Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Iljova w sprawie "cegiełki".

Potrzebowałabym aby ktoś w pigułce spisał problemy. Czyli np zwierzaka co mu dolega, zdjęcia, jakieś zdjęcia/linki np rachunków, kosztów. Oczywiscie konto do wpłat, kontakt (telefon i mail) do osoby która może udzielić dodatkowych informacji.

Czy może to chodzi tylko o Ninkę? no to się opre merytorycznie na informacjach zawartych na miau i facebooku tylko konto i kontakt potrzebiowałabym

Witaj Isadora7 :)
W pigułce :
Mam pod opieką 4 psy w tym 10 dniową Ninke wyciągniętą ze śmietnika i staruszka z ciężko chorym sercem , ponad 20 kotów w czym wiele chorych jak Eustachy po ciężkim wypadku i z S.U.K. , Szłapek z S.U.K. i alergią , Miki z S.U.K. i lekka astmą , Czort długo walczył z grzybicą , Lussi częste infekcje górnych dróg oddechowych , Maniek z FIV , Ozzi z S.U.K. i nowotworem , 4 kociaki z ciężka grzybicą i muszą dostać Biocan N . Koty piwniczne . 3 króliki ...
Zaraz wkleję watki z miau bo tam sa zdjęcia które na moja prośbę wkleiła Phantasmagori
Konto na PW podać ? a tel 507 300 768

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Witaj Isadora7 :)
W pigułce :
Mam pod opieką 4 psy w tym 10 dniową Ninke wyciągniętą ze śmietnika i staruszka z ciężko chorym sercem , ponad 20 kotów w czym wiele chorych jak Eustachy po ciężkim wypadku i z S.U.K. , Szłapek z S.U.K. i alergią , Miki z S.U.K. i lekka astmą , Czort długo walczył z grzybicą , Lussi częste infekcje górnych dróg oddechowych , Maniek z FIV , Ozzi z S.U.K. i nowotworem , 4 kociaki z ciężka grzybicą i muszą dostać Biocan N . Koty piwniczne . 3 króliki ...
Zaraz wkleję watki z miau bo tam sa zdjęcia które na moja prośbę wkleiła Phantasmagori
Konto na PW podać ? a tel 507 300 768

Czyli rozumiem że to ma być aukcja na pomoc Twoim podopiecznym tak? Ok w takim razie dawaj wątki i... no trochę ich jest potrzebuje czasu ze 3 dni na aukcje (ogarnac, wybrać itd) jak pasuje to podeslij jeszcze konto na pw i dane kontaktowe i czekam na te wątki i biore sie do dziergania

Posted

[quote name='Isadora7']Czyli rozumiem że to ma być aukcja na pomoc Twoim podopiecznym tak? Ok w takim razie dawaj wątki i... no trochę ich jest potrzebuje czasu ze 3 dni na aukcje (ogarnac, wybrać itd) jak pasuje to podeslij jeszcze konto na pw i dane kontaktowe i czekam na te wątki i biore sie do dziergania

Tak , i bardzo i to bardzo dziękuje :):):)

Ninka
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=130399

Posted

[quote name='Kamila_s']ZROBILAM COS TAKIEGO!:-)
http://www.dogomania.pl/threads/211712-Fotografie-naszych-ukochanych-psiakow-i-kociakow-%29....AUKCJA-DLA-JUSTYNY?p=17315829#post17315829

JAK KTOS MOZE POMOC MI ROZSYLAC PO DZIEWUSZKACH NA DOGO TO BYLOBY SUPER:-)))))))))))))))))))))))

Justynko wejdz na ten link powyzej i koniecznie wejdz na watek:-)
jest tam bazarek dla Ciebie i juz udalo nam sie uzbierac gromadke dziewczyn,ktore pomoga:-)
byloby super gdybys osobiscie tez napisala cos do nich:-))))))))))))))))
przyjdz koniecznie
http://www.dogomania.pl/threads/211712-Fotografie-naszych-ukochanych-psiakow-i-kociakow-%29....AUKCJA-DLA-JUSTYNY?p=17315829#post17315829

dziewczynom wysylam numer Twojego konta i beda wplaty na kotki z dopiskiem z bazarku:-) w ten sposob bedziesz wiedziala skad przybywa pomoc:-)

Posted

[quote name='Kamila_s']Justynko wejdz na ten link powyzej i koniecznie wejdz na watek:-)
jest tam bazarek dla Ciebie i juz udalo nam sie uzbierac gromadke dziewczyn,ktore pomoga:-)
byloby super gdybys osobiscie tez napisala cos do nich:-))))))))))))))))
przyjdz koniecznie

dziewczynom wysylam numer Twojego konta i beda wplaty na kotki z dopiskiem z bazarku:-) w ten sposob bedziesz wiedziala skad przybywa pomoc:-)

