Asta Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No i oto właśnie chodzi. Bez zdjęć masz mi się na forum nie zjawiać :lol: Quote
Asta Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jak zwykle jestesmy na liście na międzynarodówce, a na krajówce terrierów NIE :/ Jest strasznie mało ast'ów w otwartej ! Tylko 8... (nie licząc nas). Spodziewałam się może 15-20 :lol: Oczywiście zmienili sędziego na krajówce na ast'y ! :devil: (w otwartej tylko 2 psy :lol: ) Quote
wix Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Czy ktoś jedzie z 3miasta do Szczecina w sobotę i ma wolne miejsce w samochodzie?? Baaardzo pilne.. Quote
Iwa-R Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Przepraszam, że w tym temacie, ale zbliża się wystawa, i może mógłby ktoś pomóc. Bardzo pilnie potrzebny transport dla Misi (Chow-Chow): WARSZAWA - SZCZECIN ewentualnie WARSZAWA - POZNAŃ (lub okolice) Misia już od dawna szuka domu, teraz jej obecni właściciele podali ostateczną datę, później wyjeżdżają a Misia trafi do schroniska. Osoba która chce przygarnąć Misię ma już dwa Chowy ze schroniska. Bardzo proszę o pomoc! Quote
Musiałek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Iwa-R napisał(a):Przepraszam, że w tym temacie, ale zbliża się wystawa, i może mógłby ktoś pomóc. Bardzo pilnie potrzebny transport dla Misi (Chow-Chow): WARSZAWA - SZCZECIN ewentualnie WARSZAWA - POZNAŃ (lub okolice) Misia już od dawna szuka domu, teraz jej obecni właściciele podali ostateczną datę, później wyjeżdżają a Misia trafi do schroniska. Osoba która chce przygarnąć Misię ma już dwa Chowy ze schroniska. Bardzo proszę o pomoc! ponieważ sie skontaktowalas skasowłam tel. Quote
Kar0la Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ja także w tym samym temacie. Potrzebny transport dla biedniutkiej suńki z Łodzi do Szczecina. Sunia jest średniej wielkości, mniej więcej do kolana i bardzo chudziutka, nie zajmie dużo miejsca. (Chodzi o sunię z mojego banerka) Czy ktos może pomóc? Bardzo proszę domek czeka a sunia marnieje w oczach. Quote
Asta Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Niestety B.J nie będzie wystawiony, ponieważ ma PRZEDZIURAWIONY POLICZEK i z tego powodu go nie wystawię, pozatym jego zdrowie jest ważniejsze niz wystawa, jednakże na wystawie będę w obydwa dni na młodym prezenterze, a wniedziele jeszcze dog i moze cos sie w sobote znajdzie... Quote
Marta Chmielewska Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Dziś dostałam potwierdzenie przyjęcia na obie wystawy. Międzynarodową i krajową terrierów. :multi: Quote
wix Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='=VioaoiV=']Czy ktoś jedzie z 3miasta do Szczecina w sobotę i ma wolne miejsce w samochodzie?? Baaardzo pilne.. :confused: Quote
sylwiaskalska Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Dziś dostałam potwierdzenie przyjęcia na obie wystawy. Międzynarodową i krajową terrierów. :multi: Marta ja mam nadzieje że my się spotkamy na wystawie :cool3: Bedziesz w sobotkę ? Acha to ja z Lalkiem aby mnie poznano :evil_lol: Bede własnie z tym kurdupelkiem Quote
ewelinabuck Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ja cie na banko poznam sylwia i pauline tez:lol: Quote
sylwiaskalska Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ewelinabuck napisał(a):ja cie na banko poznam sylwia i pauline tez:lol: Hehe ja już będe o 10:00 bo wystawiane są o 10:30 Gryfoniki :) no i musze czekac póżniej na Paulinkę bo przyjdzie później Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Asta napisał(a):Niestety B.J nie będzie wystawiony, ponieważ ma PRZEDZIURAWIONY POLICZEK i z tego powodu go nie wystawię, pozatym jego zdrowie jest ważniejsze niz wystawa, jednakże na wystawie będę w obydwa dni na młodym prezenterze, a wniedziele jeszcze dog i moze cos sie w sobote znajdzie... Pogłaszcz B.J. po główce i powiedz, żeby szybko wyzdrowiał. Pzdr. Quote
Asta Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Asiaczek napisał(a):Pogłaszcz B.J. po główce i powiedz, żeby szybko wyzdrowiał. Pzdr. B.J kazał Ci gorąco podziękować :) Już ma się lepiej na szczęście. ps W sobote mozecie mnie do godziny ok. poznac ze roznosze ulotki york studio i ubrana elegancko :evil_lol: Bedę latac od 7 rano :) Z kolezanką u boku Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ufff, ulżyło mi. Dobre myśli zawsze "porządnie" działają.:lol: Pzdr. Quote
Asta Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Zaraz idę z nim na spacer, lae krótki, bo upał, a niechcem zeby mu sie cos z rana stało, poztaym zalecenie veta ;) Asiaczku, aty wiesz jak wyglądam, bo w Lesznie byłam z Martyna i WIktoria, taka nie wysoka dziewczyna, w zielonym popadajacym w braz stroju :D Quote
Marta Chmielewska Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Sylwiu, będę wypatrywała boksera karzełka z ładną dziewczyną ;) Dobrze, że się pies upodabnia do pani, nie odwrotnie :evil_lol: Tylko proszę o wybaczenie, jeśli będę nieprzytomnie biegała między ringami, mam dwa psy, trzy będą wystawiane, dwie różne grupy i jeszcze rodzinka na głowie :cool1: No i obiecałam dokładną fotorelację z dwóch ringów. Chyba mnie pogięło...:cool3: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Aaaa... no tak. Teraz to inna rozmowa, prawda? pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Maluchy - rosną, a dorosłe - chyba nie narzekają;) Pzdr. Quote
Asta Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 O to wystarczy tylko zyczyć powodzenia, żeby wrócić z samymi złotymi medalami ;) (zycze takze tego innym dogomaniakom). No to podejde do ciebie w Szczecinie :) Quote
Asiaczek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ASTA - ale mnie nie będzie w Szczecinie. Pzdr. Quote
Asta Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Kurcze, jak zywkle ja nie do informowana :( No to w Warszawie się spotkamy :) (ale dzis asta offuje)... Quote
Daisunia Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 wystawa juz niedlugo :)))) :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts