Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i na koniec przepiękne maleństwo, niestety udało mie się ufocic jedynie z tej mniej ładnej strony - hi hi

Tylko tyle bo jak zeszłam z ringu to było już dobrze po 14 i sucz moja zmęczona - szybko zmyłysmy się do domku. Może jutro uda mi się choc na chwilę podjechac i zrobic parę zdjęc.

Posted

A wy paskudy, narobiłyście mi zdjęć i teraz wstawiacie? Ja wam dam! :mad:
Czemu nikt się nie chwali co zajął? Wszyscy tylko foty. U nas średnio, chińczyki dwa brązy, Penny złoto :p Pogoda pod psem ;) na szczęście nie padało. Pozdrowienia dla spotkanych dogomaniaków, Sylwiskalskiej, Lazy, Ewelina i Ola były ze mną;)), Lapis i wielu innych fantastycznych psiarzy i dogomaniaków :multi:
Wstawię kilka fotek :p

Psiury Parsonrk :loveu: Mały jest fantastyczny :loveu::loveu::loveu:

domek Parsonrków :evil_lol: biedactwo, jak źle skończyła przez psy :cool3:

Posted

Witam!
Ja ma straszny stres.. Zabajka jadąc z niufką Jawą do Szczecina zajrzała do mnie do częstochowy ..i poprosiła żebym się dowiedziała o "plan sędziowski", bo ona nie ma szans dojścia do ineternetu. A ja nie wiem o co chodzi....wiem, że chodzi o to, ile jest psów wystawianych przed niufami na ich ringu ( napisała mi na kartce i ja cytuje)
Ja przeszukalam internet i znalazłam http://www.szczecin.zkwp.pl/plan.pdf i nie i wiem czy to jej cos pomoze i w dodatku przekazalam jej te dane ... i nie wiem czy jej w błąd nie wprowadziłam...
Bo ja nic nie kumam - prosze powiedzcie mi czy dałam jej właściwe wiadomości!
Bo jak sie okaze ze ona cala Polske jechała z Jawunia i spóźni sie na wystawe albo co to sobie palne w łeb! Prosze nie nabijacie sie ze mnie! Ja chce pomóc a jestem zielona w tych sprawach!
Zabajka jest cały czas w drodze do Szczecina więc mam cały czas szanse naprawić ewentualne moje błedy

Posted

Najpierw bernardyny: 3 sztuki długie plus 3 krótkie

Potem 8 Fil

Landsserek jest jeden i wchodzą Niufy :)

Czyli to jakieś 75 minut czyli nify mysle tak jakoś 11.15 11.20 zaczną wchodzić :)

Posted

natasza napisał(a):
Obejrzałam sobie .........niepotrzebnie....znowu zachorowałam na afgana :iloveyou:

:Help_2:

Natasza!!!
Witaj w klubie zaafganionych!!!! ;) ;) ;) :multi:

Posted

Pheobe napisał(a):
Natasza!!!
Witaj w klubie zaafganionych!!!! ;) ;) ;) :multi:

Oj, fajnie byłoby się zaafganić :lol:
Już sie do tego przymierzałam kiedyś ale boje się kilku rzeczy a zwłaszcza tego,czy afgan nie upolowałby ochoczo mojego kota,w momencie gdy ten wpada w fazę szalonego wieczornego biegu :shake:

Posted

No pięknie, karol zaproponowała mi psa, ja oczywiście musiałam usnąć, i zobaczyłam dzisiaj dopiero pw :( Cóż... będe musiała znaleść psa na wystawie

Posted

No pięknie, karol zaproponowała mi psa, ja oczywiście musiałam usnąć, i zobaczyłam dzisiaj dopiero pw :( Cóż... będe musiała znaleść psa na wystawie