Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja będę na 100% w młodzieży :-) Szkoda by było międzynarodówkę przegapić, zwłaszcza że mam do przejechania tylko ok. 30 km :-)
No i jeśli ktoś z małym, pokojowym psem szukałby noclegu, to wstępnie mogę go ugościć u siebie w domku :-)

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehehhh ja trzyamam za ciebie natalia kciuki tak samo jak za aste i daisunie :multi::multi::multi:ja będę na tej szczecińskiej wystawie na bank na 100% moze w jeden dzień zabiore mojego psa.... jeżeli sie uda może będe wystawiać w klasie szczeniąt chińskiego grzywacza (nagusa) albo pp jeszcze nic niewiadomo...

Posted

wow asta nbapewno ktos ci powiezy swoją psinke... jeszcze jest troszke czasu więc i ty moze wystawisz jakiegos psiaka...
jak wszystko dobrze pójdzie to wystawie białego pp :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asta napisał(a):
Jeżeli ktoś z Was szuka handlera na niedziele w Szczecinie to służę swoja pomoca;) Wystawie kazdego psa za darmo;)

ehh ale moj tata powiedzial ze to ja mam wystawic daisy.... że to będzie super zabawa... ehh... ja juz widze te super zabawe... dlatego jeszcze poczekam ze zgloszeniem daisy .... poprostu musze nad nią popracowac i sie od poczatku wszystkiego krok po kroku nauczyc..
latwiej jest napisac ale ciezko zrobic

• 2 weeks later...
Posted

jest online i czasem mi pomaga....

ps- daisy jest z DRawska Pomorskiego (sorki ze sie wypoiwiadam na temat daisy mam nadzieje ze sie na mnie nie wnerwii....)

Posted

ejjj ma ktos link strony wystawy 2006 w czerwu w szczecinie bo ja nie mam gdziez go zapodziałam i musze miec rozpiske jakie rasy w jakie dni bedą.... plissssss