Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja swojej nie biorę bo sie stresuje za bardzo a tak to sobie spokojnie pooglądam ;)
Ewelina pamietaj tylko ze AM wchodzą juz jako trzecie po DPJ
Matagi u mnie masz zdjecia na bank bo ja bede od początku sędziowania
:lol:

Posted

Daisunia napisał(a):
ja swojej nie biorę bo sie stresuje za bardzo a tak to sobie spokojnie pooglądam ;)
Ewelina pamietaj tylko ze AM wchodzą juz jako trzecie po DPJ
Matagi u mnie masz zdjecia na bank bo ja bede od początku sędziowania
:lol:

Super!:lol: Ja zapewne też będę od początku,ale.....wszystko się może zdarzyć....:evil_lol: ;) tym bardziej,że akit nie wystawiam,tylko shibę,a te idą ojjjj na końcu....:lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Super!:lol: Ja zapewne też będę od początku,ale.....wszystko się może zdarzyć....:evil_lol: ;) tym bardziej,że akit nie wystawiam,tylko shibę,a te idą ojjjj na końcu....:lol:

:lol: no tak zapomnialam ze Szybowiec sie wystawia :lol: ale i tak musze zostac do konca (mamcia jest fanka Szybowcow i Akit wiec zdjecia dla mamci muszą być) prawdopodobnie bede aż do wyboru BOG V ;)

Posted

Asta napisał(a):
Daguniu nie :(
A myslisz, że ja wiem? Podjerzewam, że o 13, ale dopadnę cie na wystawie i ci powiem

Oki ;) jakby co to wiesz jak wyglądam a bede caly czas przy ringu Gr. V ;)

Posted

A mnie chyba Daisy rozpoznasz co? ;) Ja jutro będe latała po całej wystawie, więc spotkacie mnie albo astach (ring 15) albo westach :)

Posted

Asta napisał(a):
A mnie chyba Daisy rozpoznasz co? ;) Ja jutro będe latała po całej wystawie, więc spotkacie mnie albo astach (ring 15) albo westach :)

Ja bede dopiero w niedziele ;) :lol:

Posted

Wiem, a w niedzielę na labradorach (tak sądzę). Kurcze spakowac się jeszcze trzeba, kupić prowiant, wymyć główkę i... NADAL SIĘ CIESZYĆ ;)
ps odezwij się na GG!

Posted

Asta napisał(a):
Wiem, a w niedzielę na labradorach (tak sądzę). Kurcze spakowac się jeszcze trzeba, kupić prowiant, wymyć główkę i... NADAL SIĘ CIESZYĆ ;)
ps odezwij się na GG!

:lol: nie dostalam zadnej wiadomosci od ciebie na gg moze masz zly numer czy coś

Posted

Asta napisał(a):
Powodzenia Ewelinko :) Daisy, chodziło mi oto ŻEBYŚ TY NAPISAŁA

aaaha
:lol: (tyle ze o czym :lol: poza tym jestes nie dostepna caly czas )
no Ewelina powodzenia ! :)
<trzymamkciuki>