Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domku szukaja kocięta , kocia młodziez , dorosłe a i tez marzą o domku seniorki ..... Ogłoszenia byłyby bardzo potrzebne , ja niestety nie potrafie ..... Ale jesli ktos by miał ochote to moge przesłac plakaty , foldery które rozwieszam po wetach , zoologach i gdzie sie tylko da .

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Domku szukaja kocięta , kocia młodziez , dorosłe a i tez marzą o domku seniorki ..... Ogłoszenia byłyby bardzo potrzebne , ja niestety nie potrafie ..... Ale jesli ktos by miał ochote to moge przesłac plakaty , foldery które rozwieszam po wetach , zoologach i gdzie sie tylko da .

Czy ktoś pomoże ....

Posted

Domki odezwiijcie sie , tyle pieknych i miziastych kotów czekana dom .....

No wlasnie, domki, nie chowajcie sie, tylko po koty ;)

Posted

Mam dobre i złe wiesci , ale zaczne od tych dobrych :
Bono czyli bury kociaczek który do mnie trafił z KK wraz z bratem ma juz nowy domek Zamieszkał w Chorzowie u młodych i wspaniałych ludzi którzy juz adoptowali 2 koty z Katowickiego schroniska Obiecale napisac jak sie Bono aklimatyzuje

Czy pamietacie Sylwie która która odemnie adoptowała 6 lat temu Kike&Kluske a nie dawno Borcie i czarną Sisi ???
Bo jeśli tak to być może Sylwia zaadoptuje tez i Tigrunie Była dzis u mnie Sylwia i sie w niej zakochała , ta jej nie nataczywość , te jej mizianka to jest to co Sylwia lubi najbardziej A u niej sa super warunki bo karmi RC a też ma duże 2 pokojowe mieszkanie ..... choc odpowiedz dostane dopiero w srode ale jakoś tak czuje że to ten dom

A źle wieści to :
Amelka jest jakaś osowiała i ma powiększone węzły chłonne

Posted

Mam dobre i złe wiesci , ale zaczne od tych dobrych :
Bono czyli bury kociaczek który do mnie trafił z KK wraz z bratem ma juz nowy domek Zamieszkał w Chorzowie u młodych i wspaniałych ludzi którzy juz adoptowali 2 koty z Katowickiego schroniska Obiecale napisac jak sie Bono aklimatyzuje

Czy pamietacie Sylwie która która odemnie adoptowała 6 lat temu Kike&Kluske a nie dawno Borcie i czarną Sisi ???
Bo jeśli tak to być może Sylwia zaadoptuje tez i Tigrunie Była dzis u mnie Sylwia i sie w niej zakochała , ta jej nie nataczywość , te jej mizianka to jest to co Sylwia lubi najbardziej A u niej sa super warunki bo karmi RC a też ma duże 2 pokojowe mieszkanie ..... choc odpowiedz dostane dopiero w srode ale jakoś tak czuje że to ten dom

A źle wieści to :
Amelka jest jakaś osowiała i ma powiększone węzły chłonne

Justa, u Ciebie jak się już coś zadzieje to pozytywnie i "z przytupem" :)
Amelko, rozchmurz się... wysyłamy pozytywne wibracje...:calus:

Posted

No i jeszcze jedna dobra wiadomość :)
A przed chwilka do nowego domku pojechał bury kaciaczek Bico , a zamieszka w Belgi a dokładniej w Brukseli

Napisałam bury przez pomyłke , pojechał czarny z białymi znaczeniami , czyli pingwinek :):):)

Posted

Hehehe, a no zdarza sie :lol:

Ten z tego zdjecia pojechal, sie upewnie :D

To niestety jedyne foto jakie mam tej dwojki, jednego bede miec jutro wiecej :D

Posted

ooooo buuuu, to nie bedzie juz innych fot, chyba ze domki przesla. Ahh no, niech im sie powodzi, maluchy dwa :loveu:
To innym jutro spokoju ze zdjeciami nie dam :evil_lol:

Posted

Caragh napisał(a):
ooooo buuuu, to nie bedzie juz innych fot, chyba ze domki przesla. Ahh no, niech im sie powodzi, maluchy dwa :loveu:
To innym jutro spokoju ze zdjeciami nie dam :evil_lol:

O ja sie ciesze ze jutro wpadniesz do Nas No ale Tigrunie to jeszcze zdązysz porobić zdjęcia