Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Duzo tych kociako duzo... wklejajac te wszystkie kociaki, tylko patrzalam, czy moderator nie okrzyczy za tyle postow pod soba :roll: no ale u kazdego zdjecia, a mozna tylko 5 na post... ale kociaki sliczne sa :loveu: Tylko domkow brakuje :roll:

Posted

Kochane, odnowiłam dawny bazarek, może tym razem komuś wpadnie w oko. Zajrzyjcie proszę. Na wiele spraw nie mamy wpływu ale czasem mały gest, kilka złotych może uratować i przedłużyc życie... innemu kotkowi...pieskowi...

BAZAREK

Posted

Kochani dzis do mnie przyjechałi uczniowie z nauczycielka z Zespołu Szkół nr 6 w Tychach i przywieźli :
BOZITA 370gr ---------------- 10 szt
Saszetki MIAMOR 100gr ------- 4 szt
Szaszetka FELIX 100gr -------- 1 szt
GOURMET 85gr ---------------- 1 szt
WHISKAS 100 gr -------------- 3 szt
Puszki 400gr kot DANTE , COSHIDA , CATESSY --- 3 szt
Puszki 400gr pies DANTE, PEPITO , MR DOG --- 3 szt
Puszka pies 1240 gr TIP -------- 1 szt
Suche :
ROYAL CANIN exigent 1600 gr
PERFECT 190 gr
WHISKAS 300GR -------------- 3 szt
CHOPPI PIES 500 gr ----------- 3 szt
Bardzo chce podziekować Zespołowi Szkół nr 6 za pomoc , za zebrane pokarmy

Posted

madcat1981 napisał(a):
Oj kochana Ty to chyba w całych Tychach jesteś znana :D :loveu:

Hehe, wlasnie to samo mnie naszlo, jak rozmawiajac z Justynka co 2 minuty slyszalam "dzien dobry" :laugh2_2: Zbiorka ladna :) Tacy uczniowie by sie wszedzie przydali :D

Posted

O tak ha , ha , ha a ja nie raz sie potem zastanawiam kto to mi dzień dobry mówi :):):) Ale najczesciej to sa ludzie którzy albo znalezli zwierzaka a schronisko nie pomogło , albo Ci co odemnie adoptowali a tez czasami to sa ludzie którzy przeczytali o mnie gdzieś tam a też niektórzy tak sobie zadzwonią i odwiedzą :):):):) No i wielu ludzi poznaje jak chodze z psami a chodze wiedomo z moimi , z 3 labradorami od 9 lat i tez czasami z buldozkiem francuskim , kiedyś tez cjodziłam z rotka , dogami itp

Najbardziej mnie wkurza wrzucanie wszytkiego do jednego wora '' bo ta mlodziez taka i siaka '' a przeciez w karzdym stadzie sie znajda '' czarne owce '' a młodziez jestr na prawde wspaniała i to juz wiem od dawna :):):) Ile razy już pomogli .....

Posted

To bardzo ponury weekend... Taruni szuka Justynka i reszta pieskow i koty, Tygrysek nie jadl, glosno zamiauczal :( Zycze Wam wszystkim sily by to przetrwac :glaszcze:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Odwiedzę tyskie kociaki... :)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy ja to dobrze rozumiem, ze Ty sie fizycznie pokazesz w Tychach?? :D