Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja może też bym pojechała z rodzicami ale oni się tak nie pasjonują psianami jak ja... ama to mój sponsor... :cool3::cool3::cool3: ciekwe co sobie kupie moze jakąś nowa smyczke taszy i napewno książke jeżeli będą takie stoiska jak w tamtym roku...a nawet jak nie to przecierz jade tam żeby pokibbicowac mojm kolezanką... Daisy i innym porobie duzo zdięc pisom a szczególnie tez wystawianej Daisy... bede ich osobistym fotografem...mam nadzieje ze nie bedzie tak cieplo jak rok temu...:lol::roll::lol::roll::lol:

Posted

Yorczka napisał(a):
ja może też bym pojechała z rodzicami ale oni się tak nie pasjonują psianami jak ja... ama to mój sponsor... :cool3::cool3::cool3: ciekwe co sobie kupie moze jakąś nowa smyczke taszy i napewno książke jeżeli będą takie stoiska jak w tamtym roku...a nawet jak nie to przecierz jade tam żeby pokibbicowac mojm kolezanką... Daisy i innym porobie duzo zdięc pisom a szczególnie tez wystawianej Daisy... bede ich osobistym fotografem...mam nadzieje ze nie bedzie tak cieplo jak rok temu...:lol::roll::lol::roll::lol:

u mnie tak samo , lubią psy ale nie pasjonują sie tym aż tak bardzo jak ja :lol:
stoiska napewno beda takie same :)
wow będziemy miec osobistego fotografa :lol: ;)
a ja sie modle żeby bylo tak cieplo wtedy moj pies nie bedzie aż tak bardzo ruchliwy i jest nadzieja że bedzie sie zachowywać "po ludzku"
:)

Posted

no:evil_lol: .mam nadzieje,ze mloda nie wylinieje i nie zmarnieje -leony maja szczurzy czas w okresie wzrostu:placz: .Ale w koncu mam 4 w domu-ktores musi byc w dobrej formie aby je pokazac:lol:

Posted

Z całym szacunkiem.

Posty które nie będą związene z tematem, obraźliwe, oraz uciażliwe dla innych czytających będą automatycznie usuwane.

Ten temat dotyczy wystawy Szczecin 2006.

[SIZE=2]Nie dotyczy : osobistych jakiś uprzedzeń :krach:

Posted

daga10011 napisał(a):
no:evil_lol: .mam nadzieje,ze mloda nie wylinieje i nie zmarnieje -leony maja szczurzy czas w okresie wzrostu:placz: .Ale w koncu mam 4 w domu-ktores musi byc w dobrej formie aby je pokazac:lol:

aaaaa DAGAAA super !
jak zobaczysz trzęsącą sie 14 latke (tak tak... wtedy juz bede po urodzinach :lol: ) to juz bedziesz wiedziec ze to ja :lol:

Posted

fidekangela napisał(a):
będe :))))
więc jestem do dyspozycji jeżeli ktoś potrzebuje pomocy ;)

o ktorej bedziesz ??
musze to wiedziec to mnie chociaz troche poinstrułujesz jak mam sie poruszac po ringu :lol:

Posted

A w jakiej klasie wystawiasz???
w klasa szczeniąt od 6 do 9 miesięcy
w klasie młodzieży od 9 do 15 miesięcy
w klasie otwartej od 15 miesięcy
w klasie honorowej psy od 9 lat, suki od 8 lat

Wiesz o przed wystawą ring jest ,,otwarty" można poczwiczyć:loveu: :loveu: :loveu:

Powodzenia:lol: :lol: :lol:

Posted

palma napisał(a):
A w jakiej klasie wystawiasz???
w klasa szczeniąt od 6 do 9 miesięcy
w klasie młodzieży od 9 do 15 miesięcy
w klasie otwartej od 15 miesięcy
w klasie honorowej psy od 9 lat, suki od 8 lat

Wiesz o przed wystawą ring jest ,,otwarty" można poczwiczyć:loveu: :loveu: :loveu:

Powodzenia:lol: :lol: :lol:

ja wystawiam w otwartej (oj te moje malenstwo 10 maja skonczy 3 latka)
widzialam w zeszlym roku jak cwiczyli z psami ;)

Posted

fidekangela napisał(a):
Daisunia ja jeszcze nic nie wiem dokładnie ! :P
Ale przecież sama super wystawiasz psy ?:>

ja ?? coś ty pierwszy raz w życiu ja + moj pies na wystawie

Posted

Patrzałam przed chwilą na obsadę sędziowską... Obsada na MP mi pasuje... Tak jak w zeszłym roku sędziuja państwo Oparowie...Ale na ringu... NIEZBYT, ponieważ sędziuje p.Supronowicz:roll:

Posted

Asta napisał(a):
Patrzałam przed chwilą na obsadę sędziowską... Obsada na MP mi pasuje... Tak jak w zeszłym roku sędziuja państwo Oparowie...Ale na ringu... NIEZBYT, ponieważ sędziuje p.Supronowicz:roll:

Nie można mieć wszystkiego:lol: .

Posted

Daisunia ale ci fotek z Evcią nacykamy... potem je wszystkie wstawimy na galerie... pomożemy ci przygotowac z martą i evcią daisy do wyjscia na ring bedzie najpiekniejsza...:thumbs: to chyba oczywiste :cool1::cool1::cool1::lol::lol::lol:
ja nieweim w który dzien zabiore moje sznaucerzątko ale napewno ja wezme chyba raczej w drugi ale to jeszcze nie jest pewne na rarazie z evcią nie jestesmy jeszcze pewne transportu ale to się wyjaśni i bedzie wszystko OK.

Posted

Yorczka napisał(a):
Daisunia ale ci fotek z Evcią nacykamy... potem je wszystkie wstawimy na galerie... pomożemy ci przygotowac z martą i evcią daisy do wyjscia na ring bedzie najpiekniejsza...:thumbs: to chyba oczywiste :cool1::cool1::cool1::lol::lol::lol:
ja nieweim w który dzien zabiore moje sznaucerzątko ale napewno ja wezme chyba raczej w drugi ale to jeszcze nie jest pewne na rarazie z evcią nie jestesmy jeszcze pewne transportu ale to się wyjaśni i bedzie wszystko OK.

:lol: :lol: :lol: :lol: dam ktorejś z was moj aparat to troche zdjec narobicie ok ?
ewelinabuck z ta hulajnoga dobre dobre :lol:

Posted

Yorczka napisał(a):
evcia jest swietnym fotografem ale ja tez sie moge wangażowąc porobie swoim zeby miec tez dla sibie piękna malamucie i moge probić twoim... jezeli chcesz...

no no no.. widze ze fotek daisyśki bedzie zatrzesienie :lol:

Posted

no a co ty myslałas... ja narobie z 60 przynajmniej :cool1: :cool1: :cool1: słyszałam ze miałas przyjechać w ten weekend u nas taka pikna pogoda załuj żałuj lepiej cudonie ozdrowiej...

Posted

Daisunia napisał(a):
aaaaa DAGAAA super !
jak zobaczysz trzęsącą sie 14 latke (tak tak... wtedy juz bede po urodzinach :lol: ) to juz bedziesz wiedziec ze to ja :lol:

a czemuz trzesaca sie?????:evil_lol: .Cieplo juz bedzie:evil_lol: .Nie nerwuj sie dziewczyno,nie taki wilk straszny jak go maluja,jak sie bedziesz denerwowac to i Daisy sie zdenerwuje-trzeba spokojnie:lol: .To tylko wystawa ,kazdy sedzia ma inne zdanie ,a ostatecznie i tak kochamy swojemy psy najmocniej na swiecie i nawet gdyby lokaty nie bylo i sedziemu sie cos nie spodoba-trudno,najwazniejsze ze nam sie podoba:loveu: .Najwazniejsze ze spotkasz duzo ludzi,psiarzy i zobaczysz jak to jest.Jasne,ze milo jest wygrac-ale jak sie przegra z lepszym psem to tez jest ok-zapewniam Cie,to nie nie takie straszne:lol: .Moj pies zawsze schodzi z bdb i 3 lokata-i wiem czemu,juz go nie wystawiam-co niczemu nie szkodzi, ze dla mnie jest najpiekniejszym leonem na swiecie-moze nie do hodowli,ale jest moj i jest najlepszy:evil_lol: .W koncu na takich imprezach ktos musi byc wygrany,a ktos przegrany i oby sedzia wiedzial co sedziuje i byl bardzo obiektywny-reszta jest niewazna,bo wtedy jak wygrasz to wiesz ze zasluzylas,jak przegrasz to tez wiesz ze slusznie-takie zycie:lol: .Mam nadzieje,ze bedziesz spokojna i zrelaksowana i ze dostaniesz sprawiedliwa ocene i ze wrocisz zadowolona ze swojej pierwszej wystawy-grunt to sie nie zrazic po pierwszej wystawie;)