Korciaczki Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Porzucona na domkach ruda jeszcze zdrowa kotka , nikt jej tam nie może przygarnąc ,a moja koleżanka ktora juz ma ich kilka tez nie moze bo sie jej matka nie zgadza :(:( U mnie przepełnienie i KK , u P .Lodzi tez jest pełno , na razie jest w garażu ale tam tez nie może zostać :(:( Błagam powiadomcie kogo sie da.... Co będzie z koteczką? Ile ma, jaki jest stan zdrowia, jak wygląda? Na szybko wrzucimy gdzie się da, popytamy. Biedulka... :-( Caragh fajne fotki ! Quote
Korciaczki Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 madcat1981 napisał(a):Przelałam tymczasowiczom Justynki 204,50 zł z bazarku rzeczy od Magenki1. Pięknie się te rzeczy od niej posprzedawały, ja nie mogłam opanować zakupowego szału;) Wdzięczna będę za potwierdzenie wpływu przy najbliższej okazji :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Jutro ogłosimy Amelkę, Frotkę i może jeszcze kogoś jak starczy czasu. Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Korciaczki napisał(a):Co będzie z koteczką? Ile ma, jaki jest stan zdrowia, jak wygląda? Na szybko wrzucimy gdzie się da, popytamy. Biedulka... :-( Caragh fajne fotki ! Caragh bardzo dziekuje za fotki :):):) Korciaczki witam na watku :):):) Nie wiem o tej koteczce nic , P.Milena przemyciła ja do domu ale jak matka sie dowie bedzie dramat , byc moze na DT weżmie ja P.Lodza u niej jest 14 kotów a u mnie az 21 i koci katar i juz nie daje rady :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
Kamila_s Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Justynko....ta wplata do pisalas..jest od tej Pani zza granicy:-) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kamila_s napisał(a):Justynko....ta wplata do pisalas..jest od tej Pani zza granicy:-) Bardzo i to bardzo dziękuje :):):):):):):):):):):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Jest problem z Kubusiem nadal nic nie i nie pije co go może zabić :(:(. Dwa dni temu dzwoniła do mnie koleżanka P.Grazynki że by wzieła go na tymczas ale P.Grażynka sie nie zgadza ponieważ jest tam kotka w rui a Kubuś jest nie kastrowany :(:( . Mówiłam ze jak tylko po nowym roku beda fundusze na sterylki to sie je ciachnie ......... P.Grazynka chce go zabrać do budki , na dwór ... nie wiem co robić Quote
madcat1981 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ale jeśli z nim tak źle to czy kotka w rui ma się czego obawiać? No, chyba żeby taka atrakcja miała Kubusiowi przywrócić chęć do życia ;)... TYlko żartuję... nie wiem co zrobić... edit. Może się przyda wiadomość, że właśnie udało mi się podsumować kolejny bazarek i przelać Justynie 42,50zł. Justynko, potwierdź jak będziesz mogła. Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 madcat1981 napisał(a):Ale jeśli z nim tak źle to czy kotka w rui ma się czego obawiać? No, chyba żeby taka atrakcja miała Kubusiowi przywrócić chęć do życia ;)... TYlko żartuję... nie wiem co zrobić... edit. Może się przyda wiadomość, że właśnie udało mi się podsumować kolejny bazarek i przelać Justynie 42,50zł. Justynko, potwierdź jak będziesz mogła. Maadcat jestes aniołem , bardzo i to bardzo dziekuje :):):) Ja jestem tego zdania ze nawet jak by ja pokrył to chyba lepiej ciachnąć kotke kotną niż pozwolić mu wrócić tam , na dwór do pudełka , P. Grażynka mowi że jest ocieplona budas steropianem , a ja nie moge decydować w tej sprawie :(:(:( chce mi sie ryczeć :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja jak dziś wyszłam z domu o 14.30 i mnie nie było kilka godzin to Kubuś zjadł odrobinke RC dla kociat ale nadal jest przerazony , pilnie szukamy mu domu , błagam pomóżcie mi dla niego znaleźć domek ......... Quote
Caragh Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Kubusiu, u Justynki nie ma sie czego bac :) Trzymam za Ciebie kciuki kochany :thumbs: Quote
madcat1981 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Wpłaciłam pieniądze z ostatniego bazarku - udało się uzyskać 72,35 zł. Justynko, tradycyjnie poproszę o potwierdzenie... I tradycyjnie całusy przesyłam całej gromadce....i Szefowej:diabloti: Quote
Caragh Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Marley, rudzielec wreszcie bedzie sie przeprowadzal na swoje w niedziele :multi::multi::multi: Quote
madcat1981 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 OJej to super zwolni się miejsce;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Caragh napisał(a):Marley, rudzielec wreszcie bedzie sie przeprowadzal na swoje w niedziele :multi::multi::multi: A marley już dziś sie przeprowadził ):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 madcat1981 napisał(a):Wpłaciłam pieniądze z ostatniego bazarku - udało się uzyskać 72,35 zł. Justynko, tradycyjnie poproszę o potwierdzenie... I tradycyjnie całusy przesyłam całej gromadce....i Szefowej:diabloti: Kochana jak ja bardzo i to bardzo Tobie i wszystkim licytującym dziękuje :):):):):):):):):) Quote
Caragh Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):A marley już dziś sie przeprowadził ):):) Szok :D Totalny szok :D W pierwszym momecie myslalam, ze chyba za duzo wypilam, ze mi sie 2 dni stracily i dzis niedziela, ale nie :D Marleyku, nareszcie na swoim :) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Duzych na juz wspolnej drodze :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Kochani błagam o pomoc w szukani domu dla czarnego Kubusia , ona sie bardzo boi :(:(:(:(:(:(:(:( i jedynie adopcja lub inny DT moze to zmienić Quote
madcat1981 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Caragh napisał(a):Biedaczek :(:(:( Na pewo napisałaś juz o tym na miau... bo tu jednak moze być trudniej znaleźć:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Tak napisałam : Kochani czy mógł by ktos zrobić ogloszenia dla Kubusdia , on musi szybko znaeźć dom , on jesdt bardzo wystraszany , nadal je bardzo mało i to tylko RC dla kociat .... nie mam jego zdjęcia ale Caragh pozwala na wykorzystanie zdjęć Pumcia czyli Miałczera , kubuś jest identyczny ... Treść do ogłoszeń : Kubuś - czarny piekny około 2 letni czarny kot , czy ma szanse na dom ??? Trafił do mnie prosto z dworu gdzie mieszkał w kartoniku przy juz wielkim mrozie .... czy by przeżył tam w kartoniku , chyba nie :(:( Jest teraz u mnie na tymczasie ale bardzi sie boi moich psów i kotow a jego była opiekunka mówi że z niego jest miziak , ale u mnie sie nie potrafi otworzyc i dlatego BŁAGAM O DOM DLA KUBUSIA , jak tylko ktos go przygarnie ma kastracje on nas załatwiona ... Quote
madcat1981 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dzieńdoberek:) Dobrze, ze jest ten tekst do ogłoszeń. Może znajdę chwilę w poniedziałek i go poogłaszam w internecie... Quote
Caragh Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 madcat1981 napisał(a):Dzieńdoberek:) Dobrze, ze jest ten tekst do ogłoszeń. Może znajdę chwilę w poniedziałek i go poogłaszam w internecie... Madcat, byloby super, gdyby Ci sie jeszcze przed swietami udalo :loveu: Jestes wspaniala :loveu: Quote
Caragh Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Uda, uda, ja tam wierze, ze uda :) A moze bede miec w poniedzialek wieczorem foty Kubusia, zobaczymy jak to bedzie... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 madcat1981 napisał(a):Dzieńdoberek:) Dobrze, ze jest ten tekst do ogłoszeń. Może znajdę chwilę w poniedziałek i go poogłaszam w internecie... Madcat kochana bardzo Ci dziekuje :):):):):):):):):):):):):) Quote
Recommended Posts