ewelinabuck Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 to ja napewno mnie poznacie szczecinska wystawa to jako jedna z nielicznych wystaw na ktora mozna wejsc z psem niezgloszonym trzeba tylko miec ksiazeczke zdrowia;) Quote
arima Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 A są gdzieś godziny sędziowania?? Przeraża mnie ta podróż w taką pogode:roll: Quote
sylwiaskalska Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Daisunia napisał(a):na wszelki wypadek weź ksiazeczke zdrowia To na bank biorę :) Quote
sylwiaskalska Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 ewelinabuck napisał(a): zSczecinska wystawa to jako jedna z nielicznych wystaw na ktora mozna wejsc z psem niezgloszonym trzeba tylko miec ksiazeczke zdrowia;) No to dobrze :) Quote
Daisunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 ja swojej nie biorę bo sie stresuje za bardzo a tak to sobie spokojnie pooglądam ;) Ewelina pamietaj tylko ze AM wchodzą juz jako trzecie po DPJ Matagi u mnie masz zdjecia na bank bo ja bede od początku sędziowania :lol: Quote
Matagi Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Daisunia napisał(a):ja swojej nie biorę bo sie stresuje za bardzo a tak to sobie spokojnie pooglądam ;) Ewelina pamietaj tylko ze AM wchodzą juz jako trzecie po DPJ Matagi u mnie masz zdjecia na bank bo ja bede od początku sędziowania :lol: Super!:lol: Ja zapewne też będę od początku,ale.....wszystko się może zdarzyć....:evil_lol: ;) tym bardziej,że akit nie wystawiam,tylko shibę,a te idą ojjjj na końcu....:lol: Quote
Daisunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Matagi napisał(a):Super!:lol: Ja zapewne też będę od początku,ale.....wszystko się może zdarzyć....:evil_lol: ;) tym bardziej,że akit nie wystawiam,tylko shibę,a te idą ojjjj na końcu....:lol: :lol: no tak zapomnialam ze Szybowiec sie wystawia :lol: ale i tak musze zostac do konca (mamcia jest fanka Szybowcow i Akit wiec zdjecia dla mamci muszą być) prawdopodobnie bede aż do wyboru BOG V ;) Quote
Asta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Pamiętaj Daisuniu o JH :evil_lol: Inaczej nie pokazuj się na forum ! :lol: Quote
daga10011 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 a ja skasowalam lusterko w aucie i nowe moge miec w przyszlym tygodniu:angryy: .Wychodzi,na to ze nie jedziemy:-( Quote
Daisunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Asta napisał(a):Pamiętaj Daisuniu o JH :evil_lol: Inaczej nie pokazuj się na forum ! :lol: :lol: a gdzie i o ktorej JH jest ? postaram sie wpaść ;)) Quote
Asta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Daguniu nie :( A myslisz, że ja wiem? Podjerzewam, że o 13, ale dopadnę cie na wystawie i ci powiem Quote
Daisunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Asta napisał(a):Daguniu nie :( A myslisz, że ja wiem? Podjerzewam, że o 13, ale dopadnę cie na wystawie i ci powiem Oki ;) jakby co to wiesz jak wyglądam a bede caly czas przy ringu Gr. V ;) Quote
sylwiaskalska Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Daisunia napisał(a):Oki ;) jakby co to wiesz jak wyglądam a bede caly czas przy ringu Gr. V ;) Ja bede od 10:00 na ringu nr 3 tam gdzie kurduple Gryfoniki :) Quote
Asta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 A mnie chyba Daisy rozpoznasz co? ;) Ja jutro będe latała po całej wystawie, więc spotkacie mnie albo astach (ring 15) albo westach :) Quote
Daisunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Asta napisał(a):A mnie chyba Daisy rozpoznasz co? ;) Ja jutro będe latała po całej wystawie, więc spotkacie mnie albo astach (ring 15) albo westach :) Ja bede dopiero w niedziele ;) :lol: Quote
Asta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Wiem, a w niedzielę na labradorach (tak sądzę). Kurcze spakowac się jeszcze trzeba, kupić prowiant, wymyć główkę i... NADAL SIĘ CIESZYĆ ;) ps odezwij się na GG! Quote
Daisunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Asta napisał(a):Wiem, a w niedzielę na labradorach (tak sądzę). Kurcze spakowac się jeszcze trzeba, kupić prowiant, wymyć główkę i... NADAL SIĘ CIESZYĆ ;) ps odezwij się na GG! :lol: nie dostalam zadnej wiadomosci od ciebie na gg moze masz zly numer czy coś Quote
ewelinabuck Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 ja w sobote bede na stafikach razem z mch napewnoo mnie poznacie;) a i bede penny wystawiala na JH Quote
Asta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Powodzenia Ewelinko :) Daisy, chodziło mi oto ŻEBYŚ TY NAPISAŁA Quote
Daisunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Asta napisał(a):Powodzenia Ewelinko :) Daisy, chodziło mi oto ŻEBYŚ TY NAPISAŁA aaaha :lol: (tyle ze o czym :lol: poza tym jestes nie dostepna caly czas ) no Ewelina powodzenia ! :) <trzymamkciuki> Quote
ewelinabuck Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 nie dziekuje;) aktualnie wyg;ladam jak ropucha mam zapuchniete oczy nos czerwony a to wszystko ta alergia mam nadzieje ze do jutra przejdzie Quote
wix Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ja już prawie gotowa ;) 23.53 wyjazd.. ;) Oby pociąg pusty był.. :cool1: Spojrzałam na pogodę, i jeśli będzie tak jak pokazują- to brilliant :evil_lol: http://pogoda.onet.pl/0,919,miasto.html Jutro ma nie być deszczu, ale i słońce grzać za mocno nie będzie- tak byłoby idealnie :) Quote
Daisunia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 ewelinabuck napisał(a):czemu cie nie bedzie ??:angryy: długaaaa historia ... masz mi duuzo zdjec malamutkow zrobic ;)) Quote
Recommended Posts