Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Doszło i bardzo dziekuje :lol::lol::lol: , ale rozliczenie bedzie w sierpniu za lipiec .

ok,dziekuje:-)
za jakis czas znowu przesle stowke!!
Justynko bardzo kib isuje Tobie i Twojim kociakom!!:-)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilka byłam u weta z Maniusiem , dostał steryd bo jest bolesny brzuch , w wtorek będzie miał USG .

Dziś około 13 został znaleziony maleńki może 2 - 3 dniowy szczeniaczek w śmietnisku była mocno wyziębiona :angryy::angryy::angryy:i mam ją na termoforze była zasypana już śmieciami :angryy::angryy::angryy: Innych szczeniąt nie znalazłam ...
Ninka bo tak ją nazwałam pierwsze siku zrobiła z krwią i następne dwa tez , ale teraz juz mocz jest ładniejszy , karmie mixolem od weta i ma apetyt choć dość słabo idzie jej ssanie ...
Ninka dostała dzis antybiotyk i w niedziele też dostanie ...
Dług u weta w FAUNIE to około 1200 zł a na Zwierzynieckiej 150 zł , prośmy o pomoc w spłacie długu ..

Posted

Doba powinna mieć 48 a nie 24 godz

Ninka dziś dostała zwów antybiotyk , ładnie je tak co 3 - 4 godziny , qpal i siku tez OK , tylko te nocne wstawanie , no ale aby ratować życie to warto ...

Eustaszek już nie ma krwi , ale nas nastraszył :) a i wczoraj dostał kolejny zastrzyk i jutro tez dostanie ...

Posted

ludzie maja niezle narabane w glowach...wlasnie widzialam to malenstwo....
szlag mnie po prostu trafia jak to widze...ludzie to potwory...nie wszyscy oczywiscie bo sa tez dobrzy...ale takie ludzkie malpy powinno sie wystrzelic w kosmos..

Posted

Kamila_s napisał(a):
ludzie maja niezle narabane w glowach...wlasnie widzialam to malenstwo....
szlag mnie po prostu trafia jak to widze...ludzie to potwory...nie wszyscy oczywiscie bo sa tez dobrzy...ale takie ludzkie malpy powinno sie wystrzelic w kosmos..

Zgadzam się z tym co napisałaś poza jednym. Oj... Nieładnie, teraz powinnaś przeprosić małpy ;-), bo to coś to bestie, stwory na które nie ma odpowiedniego słowa.

Posted

Ninka ma ogromny apetyt , przed chwilka zjadła 30 ml mleka :)

Wczoraj kupilam 50 kg royala canin za 620 zł , mieszka za 10zł za kg a lecznicze za 16 zł za kg .
A wcześniej 10 kg Sanabel bo nie miałam czym karmić kociąt ...

A przeraza mnie dług u weta który już przekroczył 1300 zł i bardzo Was proszę o pomoc w jego spłacie ...
bo ten ze Zwierzynieckiej za sterylki już będzie spłacony i to dzięki Wam

Już mam neta :) , bardzo dziękuje wszystkim którzy zaglądali i podnosili watek podczas mojej nieobecności

Posted

Iljova napisał(a):
Allegro wiem że robi Isadora7, Selenga , Chyba też Kaja55 ale tego nie jestem pewna. Nie pamiętam teraz kto jeszcze.

czy moglabys je poprosic o pomoc??????
ja zaplace za aukcje....:-)

Posted

Jestem na zaproszenie Iljova w sprawie "cegiełki".

Potrzebowałabym aby ktoś w pigułce spisał problemy. Czyli np zwierzaka co mu dolega, zdjęcia, jakieś zdjęcia/linki np rachunków, kosztów. Oczywiscie konto do wpłat, kontakt (telefon i mail) do osoby która może udzielić dodatkowych informacji.

Czy może to chodzi tylko o Ninkę? no to się opre merytorycznie na informacjach zawartych na miau i facebooku tylko konto i kontakt potrzebiowałabym