Asdf Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 LEIF HERMAN WILBERG (NOR) - wie ktoś cokolwiek o tej osobie?? :) Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='USH']LEIF HERMAN WILBERG (NOR) - wie ktoś cokolwiek o tej osobie?? :) ja wiem tylko tyle ze sedziowal gr. V w 1999 r w Warszawie .. Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 daga10011 napisał(a):a czemuz trzesaca sie?????:evil_lol: .Cieplo juz bedzie:evil_lol: .Nie nerwuj sie dziewczyno,nie taki wilk straszny jak go maluja,jak sie bedziesz denerwowac to i Daisy sie zdenerwuje-trzeba spokojnie:lol: .To tylko wystawa ,kazdy sedzia ma inne zdanie ,a ostatecznie i tak kochamy swojemy psy najmocniej na swiecie i nawet gdyby lokaty nie bylo i sedziemu sie cos nie spodoba-trudno,najwazniejsze ze nam sie podoba:loveu: .Najwazniejsze ze spotkasz duzo ludzi,psiarzy i zobaczysz jak to jest.Jasne,ze milo jest wygrac-ale jak sie przegra z lepszym psem to tez jest ok-zapewniam Cie,to nie nie takie straszne:lol: .Moj pies zawsze schodzi z bdb i 3 lokata-i wiem czemu,juz go nie wystawiam-co niczemu nie szkodzi, ze dla mnie jest najpiekniejszym leonem na swiecie-moze nie do hodowli,ale jest moj i jest najlepszy:evil_lol: .W koncu na takich imprezach ktos musi byc wygrany,a ktos przegrany i oby sedzia wiedzial co sedziuje i byl bardzo obiektywny-reszta jest niewazna,bo wtedy jak wygrasz to wiesz ze zasluzylas,jak przegrasz to tez wiesz ze slusznie-takie zycie:lol: .Mam nadzieje,ze bedziesz spokojna i zrelaksowana i ze dostaniesz sprawiedliwa ocene i ze wrocisz zadowolona ze swojej pierwszej wystawy-grunt to sie nie zrazic po pierwszej wystawie;) ja od dwoch lat jeżdze na te szczecinska wystawe (tzn. w 2004 roku przegapilam :oops: ) wiec mniej wiecej wiem jak to jest ale pierwszy raz daisy bedzie na ringu ... i tu sie boje że ona moze : a) zerwac sie z ringowki bądz z łancuszka b) rzucic sie na jakiegos psa c) zaczepiac jakiegos psa ... mi juz sie koszmary zwiazane z ta wystawa snily.. a zgadzam sie z tobą w stu procentach :) mnie wcale nie zalezy na doskonalej czy na cwc ale milo by bylo wrocic z doskonala :lol: chce ją "poddac" ocenie :lol: przecież sędzia potrafi i dobre strony psa dostrzec a ja sie wiele nasluchalam że moj pies to jest taki a taki ale dla mnie przy kupnie daisyś ważny byl charakter psa a nie jego wygląd Quote
Asta Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Widze, że już fotografów zatrudniacie ;) Byle tylko zdjęcia póxniej na forum się pojawiły;) Mam nadzieję, że taka jedna pani z rodzinki GB (gold bonzo) też będzie pstrykać foty... Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Asta napisał(a):Widze, że już fotografów zatrudniacie ;) Byle tylko zdjęcia póxniej na forum się pojawiły;) Mam nadzieję, że taka jedna pani z rodzinki GB (gold bonzo) też będzie pstrykać foty... hehe :) zdjec będzie masa na forum :lol: Quote
Asta Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Zapewne tak, ale niech będa te najlepsze ;) Quote
Asdf Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Daisunia']ja od dwoch lat jeżdze na te szczecinska wystawe (tzn. w 2004 roku przegapilam :oops: ) wiec mniej wiecej wiem jak to jest ale pierwszy raz daisy bedzie na ringu ... i tu sie boje że ona moze : a) zerwac sie z ringowki bądz z łancuszka b) rzucic sie na jakiegos psa c) zaczepiac jakiegos psa ... mi juz sie koszmary zwiazane z ta wystawa snily.. a zgadzam sie z tobą w stu procentach :) mnie wcale nie zalezy na doskonalej czy na cwc ale milo by bylo wrocic z doskonala :lol: chce ją "poddac" ocenie :lol: przecież sędzia potrafi i dobre strony psa dostrzec a ja sie wiele nasluchalam że moj pies to jest taki a taki ale dla mnie przy kupnie daisyś ważny byl charakter psa a nie jego wygląd Zacznij trenowa z twoją suczka już teraz. Nagradzaj za dobre zachowanie. Kup porządną rongówke. I się nie denerwuj a na wystawie napewno będzie dobrze. Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='USH']Zacznij trenowa z twoją suczka już teraz. Nagradzaj za dobre zachowanie. Kup porządną rongówke. I się nie denerwuj a na wystawie napewno będzie dobrze. mam zamiar kupic landuszek ale jak narazie w drawsku w sklepach zoologicznych nie ma ... jak wyzdrowieje to pojade do szczecina i kupie nagradzam ją ale wiadomo pies inaczej zachowuje sie na wlasnym podworku a inaczej na wystawie :) Quote
