Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilka byłam u weta , z Ozim gorzej , krwawi z noska i jest na antybiotykach , na sterydzie i jeszcze ma dostawać codziennie zastrzyki hamujące krwawienia a tez były na kontroli Omega i Oaza i Oaza miała pobrana krew do badań pod kontem białaczki bo ma nadal bardzo powiększone węzły chłonne ....ale ogólnie jest lepiej .

Posted

Trzymam kciuki za Oziego. Szkoda, że dogo tak nawala, moze więcej osób zaglądałoby na bazarki, m.in. ten na leczeie Justysiowych kotów.

Pozwolę sobie wkleić link do wątku, który mnie dzis dobił... wiem o tej sprawie od kilku dni ale nie mam pojęcia jak pomóc :placz:
http://www.dogomania.pl/threads/178339-27-psA-w-na-jednAE-starszAE-b-chorAE-osobAE-DT-DS-na-CITO-Warszawa

Justynko, pisałam ale skrzynka była pełna. Może już wyczyściłaś?

Posted

U Oazy test na białaczkę i morfologie wyszedł nie jedno znaczne , za 2 tyg trzeba powtórzyć test ...... i jeśli u niej się potwierdzi to tez robimy u Omegi .

Założę watem tym psiakom na miau , może tam ktoś się zainteresuje :(

Skrzynka juz oczyszczona ;)

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Nowego domku szukaja Amelka , Frotka , Psotka , Oaza , Omega , Rudolf , Zuzu a to tylko część tych które szukaja domku ..... czy ktos je pokocha , czy na zawsze zostaną już u mnie ....
Bardzo , bardzo proszę o ogłoszenia , o domki ....... one tak bardzo chcą do domku a teraz tak pięknie się łasi do mnie Oaza , czy ktoś je pokocha ?????

Posted

Banerek super :D:D:D Tak naprawdę to domku szuka 16 kotów a za tydzień będzie 17 bo jak za 6 dni nie znajdzie domu Celinka to trafi do mnie , w tym są i rasowe ale to jest szczegół , bardzo Ci dziękuje za banerek :D:D:D Niestety Malwinka trafiła do mnie z bardzo mocno rozbitą głową i jest niewidoma z tego powodu ale sobie super radzi :D:D:D
To takie piękne imię i jeszcze nikogo nie poznałam o tak pięknym imieniu u ludzi dlatego pozwoliłam sobie tak nazwać tę piękną koteczkę :D:D:D

Posted

ja akurat nie cierpie wlasnego imienia... ale to taki maly szczegół ... kicia cudowna jest... i ten z niebieskimi oczami ... po prostu ... śliczniachy ;) z resztą jak wszystkie, chociaż kociarą nie jestem ;)

Posted

Malwi napisał(a):
ja akurat nie cierpie wlasnego imienia... ale to taki maly szczegół ... kicia cudowna jest... i ten z niebieskimi oczami ... po prostu ... śliczniachy ;) z resztą jak wszystkie, chociaż kociarą nie jestem ;)

Ja nie mam kocastego z niebieskimi oczkami ;)
Wieści od Primy :
Kochani,
zablokowanie drzwi niewiele dało, bo i tak kotka storpedowała je ( nie zamykają się jak trzeba ).
Miauczała jak zwykle głośno- ale o 5 rano miauczenie wydobywało się z łazienki- jej ulubione miejsce pod wanną- więc ją zamknęłam i przespałam do 9 sukces

Rano gdy chciałam ją pogłaskać pod wanną- zawarczała, zasyczała...

Rozmawiałam z Justyna- i objawy zachowania sa niepokojące- niestety zrobiła się dzikim kotem, przemykającym w nocy na jedzenie- kiedy tylko podniosę glowę z poduszki- ucieka w popłochu.

mam poduszkę ulubioną ,zabawki wypachnione kocią miętka i kropelkami miętowymi, próbowałam się z nią bawić piłeczkami, myszkami na sznurku- nic.

Zobaczymy co będzie dziś w nocy i co Justyna powie. jednak 5 lat u Justyny robią swoje...

Posted

Rudolf kaszle i nie je , jak mu nie przejdzie to w pon znów do weta ...

A Ozzi po zastrzykach ma wyraźna poprawne , jak on dzielnie walczy :lol: :lol: :lol:

U Czorta zauważyłam dalszy postęp choroby , grzyba , nadal czekamy na wyniki .....

Psotka juz gotowa do adopcji ale nikt o nią nie pyta , Oaza , Omega , już kończą leczenie i tez by domek sie przydał .... Frotka z Amelka tez proszą o domek ..
Senirki i dzikuski by tez chciały do domku ale to chyba nie nastąpi :(

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Dziś ma przyjechać jedna Pani z Katowic zobaczyć jakie mam kocie piękności do adopcji :lol: :lol: :lol:

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

[quote name='Kociara82']witam mruczki i na dogomanii :)

HOP PO DOMKI!!!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::kociak:

Witaj na wątku Kociara 82 :D:D:D
Byłam dziś u Primki z nadzieją że jak mnie zobaczy usłyszy to choć da sie pogłaskać ale nic z tego ... siedzi pod wanna ( na dywaniku aby nie marzła ) , jak tam zajrzałam to nie tylko że nie dała sie pogłaskać to jeszcze bardziej się wycofała zostawiłam jej koraliki te którymi sie u mnie bawiła ... A-Prima tak bardzo o nią dba , ma wszystko czego może zapragnąć kot , dlaczego ona tak w nocy miauczy , dlaczego boi sie zaufać ...

Posted

:iloveyou::kociak::kociak::bye:Justyniu nasza czaropdziejska kobietko dzielna trzymamy mocniutkoooooo!Justyniu alez masz serducho wielkieee:loveu::loveu::loveu:kochana nasza :loveu:kotunie maja raj

Posted

[quote name='ewa gonzales']:iloveyou::kociak::kociak::bye:Justyniu nasza czaropdziejska kobietko dzielna trzymamy mocniutkoooooo!Justyniu alez masz serducho wielkieee:loveu::loveu::loveu:kochana nasza :loveu:kotunie maja raj

Kochana Ewuńciu witam serdecznie na wątku tyskich mruczków :D:D:D:D:D
Wieści z wizyty u weta :
Rudolf ma silny stan zapalny gardła i ma gorączkę , dostał kilka zastrzyków i jutro tez jedziemy na zastrzyki .... A Myszunia ma anginę i tez jest na zastrzykach .