Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie udało mi sie dzis wejść do piwnicy aby wyłapać te maluszki Jutro moja koleżanka ma prosić swa kolerzanke o klucze i zobaczymy ....

Być moze Kika i Felix będą miały Tymczas do czasu oswojenia u mojej koleżanki ale jeszcze nic pewnego , musi sie nad tym dobrze zastanowić bo ma w domu małe dziecko i trzeba to tak rozwiazac aby wszystko było OK

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Tygrys wraca do formy , juz mi w dwóch miejscach zaznaczył swą obecność .... Kitek nadal szuka Taruni :(
To chyba bedzie pierwszy raz, kiedy sie z tego cieszysz :D

Posted

Milko, jeszcze nie tak dawno Dogo bylo bardzo fajne ;) Teraz to zadna przyjemnosc dla oka, gdyby nie te bidy tu, tez by mnie tu dawno nie bylo ;)

Posted

No a ja mam wiesci od Tygryska , już znaczy teren co mnie sie nie podoba ale tym razem sie tak ucieszyłam bo to znaczy ze wraca do '' żywych '' od po odejściu Taruni
[*] i Tenorka
[*] wpadł w pustke i nie j adł , nie pił i nawet nie znaczył terenu ...

Posted

Miło mi poznać całą szajkę;) zwłaszcza Tygryska - nie wiem jak go odróżnić od Zuzu hihihi Ozzy jest śliczny :loveu: Marley taki rudesiński :) A co można powiedzieć o Frotce? Widać tylko tyle, ze straszna pieszczoszka:loveu: Mnie się ostatnio wciąż śni kot z podobnym umaszczeniem pyszczka jak Tygrysek - różowy nos, ciemna obwódka noska i pyszczka.... nie wiem skąd te sny, może podświadomie przygotowuję się na przyjęcie kota do domu :p Szkoda, że nie mam swojego własnego mieszkania :sad:

Posted

Hehehe :D No wiec sa 3 bardzo do siebie podobne koty ;D
Zuzu - ma biale skarpetki
Majeczka - tez ma biale skarpetki, ale mniejsze, nie na wszystkich lapkach, nie ma ogonka, bardziej blyszczace futerko, prawdziwa kocia dama :)
Tygrysek - bez skarpetek :D

Tutaj Majeczka:

Posted

A Ozzyego to kazdy podziwia :) Biedny teraz caly czas rwia kicha. To taka oaza spokoju jest :) A traktorkiem mu nikt nie dorownuje, wlaczony jeszcze dlugo po skonczonym mizianku :D

A o Frotce do tylko tyle co na poczatku jest napisane:) Choc coraz bardziej oswojona :) Daje sie glaskac i nawet jej juz dotyk tak nie rusza :)

Madcat, Zuzu od Tygryska to jeszcze latwo odroznic :D

Przy rudzielcach to nie wiem, normalnie nie wiem. Na pewno to te dwa gagatki :eviltong: Ale ktory jest ktory :D nie mam pojecia. Btw. Koty, które się nie znoszą, a tu proszę, ciotka Caragh przyszła i śpią kolo siebie :diabloti::razz:

A tu chyba na odwrót:

Tutaj rudzielce z Ozzym:

Posted

Ale jawieksze wyzwanie to czarne rozpozanć a sa to Kitek , Rafi , Prima prawie identyczne , jedynie Rafi ma dłuższe łapki a Prima ma minimalne białe włoski na piersi :):):) bo długowłosa Malwinka i z urwanym ogonkiem Kika są do rozpoznania :):):)