Justa&Zwierzaki Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A tez by juz mozna ogłaszć te dwa maluszki które do mnie trafiły z KK , juz sa coraz zdrowsze :) Jeden to burasek Bono a drugi to pingwinek Bico ( imoina sa tylko robocze i nowy domek może nazwać po swojemu ) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Bico juz jest zamówiony :):):) Pojedzie do domku jak już będzie całkiem zdrowy :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Miki znów sika po kropelce i z krwią , podałam mu leki rozkurczowe :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 miki nadal sika z krwią :( wiele , wiele kotów czaka na dom , kto przygarnie hoc jednego ???? Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Bardzo dizekuje za wpłate :):):):) MADCAT1981 BAZAREK OD ANETEK100 CZ. II 42,50 Quote
madcat1981 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ależ proszę bardzo :) Pamiętam o ogłoszeniach... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 I kolejna wpłata :):):):):):):):):) MADCAT1981 ?WI?TECZNO-SYLWESTROWY B AZAREK 72,35 A tez wplywaja pieniazki chyba z cagiełek :):):):):):):):):) Bardzo i to bardzo Wam wszystkim dziękuje :):):):):):):):):):) Quote
madcat1981 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):I kolejna wpłata :):):):):):):):):) MADCAT1981 ?WI?TECZNO-SYLWESTROWY B AZAREK 72,35 A tez wplywaja pieniazki chyba z cagiełek :):):):):):):):):) Bardzo i to bardzo Wam wszystkim dziękuje :):):):):):):):):):) Cieszę się, że dotarło. Kup zwierzakom coś dobrego na święta:) NIe dałam rady dziś poogłaszać, przepraszam:oops: Quote
madcat1981 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Justsia kiedyś na gg mi potwierdziłaś wpływ 31 zl z bazarku ciuszków L-XXL. Czy mogłabyś jeszcze raz tutaj na dogo sprawdzić i napisać? Bo wklejam na bazarkach potwierdzenia by można je było spokojnie pozamykać...:modla: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 madcat1981 napisał(a):Justsia kiedyś na gg mi potwierdziłaś wpływ 31 zl z bazarku ciuszków L-XXL. Czy mogłabyś jeszcze raz tutaj na dogo sprawdzić i napisać? Bo wklejam na bazarkach potwierdzenia by można je było spokojnie pozamykać...:modla: MADCAT1981 BAZAREK XXL 31,00 Przepraszam że zapomniałam to tu wpisać, wpisałam tylko na GG ups Bardzo dziekuje :):):):):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wczoraj zadzwoniłpan że jest zaiteresowany adopcją białego kotka a że u mnie nie była takiego to zaproponowałam od P.Lodzi i tak Bielinka ma dom :):):):):):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dziś u weterynarz były Miki z S.U.K. dostasł do domu leki , Ozi z wieloma schorzeniami i dostał sterydowy zastrzyk i Psotka ( kotka po operacyjnym składaniu łapki ) od wczoraj czuje sie żle , wymiotuje i nie je i nie pije :( Quote
Caragh Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Psotuniu kochana :thumbs: Zdrowka malenka :thumbs: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Psotka nadal nic nie je , nie pije :( Rano wymoiotowała i za chwilke dam jej na siłe canva .... Quote
Caragh Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Psotuniu kochana :thumbs: [SIZE="4"]Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 madcat1981 napisał(a):Ale od czego może tak chorować? Trudno powiedziec , to moze byc wirus , zatrucie ( tylko ne wiem czym ) lub coś innego .... Nadal jest karmiona przez szczykawke conva i od rana juz nie wymiotuje , jutro jade z nią do weta ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 A Psotunia w noocy tez nie wymiotowała , teraz dałam jej strzykawka conva i za chwilke do weta , tylko że nie mam transportu i chyba musze wziąść taxi , bo na pieszo z chora to za daleko .... Quote
madcat1981 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 I co Justynko, udało Ci się coś załatwić w Wigilię? Jak Psotka? Ja cała reszta? Mojemu Sauronowi zrobiła się wielka jak pięść gula nad stawem w przedniej łapie... łapa wciąż spuchnięta... ma środki przeciból. więc póki co do jutra wytrzyma ale czy jutro uda mi sie kogoś na tą wieś w święta ściągnąć:roll:... Cholerka:( Quote
Caragh Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Psocia dostala 3 zastrzyki, nie wymiotuje, sama pije wode :) Waglada na to ze slonko zdrowieje :) To teraz bede sie martwic o Twojego Madcat :( Zwierzaki co Was tak na swieta bierze :shake: wtedy to Wam przeciez jeszcze trudniej pomoc. Weci tez maja swieta... Sauronku, oby to nic powaznego, trzymam kciuki za Twoje zdrowko :thumbs: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Psotunia juz je sama :):):) Bardzo mnie martwi Twój Madcat Sauronek , tam sie chyba zbiera ropa :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( I prawie teraz jak sa swięta to tak sie stało :(:(:( A u innych moich zwierzaczków to Miki nadal ma troszke problerm z sikaniem , Kubus je coraz lepiej choc jest nadal wystraszony , Ozii po sterydach nawet zjadł odrobinke Hils a którego dostałam od kochanej Mariviel :):):) ( 5 kg hilss na syndrom i 5 saszetek mlewcznych rc conva ) Myszunia raz lepiej a raz gorzej z tym jej jedzieniem ..... Reczta OK Quote
Caragh Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Witam Swiatecznie Mrusie :x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A dziś Psotunia juz sie bawi, bryka jak młody zrebak :):):) Quote
Recommended Posts