Asdf Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Daisunia']mam zamiar kupic landuszek ale jak narazie w drawsku w sklepach zoologicznych nie ma ... jak wyzdrowieje to pojade do szczecina i kupie nagradzam ją ale wiadomo pies inaczej zachowuje sie na wlasnym podworku a inaczej na wystawie :) Dlatego możesz udac sie gdzies do centrum aby pocwiczyc z pieskiem. Łancuszki najlepiej kupic na wystawie. Tak sobie teraz przypominam i wychodzi na to, ze nasz debiut to byla katastrofa :) Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='USH']Dlatego możesz udac sie gdzies do centrum aby pocwiczyc z pieskiem. Łancuszki najlepiej kupic na wystawie. Tak sobie teraz przypominam i wychodzi na to, ze nasz debiut to byla katastrofa :) najbliższa wystawa na ktora jade w tym roku to chyba gorzow wielkopolski :lol: wiec raczej kupie w sklepie :lol: hehe ;)) Quote
Marta Chmielewska Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Daisunia jesli będziesz w Goleniowie w najbliższym czasie daj znać, mam ringówkę która nie jest mi potrzebna a ty możesz na niej potrenować. W ogóle przy najblizszej wizycie w naszej wsi możemy sie spotkać i ci powiem co i jak. Do czerwca będziecie obie przygotowane na błysk ;) Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Daisunia jesli będziesz w Goleniowie w najbliższym czasie daj znać, mam ringówkę która nie jest mi potrzebna a ty możesz na niej potrenować. W ogóle przy najblizszej wizycie w naszej wsi możemy sie spotkać i ci powiem co i jak. Do czerwca będziecie obie przygotowane na błysk ;) :multi: :multi: :multi: my ringowke mamy super jak wszystko pojdzie dobrze to bedziemy w przyszlym tygodniu ;) tzn. w przyszly wekend Quote
Marta Chmielewska Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 To daj znać na priv i się spotkamy. Zobaczysz, to wszystko jest bardzo łatwe :p Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):To daj znać na priv i się spotkamy. Zobaczysz, to wszystko jest bardzo łatwe :p ;)) tylko trzeba opanować nerwy :lol: i wyeliminowac paralizujacy strach :lol: Quote
daga10011 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 wez cos ziolowego na uspokojenie:lol: Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 daga10011 napisał(a):wez cos ziolowego na uspokojenie:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Asta Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A ktoś z Was idzie na konkurencje hodowlane albo na Młodego Prezentera? (to ostatnie do młodszych dogomaniaków :) ) Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 ja niestety tylko wystawiam swoją w otwartej Quote
Yorczka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Daizyska nie zapomnij o mnie i otaszy i o evce i o bucku i chpsie my tez sie chyba spodkamy...:mad::mad::mad: Quote
Asta Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Mnie spotkacie przy ringu z astami, a później nieopodal ringu honorowego ;) Quote
Daisunia Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Asta napisał(a):Mnie spotkacie przy ringu z astami, a później nieopodal ringu honorowego ;) noo taaa a na malamuty to panienka nie wpadnie nie ? :angryy: :lol: :lol: Quote
Asta Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 postaram się wpaść... Zależy jak przebiegnie ocena w ringu i o ktorej będzie mp Quote
Daisunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Asta napisał(a):postaram się wpaść... Zależy jak przebiegnie ocena w ringu i o ktorej będzie mp to super ;))) Quote
Recommended Posts