Kamila_s Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 jaki slodki maluszek:-)))))))))))))))))))))))) Quote
madcat1981 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Super te fotki:) Caragh jak Ty to robisz, że wyskakuja w poście takie miniaturki zdjęć? Quote
Caragh Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 madcat1981 napisał(a):Super te fotki:) Caragh jak Ty to robisz, że wyskakuja w poście takie miniaturki zdjęć? Jak masz w fotosiku Kody do zdjecia to ten: 'Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)' Quote
madcat1981 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 O:) dzięki:) To muszę kolejne konto założyć w fotosiku, bo dwa już zużyłam za darmo;) Quote
madcat1981 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zapraszam na bazarek na tymczasy Justy&Zwierzaki, wznowiony i odnowiony;) http://www.dogomania.pl/threads/176958-Ciuchy-bA-yskotki-ksiAE-A-ki-i-inne-bazar-dla-tymczasA-w-Justy-Zwierzaki-24-01?p=13822995#post13822995 Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dzwoniła do mnie dziś pani ze jej dziecko ma ciężką alergie i jest kot , wielki bury kot , niestety musi znaleźć dom a on nie zna innych zwierząt , jak ktoś obcy wchodzi do domu to ucika więc u mnie by BARDZO CIERPIAŁ , wieczorem będa zdjęcia i bardzo peosze Was wszystkich o pomoc w rozreklamowaniu togo pieknego kota , bo co z nim będzie Quote
Caragh Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Dzwoniła do mnie dziś pani ze jej dziecko ma ciężką alergie i jest kot , wielki bury kot , niestety musi znaleźć dom a on nie zna innych zwierząt , jak ktoś obcy wchodzi do domu to ucika więc u mnie by BARDZO CIERPIAŁ , wieczorem będa zdjęcia i bardzo peosze Was wszystkich o pomoc w rozreklamowaniu togo pieknego kota , bo co z nim będzie Kolejny kicio oddany bedzie przez alergie... :roll: Quote
Caragh Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Mrusie witaja sie pierwszymi noworocznymi fotkami :D ZUZU TYGRYSEK PSOCIA OZZY Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Caragh bardzo dziękuje za wklejenie zdjąć :):):):):):):):):):) Oaza to ta z więcej czarnego na główce i z dłuższym włosem a Omega to z maleńka plamką :):):) Quote
Caragh Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 To jeszcze nie wszystkie fotki :D Tutaj zabojcza Amelka. I zaznaczam, ze to nie ustawiane, nie zmuszane, nie jakos zachecana byla. Poprostu modelka kazdym calem :cool3: I z jaka gracja sie rozgladala :cool3: [size="1"](Tylko Amelka, bo Frocia przyszla prawie jak wychodzilam) Quote
Caragh Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 MAJECZKA Moge nawet robic za tlo, ale dajcie mi pospac :eviltong: No i Maja robi za tlo, przy powyzszych fotkach Amelki :D Quote
Caragh Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 MALWINKA Blizej nie podchodz, bo bede fukac :diabloti: Bo tez kto smie przeszkadzac Malwince w drzemce, no :razz: CZORCIK Ooooo, to moja lapka chyba :lol: Po kacu zawsze wygladam jak swinka, nooo :roll: :drink1: :diabloti: KITEK Patrze sie w oczy, patrze sie w oczy, zahipnotyzuje Cie, zobaczysz :D Siedzial i patrzyl tak nieustannie przez 10 minut najmniej :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Ani nie drgnal nawet :cool3: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Twoje twoje komentarze są boskie <lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol><lol> Quote
Caragh Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Dzwoniła do mnie dziś pani ze jej dziecko ma ciężką alergie i jest kot , wielki bury kot , niestety musi znaleźć dom a on nie zna innych zwierząt , jak ktoś obcy wchodzi do domu to ucika więc u mnie by BARDZO CIERPIAŁ , wieczorem będa zdjęcia i bardzo peosze Was wszystkich o pomoc w rozreklamowaniu togo pieknego kota , bo co z nim będzie Piekny kociak :1luvu: :1luvu: :1luvu: Takie zywe sreberko :1luvu: Oddania nie skomentuje, bom zla za bardzo, bana za epitety nie chce. Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Błagam o ogłoszenia dla nigo . on u mnie może sie nie zaaklmatyzować bo są u mnie psy i wiele kotów a jak on sie tak chowa :(:(:( Co z nim będzie :(:(:(:(:(:(:( Quote
madcat1981 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A po ch.lerkę tej pani dziecko - same kłopoty - alergie, itd...oddać komuś, na pewno ktoś przygarnie.... ;):diabloti: Quote
Caragh Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 madcat1981 napisał(a):A po ch.lerkę tej pani dziecko - same kłopoty - alergie, itd...oddać komuś, na pewno ktoś przygarnie.... ;):diabloti: Hahahah, swietne :laugh2_2: Quote
madcat1981 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Justyna, boję się znów zaoferować pomoc w ogłoszeniach, bo pewnie znów się nie wyrobię :sad::oops: przepraszam :oops: Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 madcat1981 napisał(a):Justyna, boję się znów zaoferować pomoc w ogłoszeniach, bo pewnie znów się nie wyrobię :sad::oops: przepraszam :oops: Ale tym razem Ci się na pewno uda zrobić ogłoszenia , wierze w Ciebie dobra kobieto :):):):):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cangu z miau.pl by wzięła Franka na tymczas do Chrzanowa i szukamy teraz transportu , bardzo Was proszę o pomoc w szukaniu , na miau juz napisałam .... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Justa&Zwierzaki napisał(a):Cangu z miau.pl by wzięła Franka na tymczas do Chrzanowa i szukamy teraz transportu , bardzo Was proszę o pomoc w szukaniu , na miau juz napisałam .... Nadal szukamy ........ Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Przed chwilka rozmawiałam z panią od Franka i dziś Franek zostanie jeszcze zaszczepiony ( był szczepiony rok temu ) i mąż zawiezie go do Cangu Quote
Recommended Posts