Kociara82 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 namierzam Juste Justa, jesteś namierzona, poddaj się! Quote
Kociara82 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 bo kazdy szanujacy sie kot jest czysty i dba o siebie Quote
Kociara82 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 tak się właśnie prezentują Tyskie Mruczki Quote
Kociara82 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Caragh napisał(a):Edi ależ on jest pięęęęęęknyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :*:*:*:* buzi buzi buzi mój śliczny :*:*:*:* koffam Cię :*:*:* Quote
Kociara82 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Caragh napisał(a):Maniek (FIV+) zapomniałam, że on ma takie cudne fotki :*:*:*:* Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Rano jak zmieniłam Eustaszkowi pampersa był pawie suchy , od razu podałam buskopan no i Furagin , teraz też pampers suchy a pęcherz robi sie większy :( A też mnie niepokoi Matyldzia , bo jak zacznie szaleć to ma potem problem z oddychaniem , bardzo ciężko łapie powietrze aż cała przepona jej chodzi :( a że lubi szaleć to wiemy i trzeba jakoś temu zaradzić .... Tygrys mi coś wczoraj wymiotował , ale to może z za kłaczenia , podałam mu pastę na kłaki . A też mi rano zrobił ''lany poniedziałek'' z samego rana :twisted: Czort jak tylko widzi że się zbliżam do szafki z lekami to ucieka za wersalkę a jeszcze przez jakiś czas będzie musiał brać Ketokonazol :roll: Lussi coraz odważniejsza , już wchodzi do pokoju i go zwiedza , szkoda tylko że nikt jej nie chce pokochać ,ani jednego tel , ani jednego maila :| Ozziego udało mi się troszkę powycinać , ale jeszcze sporo mamy z tym roboty :roll: Ale Fibiego to się nie da wyciąć bez premedykacji :roll: i wole aby to już zrobił, fachowiec , czyli psi fryzjer Pani Bożenka z salonu Fibi :evil_lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Pampers u Eustachego suchy :cry: :cry: :cry: A jeszcze mam problem z załatwieniem transportu do weta ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Eustachy rano nie chciał jeść , ale to se mu czasami zdarzało , ale teraz też nie chce jeść , boje się o niego :-(:-(:-( Jutro jade z nim do weta , choc jeszcze nie mam transportu .. Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Pampers Eustachego rano też był suchy :shake: , był tylko niewielki qupal , jeść też nie chciał :shake: O 12 tej jadę z nim do weta , zawiezie mnie koleżanka która ma na drugą zmianę . Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Już jesteśmy ww domu : Matylda dostała steryd z powodu obrzmiałej śluzówki , ale ogólny jej stan jest dobry :) Niestety mogą to być początki astmy :( no i raczej palenie papierosów w jej otoczeniu odpada :| No i też zmienię żwirek z bentonitu ( rozstawie tylko w jednej kuwecie w łazience bo on bardzo mocno pyli ) a w pokoju to mam 5 kuwet , 3 z żwirkiem silikonowym i 2 z bentonitem i te z bentonitem zmienię na drewniany ... A Eustachy u weta był bardzo nerwowy , nie pozwolił się cewnikować , a przy wyciskaniu też było ciężko :shake: Miał też pobraną krew . Dostał zastrzyk z nospy ,a leki czyli buskopan i furagin nadal podajemy . A jak wróciłam do domu to Eustachego wypuściłam z transporterka i latał bez pampersa .... A po jakimś czasie zaczął sam sikać :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts