Natalia_W Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ja wlasnie wrocilam w wystawki :D Jestem wykonczona wiec napisze bardzo krotko i tresciwie :) Wystawa w Lubieszynie Moj Sznaucer Miniaturowy pieprz i sól - DAR WALENTEGO Piwowar :) CWC, NPwR, Zwycięzca Rasy i III BEST IN SHOW :) :) :) :) :) oraz z grupa hodowlana Piwowar - res.BIS grup Hodowlanych :D Wystawa w Szczecinie :) Dar Walentego Piwowar CWC, CACIB, Zwycięzca Rasy oraz ZWYCIĘZCA GRUPY DRUGIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):) :) jestem szalenie szczesliwa :) Pozdrawiam i gratuluje wszystkim wystawcom :D Jesli ktos mialby jakies nasze fotki to baaaaardzp poprosze :) Quote
UTAAP Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ewelinabuck napisał(a): Czy ja moglabym prosic o pelny format tej fotki na maila UTAAP@interia.pl ?:modla: Quote
PARSONRK Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ja dopiero dziś jestem w stanie cos napisać. Zdjęć z niedzieli nie mam, bo kursowałam pomiędzy Lubieszynem a Szczecinem. Tzn mam wyżły węgierskie - potem powklejam. A moje chłopaki na Szczeińskiej oba CWC, Funt (Kropek) CACIB +NPwR, w Lubieszynie oba też po CWC, ale tu lepszy był Emir :lol: Fanaberia (mój mały połamaniec) była IV z doskonałą. Quote
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 beatkacg napisał(a): No to i ja sie pochwalę moje psiaki Winterfrost's Pegaso - Best Puppy in BReed, i II BIS Puppy to ten na foteczce :) I sunia EVENING SHINE Nitor Nivalis - CWC, CACIB, BOB, i BOG :) :) :) Quote
sylwiaskalska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Troche róznych fotek sory za kolejnosc ale wrzucam jak mam :) Martus dziękuję za zdjęcie mojego przystojniaka :) :loveu: Mój przystojniak :) Quote
Asta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Inez pewnie ,że brałam :) To bardzo Cię proszę, a najlpeiej gdyby były ze wczoraj ;) A amstaffki i beagle też po proszę Quote
Musiałek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jo-jo napisał(a):Czyżby Blue? :loveu: :) tak to Blue, był II doskonały na 3 i miał swój pokaz a agility :)) Quote
Iwa-R Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 beatkacg napisał(a):to parę fotek A to my :lol: EN-CHOU na wystawie zdobył CWC oraz Res. CACIB (na mocy CACIBA :cool3: ) Quote
Musiałek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Czy ktoś mógłby podac mi proszę BOG I oraz BIS Juniorów z soboty ??? dzięki :lol: Quote
Asta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Gratulacje dla wszystkich :) PS Inez czekam z niecierpliwościa na foty :) Quote
Ania i Mirek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Gratulujemy Wszystkim Wystawcom. Możemy prosić o wyniki z BOG V. Iwonko uściski dla Ciebie i Esia -SUPER idziecie:lol: Quote
Iwa-R Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ja wiem tylko że BOG wygrała sunia od Nitor-Nivalis, więcej nie wiem. Kilka fotek, głównie Chow-Chowowych :razz: Jeśli ktoś chciałby więcej Chowków to nie będzie z tym problemu :cool3: Quote
Iwa-R Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Asta napisał(a):Na przedostatnim zdjęciu Daisunia z forum :) Jak już tak przedstawiamy, to przedstawmy wszystkich :evil_lol: W samym środeczku oczywiście mój diabełek Esio. Po lewej Ewelinabuck a po prawej Daisunia ;) Quote
Pheobe Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 A czy w sobote komus wpadl w obiektyf jakis afgan???? A moze kilka??? Bylabym wdzieczna.... ;) Quote
Recommended Posts