Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madcat1981 napisał(a):
Super te fotki:)

Caragh jak Ty to robisz, że wyskakuja w poście takie miniaturki zdjęć?

Jak masz w fotosiku Kody do zdjecia to ten: 'Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)'

Posted

Dzwoniła do mnie dziś pani ze jej dziecko ma ciężką alergie i jest kot , wielki bury kot , niestety musi znaleźć dom a on nie zna innych zwierząt , jak ktoś obcy wchodzi do domu to ucika więc u mnie by BARDZO CIERPIAŁ , wieczorem będa zdjęcia i bardzo peosze Was wszystkich o pomoc w rozreklamowaniu togo pieknego kota , bo co z nim będzie

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Dzwoniła do mnie dziś pani ze jej dziecko ma ciężką alergie i jest kot , wielki bury kot , niestety musi znaleźć dom a on nie zna innych zwierząt , jak ktoś obcy wchodzi do domu to ucika więc u mnie by BARDZO CIERPIAŁ , wieczorem będa zdjęcia i bardzo peosze Was wszystkich o pomoc w rozreklamowaniu togo pieknego kota , bo co z nim będzie
Kolejny kicio oddany bedzie przez alergie... :roll:

Posted

To jeszcze nie wszystkie fotki :D

Tutaj zabojcza Amelka. I zaznaczam, ze to nie ustawiane, nie zmuszane, nie jakos zachecana byla. Poprostu modelka kazdym calem :cool3: I z jaka gracja sie rozgladala :cool3:
[size="1"](Tylko Amelka, bo Frocia przyszla prawie jak wychodzilam)

Posted

MALWINKA
Blizej nie podchodz, bo bede fukac :diabloti:

Bo tez kto smie przeszkadzac Malwince w drzemce, no :razz:

CZORCIK
Ooooo, to moja lapka chyba :lol:

Po kacu zawsze wygladam jak swinka, nooo :roll: :drink1: :diabloti:

KITEK
Patrze sie w oczy, patrze sie w oczy, zahipnotyzuje Cie, zobaczysz :D

Siedzial i patrzyl tak nieustannie przez 10 minut najmniej :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Ani nie drgnal nawet :cool3:

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Dzwoniła do mnie dziś pani ze jej dziecko ma ciężką alergie i jest kot , wielki bury kot , niestety musi znaleźć dom a on nie zna innych zwierząt , jak ktoś obcy wchodzi do domu to ucika więc u mnie by BARDZO CIERPIAŁ , wieczorem będa zdjęcia i bardzo peosze Was wszystkich o pomoc w rozreklamowaniu togo pieknego kota , bo co z nim będzie
Piekny kociak :1luvu: :1luvu: :1luvu: Takie zywe sreberko :1luvu:

Oddania nie skomentuje, bom zla za bardzo, bana za epitety nie chce.

Posted

madcat1981 napisał(a):
A po ch.lerkę tej pani dziecko - same kłopoty - alergie, itd...oddać komuś, na pewno ktoś przygarnie.... ;):diabloti:

Hahahah, swietne :laugh2_2:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Justyna, boję się znów zaoferować pomoc w ogłoszeniach, bo pewnie znów się nie wyrobię :sad::oops: przepraszam :oops:

Ale tym razem Ci się na pewno uda zrobić ogłoszenia , wierze w Ciebie dobra kobieto :):):):):):):):)