Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta napisał(a):
Daisy ja jestem niewidoczna ! :roll: :lol: Juz masz się odezwać, bo będą bencki na wystawie :evil:

ok zaraz napisze
ale mnie niestety nie bedzie :(

Posted

ewelinabuck napisał(a):
no to daisunia ma wielkiego koooooooppppppala w d....:evil_lol:

nie wiem czy bede ... narazie jest na nie ale do niedzieli moze sie wszystko zmienic chociaz watpie :/

Posted

Asta napisał(a):
Jednak jest nadzieja ! Dzwoń do koleżanki ;)

jade !! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: się poświece (hihi będę świeta) bede jutro i w niedziele ;)

Posted

moge miec do kogos prosbe :cool3:

chcialabym zdjecia grzywaczy... sa wystawiane jutro... najlepiej jakby kazdy pies mial osobna fotkę :eviltong: :lol: ale w sumie zadowole się zdjeciami na lokatach albo w ringu :lol:

czy ktos porobilby takie fotki??

Posted

Z mojej strony napewno będzie sporo fotek, ale nie obiecuje ze bedzie na nich duzo dogów i grzywaczy, w kazdym razie postaram sie ;)

Vio, tylko nie przestrasz sie naszego "pięknego" szczecińskiego dworca :lol:

Obecnie w Szczecine pada deszcz, zobaczymy jak będzie jutro :roll: :) .

Posted

Inez postaram się :lol: Będę na nim o tej 5.30 więc może nie będę kontaktować jeszcze..
Właśnie.. jak dojść na wystawę z dworca?

Jutro nie ma być deszczu w Szczecinie :) Oby..

Masz mnie gonić, pamiętaj ]:->

Posted

dziewczyny ja beę łazić i bęe robic duzo zdięć może któraś sie załapie !!! bęą wstawione pojutrze na mojej galerii- ja bęę tylko jutro bo w niedziele wystwiam w lubieszynie

Posted

Vioaoiv, pamietam, pamiętam....:eviltong:
A jesli chodzi o dojazd to przy dworcu najlepiej wsiąść w tramwaj nr3 i jechac na końcowy w strone Lasku Arkońskiego, puźniej jeszcze trzeba kawałek podejśc na piechote. Napewno traficie :)

Posted

Trzymamy za Was wszystkich kciuki!! Postarajcie się i dajcie z siebie wszystko. O psach nie wspomnę...;)
A po zdobytych lokatach, medalach, tytułach meldujcie się z nowinkami na forum, OK?
pzdr.