Już byłam , jestem pod wielkim wrażeniem , wielkie dzięki :):):):):):):):):)

Posted

Przed chwilką wróciłam od weta :

Pedro jest po usunięciu 3 ząbków które były podbiegnięte ropą , będzie na antybiotyku :shake:

Fibi ma bardzo bolesny kręgosłup i biodro i jest na antybiotyku i Arthroflexie :shake:

Ozzi tez na antybiotyku :shake:

Maniuś znów obolały , ma problem z kręgosłupem i dostał steryd , Oczka też mu znów ropieją :shake:

Ninka dziś otworzyła oczka :lol:

A też dziś koleżanka która mnie wozi wzięła ode-mnie na DT Mini i Mimi :lol:, oczywiście nadal szukamy im domu bo u Ilony tez nie mogą zostać ....

A Cziko dostał od Justyny8585 119 tbl Wetmedinu :lol:

Nadal nikt nie dzwoni w sprawie adopcji :shake:

Posted

Justyno ja na razie skupilam sie na tym bazarku i wysylam codziennie mase zaproszen by przyciagnac osoby..jak zakoncze ten bazarek skupie sie na ogloszeniach dla kociakow:-)

Posted

Kamila_s napisał(a):
Justyno ja na razie skupilam sie na tym bazarku i wysylam codziennie mase zaproszen by przyciagnac osoby..jak zakoncze ten bazarek skupie sie na ogloszeniach dla kociakow:-)

Kochana jak ja Ci dziękuje :):):)

A Nineczka podczas ostatniego karmienia zjadła aż 40 ml mleka , ma dziewczę apetyt :lol: Mam nadzieje że tę noc jakoś prześpimy :lol: , bo jeszcze muszę kuwety posprzątać i Eustaszka przewinąć ...

Posted

Doba dla mnie ma zdecydowanie za mało godzin :shake:
Ninka jest bardzo absorbująca a jeszcze też trzeba sie zająć innymi mieszkańcami ...

Dzis Eustaszek dostał kolejny z seri zastrzyk na te jego problemy , ale odpukać wszystko OK , siura ładnie i bez krwi a najlepszą zabawa jest polowanie na sznurek :lol:

Ze względu na totalny zastój w adopcjach chce robić wystawy zwierząt do adopcji w sklepie zoologicznym ZEBRA przy Biedronce i Lidlu i poszukuje wolontariuszy bo sama nie dam rady a zwierząt do adopcji jest coraz więcej i więcej ...
Link do wątku:

Posted

A dzis tyskie mrusie miały odwiedzinki Kociarki 82 :lol:

Mati wczoraj dostała steryd bo znów miała atak astmy :(

A Szlapek znów sie wylizuje z powodu alergii i też dostał steryd :(

Eustaszkowi kończy sie Uro Pet a na szczęście dobrze go toleruje z tym że już tylko dwa razy w tygodniu dostaje po 3 ml a tez te zastrzyki co teraz co dwa tyg dostaje dobrze na niego działają bo siku idzie ładnie i bez krwi :ok:

Ninka rośnie jak na drożdżach , apetyt dopisuje i uczy się już chodzić :P

Posted

[quote name='"Justa&Zwierzaki"']Kochane dziś mija 3 tyg jak jest u mnie Ninka .Ninka czuje sie dobrze :lol: , bardzo ładnie i duje je Mixola , juz kończy sie 3 puszka :roll:
Juz sama zaczyna chodzić no i ząbki sie wyżynają :lol:
Zamówiłam w sklepie zoo starter dla Nnki a to kosztuje około 30 zł

[quote name='"Kociara82"']

Ninka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wklejam na prosbe Justy, jej myszka sie zbuntowala i przestala dzialac, zlosliwa:angryy::angryy:

Posted

kopiuje z miauowego watku mrusiow :)

"Justa&Zwierzaki" napisał(a):

Dzis do nas dojechało 20 kg mięsa drobiowego i 6 kg przełyków i kociaste a na czele Maniek siew ucieszyli ..

Jestem przerażona że tel nadal milczy , ani jednego ....
Czy któryś z kotów znajdzie jeszcze kiedyś dom :(
A domu szukają :
Matylda , Kika , Maniek , Lussi , Mini , Mimi , Bruno ... Już o innych nie wspomnę :roll:
Czy jest ktoś chetny do ogłaszanie ich bo bez nich nie łudźmy sie , domu nie znajda :roll:

Przepraszam ze jeszcze nie zrobiłam rozliczeń za lipiec , podam na twarz przy tak licznej gromadce :roll: