Pheobe Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):afgany chyba z 3 sa na galerii taszy - gdzie fotki tej marty Ch !!!! :mad: :eviltong: Dziekuje slicznie!!!! ;) ;) ;) Ten drugi afgan - stojacy.... Nie moge go zidentyfikowac.... Czy on byl w sobote czy w niedziele - tylko towarzysko???? On mi kogos przypomina..... :roll: Ale nie pasuje mi do tych psow zgloszonych na Szczecin..... Quote
Marta Chmielewska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wstawiam zdjęcie Oli wystawiającej moją Penny na klubowej terrierów w Lubieszynie *** *** *** *** Quote
Daisunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Dzieki za fotk :) jak masz wiecej Pegaso to poprosze na maila :) z góry dzięki :) Ewa ja wieczorkiem (moze wczesniej) wstawie na spokojnie wszystkie zdjecia haszczakow ;) a tym czasem chow chowek Arleny zaraz ciąg dalszy Quote
ewelinabuck Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 a to co za malamut????!!!:roll: :evil_lol: Quote
arima Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ewelinabuck napisał(a):mowie o dziecku w klatce:evil_lol: Ach te importy:evil_lol: Quote
Daisunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 arima napisał(a):Ach te importy:evil_lol: Jezu kochany jakie dziecko w klatce ??? :o :lol: ja jestem jakaś zakręcona jak sloik dzemu :lol: Quote
Daisunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 a ten chlopiec to chyba młode ludzkie pokolenie sausimayok Quote
szaraduszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Inez']Beagle 1. fotka - to FRIDA z Wiatrem, wystawiana przez moją mamę 2. fotka - na 4 miejscu FURIA z Wiatrem Gna Na miejscach 1-3 beagle z Niemiec... we wszystkich klasach, w których byli Niemcy, oni wygrywali... nie zawsze słusznie... Ring beagle to była katastrofa, oceny bdb i db głównie... Furia ma złoto i CWC 8-) na szczęście już tylko dla sportu, bo championat skończyłyśmy w Gorzowie... a Szczecińska ruletka była dość wk*** (autocenzura)... a jej córeczki jeszcze się rozkręcą :cool1: Quote
deptusie Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Witam !!! Dziękuję za śliczne zdjecia -jest czym oko nacieszyć znalazłam nawet moja kochaną sunię i swoje nogi ha ha ha:lol: Quote
Daisunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Asta napisał(a):Czyzbys maczala palce cos w tym imporcie? :lol: aaj no nie wyświetlilo mi sie te zdjecie a ja myślalam ze ewelinie chodzi o te czarną malamutke (wyswietlilo mi sie "co to za malamut" przy czarnej malamutce) Quote
Asta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 szaraduszka wiesz może jak poszło beaglom: Migotce Pomarszczony Czar i Embargo Tel-Quel? Quote
ewelinabuck Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 nie to mlode pokolenie prawie Appalachian Quote
Zabajka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Witam Szczecin "zdobyty", ale jeszcze nie odespany. Jawa Czy Sen - doskonała i Zw. Młodzieży, więc warto było tłuc się przez całą Polskę ponad 12 godzin ! Na BIS Junior nie zostałyśmy, bo zależało nam na dotarciu "za dnia" jak najbliżej Rzeszowa. Dlatego pieknie proszę o wyniki BIS Junior z niedzieli. Do kogo uśmiechnęło się szczęscie..? ela Quote
Basik Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Asta napisał(a):szaraduszka wiesz może jak poszło beaglom: Migotce Pomarszczony Czar i Embargo Tel-Quel? Wiem, że Migotka dostała cieczkę i nie była wystawiana, Embargo nie wiem... Kto wział rase w beaglach? Quote
Asta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Właśnie myslałam, że coś będzie w beaglach w grupie VI ale nic :/ Quote
wix Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Filmik (powalającej jakości ale ciii..) z kawałka wyborów BOG 3 :) http://www.setery.dmkhosting.com/vioaoiv/szczecin%20001.mpg Quote
Diamant Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Czy nikt nie ma fotasów z soboty AST-ów ?? A może ktos podzieli się fotami z konkurencji finałowych z soboty?? Pozdrawiam. Quote
Inez Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Diamant']Czy nikt nie ma fotasów z soboty AST-ów ?? Ja mam troszkę : ;) Quote
Recommended Posts