Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabajka napisał(a):
Czy sa jeszcze oprócz mnie inni desperaci którzy jadą na wystawe do Szczecina z ......Rzeszowa....?:lol:

Hiiihiiii:evil_lol: !Faktycznie,"blisko " masz...:crazyeye: :lol: Ja równiez mam "blisko":roll: Wyjeżdżam w czwartek pociągiem o 6.oo rano,a na miejscu bede o....18.28.Pociąg jedzie przez Olsztyn,Gdańsk,Koszalin....kawał Polski zjadę po to aby wystawic jedna małą shibę:evil_lol:

Posted

[quote name='Zabajka']Czy sa jeszcze oprócz mnie inni desperaci którzy jadą na wystawe do Szczecina z ......Rzeszowa....?:lol:
Aż taka zdesperowana nie byłam, ale z W-wy do Rzeszowa i z W-wy do Szczecina kiedyś pojechałam. I opłaciło się!:lol:
Matagi - dla Ciebie i Baby trzymam specjalne kciuki (oprócz tych, co trzymam za inych wystawiaczy).
Pzdr.

Posted

A ja jadę z 1 malutką niufką ;) . Ma dopiero 10 miesięcy- debiutowała w Lublinie, gdzie poszło nam całkiem obiecująco (II BIS Junior) :lol: Tylko jak popatrze na te kilometry i zerknę na ceny benzyny....:angryy: wrrrr odpychające !!!

Posted

Martusiu, będziesz miała aparacik rpawda? To jakbyś miała w sobote chwilkę czasu, to porobiłabyś foty z młodego młodsza i starsza? oczywiście jezeli nie sprawi ci to problemu

Posted

Parsonko ja chcem juz do was dołączyć ! (Z B.J przeciez do wasnie przyjdę) Dopiero jak Szorstek pokryje jakąś suczkę :( Ale zobaczę, jak wam pójdzie. POWODZENIA HOP :D

Posted

No słuchajcie.... Dzień przed wystawą i tu taj cisza jak w grobie? Jutro muszę stać o 6 rano, wyjść z psem, jechać tramwajem.... i o 7 na wystawce :lol:

Posted

Narzekacie.. Ja wyjeżdżam dzisiaj o 23.53, jestem w Szczecinie o.. 5.30 :cool1: ALe nie żałuję, bo nie jadę sama- z dwoma koleżankami i z właścicielką terierki + terierka & buldożka :) No nic, zjemy sobie śniadanko, jak o 8 będziemy na terenie wystawy, to przynajmniej będziemy mieć duuuużo czasu.. :lol: