Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
I kolejna wpłata :):):):):):):):):)
MADCAT1981 ?WI?TECZNO-SYLWESTROWY B
AZAREK

72,35

A tez wplywaja pieniazki chyba z cagiełek :):):):):):):):):)

Bardzo i to bardzo Wam wszystkim dziękuje :):):):):):):):):):)

Cieszę się, że dotarło. Kup zwierzakom coś dobrego na święta:)
NIe dałam rady dziś poogłaszać, przepraszam:oops:

Posted

Justsia kiedyś na gg mi potwierdziłaś wpływ 31 zl z bazarku ciuszków L-XXL. Czy mogłabyś jeszcze raz tutaj na dogo sprawdzić i napisać? Bo wklejam na bazarkach potwierdzenia by można je było spokojnie pozamykać...:modla:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Justsia kiedyś na gg mi potwierdziłaś wpływ 31 zl z bazarku ciuszków L-XXL. Czy mogłabyś jeszcze raz tutaj na dogo sprawdzić i napisać? Bo wklejam na bazarkach potwierdzenia by można je było spokojnie pozamykać...:modla:

MADCAT1981 BAZAREK XXL

31,00
Przepraszam że zapomniałam to tu wpisać, wpisałam tylko na GG ups
Bardzo dziekuje :):):):):):):):)

Posted

Psotuniu kochana :thumbs:

[SIZE="4"]Życzę Wam nadziei,
własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych Świąt!

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ale od czego może tak chorować?

Trudno powiedziec , to moze byc wirus , zatrucie ( tylko ne wiem czym ) lub coś innego .... Nadal jest karmiona przez szczykawke conva i od rana juz nie wymiotuje , jutro jade z nią do weta ...

Posted

I co Justynko, udało Ci się coś załatwić w Wigilię? Jak Psotka? Ja cała reszta? Mojemu Sauronowi zrobiła się wielka jak pięść gula nad stawem w przedniej łapie... łapa wciąż spuchnięta... ma środki przeciból. więc póki co do jutra wytrzyma ale czy jutro uda mi sie kogoś na tą wieś w święta ściągnąć:roll:... Cholerka:(

Posted

Psocia dostala 3 zastrzyki, nie wymiotuje, sama pije wode :) Waglada na to ze slonko zdrowieje :)

To teraz bede sie martwic o Twojego Madcat :( Zwierzaki co Was tak na swieta bierze :shake: wtedy to Wam przeciez jeszcze trudniej pomoc. Weci tez maja swieta... Sauronku, oby to nic powaznego, trzymam kciuki za Twoje zdrowko :thumbs:

Posted

Psotunia juz je sama :):):) Bardzo mnie martwi Twój Madcat Sauronek , tam sie chyba zbiera ropa :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
I prawie teraz jak sa swięta to tak sie stało :(:(:(
A u innych moich zwierzaczków to Miki nadal ma troszke problerm z sikaniem , Kubus je coraz lepiej choc jest nadal wystraszony , Ozii po sterydach nawet zjadł odrobinke Hils a którego dostałam od kochanej Mariviel :):):) ( 5 kg hilss na syndrom i 5 saszetek mlewcznych rc conva ) Myszunia raz lepiej a raz gorzej z tym jej jedzieniem ..... Reczta OK