karolka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Wrócilismy ze Szczecińskiej wystawy z sukcesem, pokonaliśmy sporą stawkę Sharpków, DENAREK otrzymał CWC, CACIB, NPwR, BOB :multi: :multi: :multi: Quote
bognik Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 beatkacg - dzięki za lhasaki :p Ktoś ma jeszcze lhasa apso? :lol: Quote
jo-jo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 karolka napisał(a):Wrócilismy ze Szczecińskiej wystawy z sukcesem, pokonaliśmy sporą stawkę Sharpków, DENAREK otrzymał CWC, CACIB, NPwR, BOB :multi: :multi: :multi: Brawo!!!:multi: :multi: Ewelina masz jakies dozie? :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 jasne ze mam dozie narazie powstawiam fotki przegladu roznych ras dobra reszta pozniej bo musze isc na spacerek z psem Quote
jo-jo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ewelina chcesz mnie chyba przetrzymać :evil_lol: Trudno grzecznie poczekam ;-) Quote
arima Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ewelinabuck napisał(a):no musze cpowiedziec ze spotkalam wielu dogomaniakow m.in. IwaR, Matagi,Arime, Tanana, Aste, Daisy,panią z hodowli " z reptowskiego lasu", Offce, Parsonk, i wielu wielu innych bylo bardzo milo zaraz wstawie fotki z dnia dzisiejszego;) Mi również było Was dziewczyny poznać:multi: Wystawa super, Toffisia w wieku 15 miesięcy w pośredniej 1 miejsce i CWC:multi: Quote
jo-jo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 arima napisał(a):Mi również było Was dziewczyny poznać:multi: Wystawa super, Toffisia w wieku 15 miesięcy w pośredniej 1 miejsce i CWC:multi: Brawo Arima:multi: Wydrap psiuńke :calus::loveu: Quote
Inez Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No więc wedle życzenia-dogi, które okazały sie dośc trudne do fotografowania :lol: , jakos tak....nie miescily mi sie a kadr ;) Quote
Olynda Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ja wstawie jutro moje terrierki z Lubieszyna a teraz czekam niecirpliwie na fotaski marty Ch. :) Quote
natasza Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Pheobe napisał(a):Natasza!!!! Ja znam przynjamniej kilku wlascicieli afganow, ktorzy maja lub mieli koty... Nie sadze, zeby afgan gonil kota, ktory jest jego wspolmieszkancem.... Troche inaczej moze wygladac sprawa z obcym kotem.... Ale wszystkie znane mi afgany zyja ze "swoimi" kotami w jak najwiekszej zgodzie... Szczegolnie gdybys wziela psa w bardzo wczesnym wieku szczeniecym to zdazy on sie przyzwyczaic i zaakceptowac szalenswa swego kociego przyjaciela... Jeszcze powiem ci, ze ja kota nie mam, ale jak jade do znajomych "roznych" u ktorych sa koty, to one na poczatku - owszem sa nimi zafascynowane - ale potem traktuja je jak normalnych domownikow... Tu masz fotke mojej Lilki z kotem w objeciach, ktorego znala zaledwie kilka dni.... A rok temu zdarzylo mi sie pojechac z moimi afganami do znajomej, ktora ma kilkanascie kotow..... Psy zdawaly sie byc bardzo zniesmaczone..... I na palcach przechodzily obok licznego stada kociego, z ktorego kazdy osobnik marzyl tylko o tym, zeby sie przytulic do ich futerka i pomruczec... Jakies takie oniesmielone byly te moje gamonie taka liczba kotow.... ;) ;) Pozdrawiam.... :offtopic: Oj,no to mi zadałaś teraz temat do przemyśleń.Skoro one nie jadają kotów rutynowo no to naprawdę muszę zacząć zbierać konkretne informacje na temat rasy -zaczne od przestudiowania twojej strony.:razz: Sądzę że z innymi niekonfliktowymi psami dogadają sie bez problemu? Boze jakie one przepiękne :loveu: Quote
sheltia12 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 A macie jakieś lhasaki? szczególnie sunie z młodzieży? Moze i przeoczyła, za co bardzo przepraszam. Pozdrawiam, Sheltia Quote
jo-jo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Inez napisał(a): Pierwszy to mój ulubieniec Aglauros Agelaos Atheneum a ten drugi super pies o super chrakterze Alberto Salvare :)) Quote
Asta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Czy ktos dysponuje zdjęciami beagli, bądź amstaffów? Quote
Olynda Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 beagle są na mojej galerii a asty u mnie będą jutro - lubieszyńskie :) Quote
Inez Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ciesze sie że pojawiły się znajome dogi. Alberto mial głosny doping :) Asta, ja mam akurat i amstafy i begale. Mam tez fotki z JH, brałas udział? Quote
jo-jo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Inez napisał(a):Ciesze sie że pojawiły się znajome dogi. Alberto mial głosny doping :) Asta, ja mam akurat i amstafy i begale. Mam tez fotki z JH, brałas udział? Inez a ja się zapytam w imieniu właścicielki czy uzyczysz jej zdjęcia na jej strone?? Z Albertem zdarzyło mi się już pare razy w ramach konkurencji stanąć na ringu i uważam że to naprawde piękny pies, a po za ringiem zawsze musze go wydrapać :loveu: Quote
velvia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Poproszę ładnie o pudle,dawno nie były w takiej ilości:modla: Quote
Inez Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jo-jo, oczywiście, chociaz z tego co widziałam właścielka tez robiła sporo zdjęć. Jesli bedzie potrzeba moge równiez przesłac orginalne formaty fotek. tymczasem znalazłam jeszcze: Quote
jo-jo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 To ja poprosze i przekaże dalej :)) klik13@tlen.pl Oczywiście jeżeli sobie tego życzysz będą podpisane ;-) Quote
beatkacg Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 velvia napisał(a):Poproszę ładnie o pudle,dawno nie były w takiej ilości:modla: wysłałam na priv Quote
Recommended Posts