981 napisał(a):Justynko, wiem, że to kropla w morzu potrzeb, ale właśnie przelałam 34, 75 zł z zakończonego bazarku. Bardzo bym - jak zwykle - prosiła o potwierdzenie przy rozliczeniu..... Kotki kochane, trzymajcie się :sad: Bardzo , bardzo dziękuję , jak tylko wpłyną to od razu napisze :):):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='jusstyna85']http://www.dogomania.pl/threads/182077-RUDY-kot-po-operacji-WALCZY-O-A-YCIE-bez-PLN-nie-da-rady?p=14317871#post14317871 wątek Rudego Bardzo dziękuję za założenie Rudzikowi wątku :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Z Rudzikem nadal jest źle , jak byłam wieczorem z nim u weta to było konieczne cewnikowanie , niestety kolejny kamień zablokował cewkę , po 40 minutach i przepłukaniu udało się ale jest krwio mocz :(:( Jutro znów jedziemy do weta ... Nadal nie je i nie pije sam , podaje mu strzykawką mlecznego conva a jak go głaszczę on tak pięknie mruczy ..... Eustachy nadal nie sika sam i muszę go wyciskać a qupal idzie nadal bez czucia Ozzi dziś tez miał problem z sikaniem ( kilka lat temu tez miał wyszywana cewkę moczową i amputacje prącia ) Czort już tak nie cierpi z powodu bólu kręgosłupa a grzybica jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa ... Zuzu czuje się lepiej Oaza i Omaga nadal czekają na adopcje , nie wiem czemu nikt ich nie chce pokochać Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Justynko! Masz zapchaną skrzynkę i nie da się wysłać do Ciebie pw! Wyczyść skrzynkę, kochana! :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jest źle :( Jak byłam z nim u weta to znów miał zakładany cewnik i ma go teraz przyszyty , kilka cewników trzeba było wyzuć bo się zaginały , a mimo tego cewnika nic nie siknął miałam w 2 godz po podaniu kroplówki sprawdzić czy sika i nic to bardzo źle wróży :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Rudzik wysikany :) Powodem nie sikania były kamienie które zaczopowały cewnik :( cewnik jest już wyciągnięty i dostał zastrzyki , nadal jest krwio mocz , wieczorem tez mam mu dać kolejny zastrzyk . Rano też dostał kroplówkę i wieczorem tez dostanie , zjadł 2 strzykawki conva a teraz zjadł odrobinkę kurczaka i to sam ale jeszcze nie cieszmy się bo jeszcze nie wiadomo czy go uratujemy Jutro też będzie pobrana krew aby zbadać nerki ... Widzę że od rana Ozi znów czuje się gorzej i jak do jutro ma nie przejdzie to muszę i z nim do weta ... Eustachy nadal sam nie sika , czasami po masażu po kilka kropel ale to za mało i nadal go muszę wyciskać , wczoraj dostał 2 zastrzyk zylexis a to są bardzo drogie zastrzyki 52 zł jeden a on musi dostać aż 3 :( Quote
Caragh Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Rudziku :thumbs: jestes silnym kotem, bedzie dobrze :thumbs: Ozi, Eustachy i za Was :thumbs: Quote
Recommended Posts