Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rano jak zmieniłam Eustaszkowi pampersa był pawie suchy , od razu podałam buskopan no i Furagin , teraz też pampers suchy a pęcherz robi sie większy :(

A też mnie niepokoi Matyldzia , bo jak zacznie szaleć to ma potem problem z oddychaniem , bardzo ciężko łapie powietrze aż cała przepona jej chodzi :( a że lubi szaleć to wiemy i trzeba jakoś temu zaradzić ....

Tygrys mi coś wczoraj wymiotował , ale to może z za kłaczenia , podałam mu pastę na kłaki .
A też mi rano zrobił ''lany poniedziałek'' z samego rana :twisted:

Czort jak tylko widzi że się zbliżam do szafki z lekami to ucieka za wersalkę a jeszcze przez jakiś czas będzie musiał brać Ketokonazol :roll:

Lussi coraz odważniejsza , już wchodzi do pokoju i go zwiedza , szkoda tylko że nikt jej nie chce pokochać ,ani jednego tel , ani jednego maila :|

Ozziego udało mi się troszkę powycinać , ale jeszcze sporo mamy z tym roboty :roll:

Ale Fibiego to się nie da wyciąć bez premedykacji :roll: i wole aby to już zrobił, fachowiec , czyli psi fryzjer Pani Bożenka z salonu Fibi :evil_lol:

Posted

Już jesteśmy ww domu :

Matylda dostała steryd z powodu obrzmiałej śluzówki , ale ogólny jej stan jest dobry :) Niestety mogą to być początki astmy :( no i raczej palenie papierosów w jej otoczeniu odpada :|
No i też zmienię żwirek z bentonitu ( rozstawie tylko w jednej kuwecie w łazience bo on bardzo mocno pyli ) a w pokoju to mam 5 kuwet , 3 z żwirkiem silikonowym i 2 z bentonitem i te z bentonitem zmienię na drewniany ...

A Eustachy u weta był bardzo nerwowy , nie pozwolił się cewnikować , a przy wyciskaniu też było ciężko :shake: Miał też pobraną krew .
Dostał zastrzyk z nospy ,a leki czyli buskopan i furagin nadal podajemy .
A jak wróciłam do domu to Eustachego wypuściłam z transporterka i latał bez pampersa ....
A po jakimś czasie zaczął sam sikać :lol::lol::lol: