Justa&Zwierzaki Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Aniu te białe o których rozmawiałyśmy nadal nie ma nimi zainteresowania , szanse na dom maja inne biało czarne czyli Amelka i Frotka :) ale mam nadzieje że i białymi czyli Oazą i Omega tez ktoś się zainteresuje :) Już podaje nr konta na PW ) No i oczywiście proszę zadzwonić :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Aniu PW mi sie nie wysyła i prosze podaj mi swego maila :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Mail od Psotki : Pani Justyno Narazie psotka ma się dobrze trochę ją nasza Ryśka goni ale powinny się dogadać. Rozniosłam na uczelni ulotki od Pani. Proszę się nie denerwować jak nie będę za często pisać, ale ja jakoś nie mam głowy do internetu. Pozdrawiam Marta Quote
AniaB Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Justynko, pw dostałam. Wysłałam 70 zł na Oaze - ale jeśli którys z kotków bedzie bardziej potrzebował to oczywiscie jest to tez dla niego.. Jestem nieszczesliwa, ze nie mam szans zaadoptować Oasi - nakup jej proszę smakusiówode mnie..W przyszłym miesiącu również wysle Ci jakieś pieniażki na moją podopieczna - ale oczywiście dysponuj tymi pieniazkami wedla potrzeb innych kotków tez:) Quote
jusstyna85 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Oj, Białe mają wyjątkowego pecha...tyle domków i nigdy nic :( Wielka szkoda ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Właśnie przed chwilką dzwoniła jalusinda że zaadoptuje obie koteczki czyli Frocie i Amelkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: Quote
Kamila_s Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 yuhuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))) Justynko to ile udalo sie wyadoptowac....?????:))))))))))) Quote
Caragh Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Psotka, Szilka, teraz Amelka i Frocia :D dobra passa ruszyla :) :) :) Quote
Kamila_s Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 matko to juz 4..suuuuuuuuuuper!!!!!!!!!! tylko po zdjeciach nie moge poznac ktore to:)))))))) niech ta wspaniala passa trwa!!:)))) Quote
Kamila_s Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 matko to juz 4..suuuuuuuuuuper!!!!!!!!!! tylko po zdjeciach nie moge poznac ktore to:)))))))) niech ta wspaniala passa trwa!!:)))) Quote
Kamila_s Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 matko to juz 4..suuuuuuuuuuper!!!!!!!!!! niech ta wspaniala passa trwa!!:)))) Quote
Kamila_s Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 matko to juz 4..suuuuuuuuuuper!!!!!!!!!! niech ta wspaniala passa trwa!!:)))) Quote
Caragh Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Na pierwszej stronie sa Amelka, Frotka i Psocia. Niestety zdjec Szilki nie mam Quote
Justa&Zwierzaki Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Byłam dziś u weta z Omegą , wymiotuje , dostała zastrzyki , prawdopodobnie ma coś w jelitach i boje czy to nie jest ciało obce , np jakaś mała zabawka Frotka i Amelka tez były dziś u weta na przeglądzie i wetka stwierdziła ze wszystko jest OK Jak ja się ciesze że do nich uśmiechnęło się szczęście Mam nadzieje ze wizyta przed adopcyjna będzie OK Eustachy juz był dziś 2 razy wyciskany prze zemnie , o 11 przyszedł kolega a wieczorem to ja juz sama go wyciskałam ... Ozzi jak na razie je , ale muszę go bardzo pilnować aby zjadł a to zajmuje bardzo dużo czasu Zuzu nadal ma problem ze skórą , choć jest poprawa . A Czort oprócz grzyba ma jeszcze KK Myszcze dziś założyłam pampersa bo sika gdzie stoi ( nie czuje juz tak jak kiedyś ) to go zjadła i wymiotuje Quote
Kamila_s Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 trzymam wiec kciuki za Omege..niech sie malutka nie wyglupia i szykuje lepiej na jakas adopcje:-)) Justynko wielke usciski ode mnie za Twoja milosc dla kociakow!!! Quote
Recommended Posts