maga18 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Dzidtka']tyle nazwisk do przewertowania, licze że jakaś dobra duszyczka przepisze mi :) [SIZE="1"]wystarczy w oknie 'wykaz wystawcow' wejsc w edycja -> znajdź -> wpisac szukane słowo np. lhasa -> i pięknie się wszystko samo znajduje :) PSY kl.mlodziezy CZAKO Śnieżny Lew LAPIS Azurowa Amhara kl.posrednia DAR AL AMRA UNITED DANCER kl.otwarta JIGME DORJI DREAM CATCHER of Little Oaks TRIPLE CHOC BROWNIE Azurowa Amhara kl.championów SHARDLOW BORN TO BE WEILD AJASANGA A-PA von Subijasa Schei-da SUKI kl.mlodziezy CZANTRA Śnieżny Lew kl.posrednia Kirashu O'SHANDIRA MAN-MAN-SU kl.otwarta MILKY WAY Sylena Ti La Shu ONCE IN A BLUE MOON kl.championow GYALMO DOLMA LULO of Little Oaks BONA Śnieżny Lew Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Mogłam coś pominąć ale prosze : Psy: Klasa Młodzieży CZAKO Śnieżny Lew LAPIS Azurowa Amhara (FCI) Klasa Pośrednia DAR AL AMRA UNITED DANCER Klasa Otwarta JIGME DORJI DREAM CATCHER of Little Oaks TRIPLE CHOC BROWNIE Azurowa Amhara (FCI) Klasa Championów AJASANGA A-PA von Subijasa Schei-da SHARDLOW BORN TO BE WEILD Suki: Klada Młodzieży CZANTRA Śnieżny Lew Klasa Pośrednia Kirashu O'SHANDIRA MAN-MAN-SU Klasa Otwarta MILKY WAY Sylena (FCI) Ti La Shu ONCE IN A BLUE MOON Klasa Championów BONA Śnieżny Lew GYALMO DOLMA LULO of Little Oaks Quote
Martyna Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ja zawsze kopiuje sobie cala stawke do excela, wywalam pierwsza kolumne (nazwiska), sortuje alfabetycznie i juz katalog gotowy :-) Quote
Dzidtka_Gl Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 dzięki wszystkim teraz będe wiedziała jak, bo prawie oczopląsu dostałąm przeglądając wszystkie nazwiska :) Quote
Pheobe Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Jakby ktos znal wyniki chartow a szczegolnie afganow to bylabym szalenie wdzieczna..... A moze jakies fotki sie znajda????? Bardzo prosze..... :modla: Quote
ewelinabuck Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ja bylam zgoszona do JH ale niestety skolidowalo sie z czasem wystawiania stafikow i niestety nie bylam obecna na JH zaraz beda fotki Quote
Asta Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Słuchajcie mam mały problem... Otóż na jutro nie wypaliło z labradorem, więc bardzo prosze, kto pozyczy mi psa na młodego prezentera? :( ps Na mp 3 bo ponoc sunia biegła am... nie pamietam slowa :lol: Stalam se po jh przy ringu glownym, patrzalam na pary hodowlane, podchodzi do mnie pani i sie pyta, czy bym jej nie pomogla. Ja ok ide... Okazało się ze mialam pomoc pewnemu panuw wystawic collie na grupie hodowlanej. Skoncyzlo to sie 3 lokate w grupach :) Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='ewelinabuck'] Czy to aby nie Blue Musiałkowaty ?:razz: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 NO I Z MOJEJ STRONY TO WSZYSTKO ALE Z JUTRA BEDZIE WIECEJ Quote
maga18 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 grzywki :) :loveu: Polcia Marty Chmielewskiej :) zacytowalam fotki na grzywacze :) Quote
Asta Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ponoewnie pytam... Czy ktoś pozyczyłby mi na jutro na młodego psiaka? (eh nagla sytuacja) Quote
Nugatowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='ewelinabuck'] Czyżby to wiktoria z Orszaku Chrobrego? :roll: Quote
Olynda Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ja zaraz wstawie wszystkie moje 72 fotki na galerie tashy !!! zapraszam za jakąs godz. będą gotowe !!! Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ewelina a porobisz jutro fotki doziom niemieckim ?:) Quote
jo-jo Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Przedewszystkim czarne i arlekiny jak będziesz miała chwilke i ochote ;-) Quote
PARSONRK Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 jo-jo napisał(a):Czy to aby nie Blue Musiałkowaty ?:razz: :loveu: Tak to Blue - nawet sobie pokicał na pokazie agility z nami ;) Quote
PARSONRK Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Tu był pokaz agility - ring główny *** *** *** Hmmm, czy my te panie znamy ??? *** To skupienie :cool3: Quote
PARSONRK Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 *** Marek z Gromem i Szorstek - jak zwykle chłopcy zapracowani :evil_lol: *** Bullek *** *** Quote
Nitencja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 nie sprawdzalam calego topiku mozecie podac wyniki BOG terierow ?? Quote
Recommended Posts