Kamila_s Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Justa&Zwierzaki napisał(a):Doszło i bardzo dziekuje :lol::lol::lol: , ale rozliczenie bedzie w sierpniu za lipiec . ok,dziekuje:-) za jakis czas znowu przesle stowke!! Justynko bardzo kib isuje Tobie i Twojim kociakom!!:-) Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Kamila_s napisał(a):ok,dziekuje:-) za jakis czas znowu przesle stowke!! Justynko bardzo kib isuje Tobie i Twojim kociakom!!:-) Dziękuje :lol::lol::lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Przed chwilka byłam u weta z Maniusiem , dostał steryd bo jest bolesny brzuch , w wtorek będzie miał USG . Dziś około 13 został znaleziony maleńki może 2 - 3 dniowy szczeniaczek w śmietnisku była mocno wyziębiona :angryy::angryy::angryy:i mam ją na termoforze była zasypana już śmieciami :angryy::angryy::angryy: Innych szczeniąt nie znalazłam ... Ninka bo tak ją nazwałam pierwsze siku zrobiła z krwią i następne dwa tez , ale teraz juz mocz jest ładniejszy , karmie mixolem od weta i ma apetyt choć dość słabo idzie jej ssanie ... Ninka dostała dzis antybiotyk i w niedziele też dostanie ... Dług u weta w FAUNIE to około 1200 zł a na Zwierzynieckiej 150 zł , prośmy o pomoc w spłacie długu .. Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Blacky87 napisał(a):Podnoszę :) Dzięki za podniesienie :) Przed chwilka karmiłam Ninke i juz nie ma krwi w moczu , siku ładne klarowne :) , apetyt umiarkowany miała w tym karmieniu ... Quote
Kamila_s Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 biedna mala:-( moze uda sie jakies zdjecia wstawic malutkiej????????? Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ninka już dwa razy qpalka zrobiła , siku bez krwi , je i śpi i tak co około 3-4 godziny kamie ja Mixolem ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Zdjęcia Ninki i jej wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=130399 Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Eustaszek znów ma krew w moczu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Iljova Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 o nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko nie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ninka już dziś ostatni raz pojadła i przerwa nocna , ciekawe do której :roll: , qpal był aż 3 razy , siku tez OK , oby tylko nic sie nie przyplątało bo Ninka w momencie znalezienie była dosłownie lodowata ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Doba powinna mieć 48 a nie 24 godz Ninka dziś dostała zwów antybiotyk , ładnie je tak co 3 - 4 godziny , qpal i siku tez OK , tylko te nocne wstawanie , no ale aby ratować życie to warto ... Eustaszek już nie ma krwi , ale nas nastraszył :) a i wczoraj dostał kolejny zastrzyk i jutro tez dostanie ... Quote
Iljova Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ale ulga ... Zwierzaczki trzymajcie się :) i Ty też Justa. Quote
Kamila_s Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ludzie maja niezle narabane w glowach...wlasnie widzialam to malenstwo.... szlag mnie po prostu trafia jak to widze...ludzie to potwory...nie wszyscy oczywiscie bo sa tez dobrzy...ale takie ludzkie malpy powinno sie wystrzelic w kosmos.. Quote
Iljova Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Kamila_s napisał(a):ludzie maja niezle narabane w glowach...wlasnie widzialam to malenstwo.... szlag mnie po prostu trafia jak to widze...ludzie to potwory...nie wszyscy oczywiscie bo sa tez dobrzy...ale takie ludzkie malpy powinno sie wystrzelic w kosmos.. Zgadzam się z tym co napisałaś poza jednym. Oj... Nieładnie, teraz powinnaś przeprosić małpy ;-), bo to coś to bestie, stwory na które nie ma odpowiedniego słowa. Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ninka ma ogromny apetyt , przed chwilka zjadła 30 ml mleka :) Wczoraj kupilam 50 kg royala canin za 620 zł , mieszka za 10zł za kg a lecznicze za 16 zł za kg . A wcześniej 10 kg Sanabel bo nie miałam czym karmić kociąt ... A przeraza mnie dług u weta który już przekroczył 1300 zł i bardzo Was proszę o pomoc w jego spłacie ... bo ten ze Zwierzynieckiej za sterylki już będzie spłacony i to dzięki Wam Już mam neta :) , bardzo dziękuje wszystkim którzy zaglądali i podnosili watek podczas mojej nieobecności Quote
Kamila_s Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 cholercia ja nie mam allegro bo mozna by zrobic cegielki.... czy ktos ma allegro?????ja zaplacilabym za ogloszenie:-) Quote
Iljova Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Allegro wiem że robi Isadora7, Selenga , Chyba też Kaja55 ale tego nie jestem pewna. Nie pamiętam teraz kto jeszcze. Quote
Kamila_s Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Iljova napisał(a):Allegro wiem że robi Isadora7, Selenga , Chyba też Kaja55 ale tego nie jestem pewna. Nie pamiętam teraz kto jeszcze. czy moglabys je poprosic o pomoc?????? ja zaplace za aukcje....:-) Quote
Iljova Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ok. Jestem pewna że jak będzie któraś miała czas to zrobi. Quote
Kamila_s Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ZROBILAM COS TAKIEGO!:-) http://www.dogomania.pl/threads/211712-Fotografie-naszych-ukochanych-psiakow-i-kociakow-%29....AUKCJA-DLA-JUSTYNY?p=17315829#post17315829 JAK KTOS MOZE POMOC MI ROZSYLAC PO DZIEWUSZKACH NA DOGO TO BYLOBY SUPER:-))))))))))))))))))))))) Quote
Isadora7 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jestem na zaproszenie Iljova w sprawie "cegiełki". Potrzebowałabym aby ktoś w pigułce spisał problemy. Czyli np zwierzaka co mu dolega, zdjęcia, jakieś zdjęcia/linki np rachunków, kosztów. Oczywiscie konto do wpłat, kontakt (telefon i mail) do osoby która może udzielić dodatkowych informacji. Czy może to chodzi tylko o Ninkę? no to się opre merytorycznie na informacjach zawartych na miau i facebooku tylko konto i kontakt potrzebiowałabym Quote
Recommended Posts