madcat1981 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Oj nie, niestety, nie :oops: wpadłam tylko na wątek :sad: Quote
Caragh Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 hehehe, a juz myslalam :D Ale co sie odwlecze to nie uciecze :razz: moze kiedys sie nadarzy okazja bys mogla zawitac do mrusiow :D Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Madcat liczymy że kiedyś i na żywo odwiedzisz tyskie mruczki :) Tarunia juz pochowana obok Tenorka , Beni i Lackiego u mojej kolerzaki ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A tez chiałam poinformowac ze kociak Tajga ma juz swój domek :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Nie udało mi sie dzis wejść do piwnicy aby wyłapać te maluszki Jutro moja koleżanka ma prosić swa kolerzanke o klucze i zobaczymy .... Być moze Kika i Felix będą miały Tymczas do czasu oswojenia u mojej koleżanki ale jeszcze nic pewnego , musi sie nad tym dobrze zastanowić bo ma w domu małe dziecko i trzeba to tak rozwiazac aby wszystko było OK Quote
Caragh Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Mam nadzieje, ze z tymczasem sie uda :thumbs: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Tygrys wraca do formy , juz mi w dwóch miejscach zaznaczył swą obecność .... Kitek nadal szuka Taruni :( Quote
madcat1981 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 To dla nich na pewno straszne dni :( Quote
Caragh Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Tygrys wraca do formy , juz mi w dwóch miejscach zaznaczył swą obecność .... Kitek nadal szuka Taruni :( To chyba bedzie pierwszy raz, kiedy sie z tego cieszysz :D Quote
_miłka_ Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Melduję się na wątku, trudno mi się jakoś przebić przez dogomanię, chyba miau jest mi bliższe :) podnoszę tyskie mruczki Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='_miłka_']Melduję się na wątku, trudno mi się jakoś przebić przez dogomanię, chyba miau jest mi bliższe :) podnoszę tyskie mruczki[/QUOTE] Miłko witaj na wątku :):):):):):):) Quote
Caragh Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Milko, jeszcze nie tak dawno Dogo bylo bardzo fajne ;) Teraz to zadna przyjemnosc dla oka, gdyby nie te bidy tu, tez by mnie tu dawno nie bylo ;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 No a ja mam wiesci od Tygryska , już znaczy teren co mnie sie nie podoba ale tym razem sie tak ucieszyłam bo to znaczy ze wraca do '' żywych '' od po odejściu Taruni [*] i Tenorka [*] wpadł w pustke i nie j adł , nie pił i nawet nie znaczył terenu ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Mam wiesacxi od Tajgi : Tajga jest chyba zadowolona :) Jewszcze troche prychają na siebe z Kicią . Jarek ogłosi zbiórke - możw sie uda coś zebrać :) Bardzo sie ciesze z tego sms ka :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Czarne , bure i łaciate , mlode , dorosłe i seniorki czekają na dom , na swą szanse w zyciu a czy będzie im dana ....... Quote
Caragh Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Schorowany Ozzy - rezydent ZUZU I FROTKA ZUZU I Marley [SIZE="1"](?) TYGRYSEK ZUZU :D Quote
madcat1981 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Miło mi poznać całą szajkę;) zwłaszcza Tygryska - nie wiem jak go odróżnić od Zuzu hihihi Ozzy jest śliczny :loveu: Marley taki rudesiński :) A co można powiedzieć o Frotce? Widać tylko tyle, ze straszna pieszczoszka:loveu: Mnie się ostatnio wciąż śni kot z podobnym umaszczeniem pyszczka jak Tygrysek - różowy nos, ciemna obwódka noska i pyszczka.... nie wiem skąd te sny, może podświadomie przygotowuję się na przyjęcie kota do domu :p Szkoda, że nie mam swojego własnego mieszkania :sad: Quote
Caragh Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Hehehe :D No wiec sa 3 bardzo do siebie podobne koty ;D Zuzu - ma biale skarpetki Majeczka - tez ma biale skarpetki, ale mniejsze, nie na wszystkich lapkach, nie ma ogonka, bardziej blyszczace futerko, prawdziwa kocia dama :) Tygrysek - bez skarpetek :D Tutaj Majeczka: Quote
Caragh Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 A Ozzyego to kazdy podziwia :) Biedny teraz caly czas rwia kicha. To taka oaza spokoju jest :) A traktorkiem mu nikt nie dorownuje, wlaczony jeszcze dlugo po skonczonym mizianku :D A o Frotce do tylko tyle co na poczatku jest napisane:) Choc coraz bardziej oswojona :) Daje sie glaskac i nawet jej juz dotyk tak nie rusza :) Madcat, Zuzu od Tygryska to jeszcze latwo odroznic :D Przy rudzielcach to nie wiem, normalnie nie wiem. Na pewno to te dwa gagatki :eviltong: Ale ktory jest ktory :D nie mam pojecia. Btw. Koty, które się nie znoszą, a tu proszę, ciotka Caragh przyszła i śpią kolo siebie :diabloti::razz: A tu chyba na odwrót: Tutaj rudzielce z Ozzym: Quote
madcat1981 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Śliczniaki, wszystkie bez wyjątku :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ale jawieksze wyzwanie to czarne rozpozanć a sa to Kitek , Rafi , Prima prawie identyczne , jedynie Rafi ma dłuższe łapki a Prima ma minimalne białe włoski na piersi :):):) bo długowłosa Malwinka i z urwanym ogonkiem Kika są do rozpoznania :):):) Quote
Caragh Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Ojjj tak, czarne to juz wogole :D Ale czarne to tak fajnie razem sie nie klada ;) Quote
Recommended Posts