Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Korciaczki napisał(a):
Nigdy nie szukałyśmy kota na stałe, bo mamy tymczasy, więc nie wiemy jak to jest, ale czy przypadkiem to nie jest tak, że w kocie się trzeba zakochać, wiedzieć że to ten?

Justyna ma tyle kotów,tylke takich przytulaśnych,że jest w czym wybierać...

To jest moje zdanie,ale uważam,że to nie fair...ja widze jak bardzo Justyna jest wykończona,dodatkowy kot,to następny problem.Mogłaby chociaż poczekać aż któryś znajdzie dom.To zapewne by było z korzyścią dla wszystkich,a nie pojechać po nowego kota i starego oddać...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy oaza mogłaby zostać zaadoptowana sama bez omegi? Jest śliczna i słodka:) Tylko nie wiem jak zachowałaby sie w stosunku do suni (duzej suni:)) i jak sunia do niej.. Czy kocie nie bałoby sie psa...

Posted

AniaB napisał(a):
A czy oaza mogłaby zostać zaadoptowana sama bez omegi? Jest śliczna i słodka:) Tylko nie wiem jak zachowałaby sie w stosunku do suni (duzej suni:)) i jak sunia do niej.. Czy kocie nie bałoby sie psa...

Jasne że moze być sama adoptowana , u mnie sa 3 psy i nie robia na niej wrażenia :) Mozna tez zadzwonic 507 300 768 , najlepiej jakby trafiła do mieszkania bo ona jest bardzo miziasta

Posted

AniaB napisał(a):

Jasne że moze być sama adoptowana , u mnie sa 3 psy i nie robia na niej wrażenia :) Mozna tez zadzwonic 507 300 768 , najlepiej jakby trafiła do mieszkania bo ona jest bardzo miziasta

Posted

Kamila_s napisał(a):
http://katowice.olx.pl/przepiekne-zdrowe-kotki-szukaja-domkow-iid-76335121

http://www.pajeczyna.pl/edit/?uid=0ab181cd3a6ff771e7c52e810

a ja trzasneam z ranca dwa ogloszenia dla kociakow:-)
zapraszam do robienia ogloszen!!tak wlasnie mozmy pomoc Justynie i jej kotkom znalezc domki:-)))
wystarczy gdyby kazda zrobial dwa..zobaczcie ile by to bylo szans dla kociakow:-))
do dziela!!!!!!!!!!!!:-))

Bardzo , bardzo dziękuje za ogłoszenia :):):):):)

Posted

ja bym właśnie chciała do mieszkania..
W sumie to zastanawiałam sie nad wzieciem obu koteczek zeby ich nie rozdzielać..
Tylko ja nie mam prawie zadnego doświadczenia z kotami..:(
Do tej pory miałam tylko psy.
Zadzwonie do Ciebie jutro, dobrze? To sobie spokojnie porozmawiamy..

Posted

AniaB napisał(a):
ja bym właśnie chciała do mieszkania..
W sumie to zastanawiałam sie nad wzieciem obu koteczek zeby ich nie rozdzielać..
Tylko ja nie mam prawie zadnego doświadczenia z kotami..:(
Do tej pory miałam tylko psy.
Zadzwonie do Ciebie jutro, dobrze? To sobie spokojnie porozmawiamy..

Byłoby wspaniale :)

Ja też nie mam doświadczenia z kotami,a kiedy była u Justyny,to bez problemu dogadałam sie z nimi...One są boskie, zabawne i bardzo zżyte ze sobą...

No to trzymam kciuki :)

Posted

ohhh.byloby cudownie...ja moge tylko powiedziec,ze kilka lat temu nie za bardzo przepadalam za kotami:-))
tak jakos los zrzadzil,ze wracajac do domu natknelam sie na malego kociaka w krzakach,ktory bardzo pkalal...wzielam go rekawa i zatargalam do domu....zero doswiadczenia i maluch 2 tygodnie do karmienia:-))
od tej pory koty staly sie moja miloscia!!!!!
sa cudowne,a dom bez nich wydaje sie jakis bezbarwny!!:-)))po roku wzielam z ulicy kolejnego malucha i tak pomalutku mialam male zoo:-))W GORE KOCIAKI!!!:-)))))))))))))))TRZYMAM KCIUKI!!

Posted

ja juz dawno myslę o jakimś kocie..
Jedyne co moze być przeszkodą to Gigi - muszę dopytać Patię, u której gigi była na DT czy ona toleruje koty..
Jeśli bedzie problem i nie uda mi sie mieć kota, to na pewno bede chciała wpłacic jakieś pieniążki na leczenie maluchów..

Ile moze kosztować wyjecie druta z nogi tej czarnej koteczki?

Posted

Aniu czekam na Twój tel :):):) A Psocia juz jest po wyjęciu drutu i po sterylce i juz moze szukac domku , ale Eustachy będzie mial amputacje ogonka a tez 2 razy dziennie jeżdze z nim do weta na wyciskanie moczy bo jest po bardzo ciężkim wypadku ...

Posted

Korciaczki napisał(a):
KamilaS podesłałabyś listę tych stron, na których ogł już są? Też zrobimy

juz wyslalam na priv!!!
super:multi::multi::multi:
kto jeszcze do nas dolaczy??;)

Posted

Wielkie , wielkie dzięki :D:D:D:D:D

Eustachy znów się sam dziś posikał po masażu :lol: , trzeba go często i długo masować ....

Byli dziś u mnie wspaniali ludzie z Gliwic i za kilka dni zaadoptują Omege :lol: :lol: :lol: wypatrzyli na allegro . bardzo dziękuje :lol:

Zuzu nadal nie najlepiej sie czuje a Czort już się nie może doczekać zastrzyków ...

Posted

Niestety Omega nie jedzie , dzwonił Przemek ze jego rodzice się nie zgadzają na zabezpieczenie okna a mieszkają na 3 pietrze i w lecie okno jest otwarte cały czas a Omega jest wulkanem energi i jak zobaczy ptaka za oknem to za nim poleci :(:(:( Więc nadal szukamy a dziś tez wraca Prima :(:(:( Zła passa nadal trwa :(:(:(

Posted

Korciaczki napisał(a):

Korciaczki zrobilas na tych stronkach ogloszenia ???czy podalas by jeszcze tam powrzucac????
ja Ci wysylalam na jakis portalach umiescilam....bo sie juz pogubilam:shake:;)