Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak zwykle jestesmy na liście na międzynarodówce, a na krajówce terrierów NIE :/
Jest strasznie mało ast'ów w otwartej ! Tylko 8... (nie licząc nas). Spodziewałam się może 15-20 :lol:
Oczywiście zmienili sędziego na krajówce na ast'y ! :devil:
(w otwartej tylko 2 psy :lol: )

Posted

Przepraszam, że w tym temacie, ale zbliża się wystawa, i może mógłby ktoś pomóc.

Bardzo pilnie potrzebny transport dla Misi (Chow-Chow):

WARSZAWA - SZCZECIN

ewentualnie

WARSZAWA - POZNAŃ (lub okolice)

Misia już od dawna szuka domu, teraz jej obecni właściciele podali ostateczną datę, później wyjeżdżają a Misia trafi do schroniska. Osoba która chce przygarnąć Misię ma już dwa Chowy ze schroniska. Bardzo proszę o pomoc!

Posted

Iwa-R napisał(a):
Przepraszam, że w tym temacie, ale zbliża się wystawa, i może mógłby ktoś pomóc.

Bardzo pilnie potrzebny transport dla Misi (Chow-Chow):

WARSZAWA - SZCZECIN

ewentualnie

WARSZAWA - POZNAŃ (lub okolice)

Misia już od dawna szuka domu, teraz jej obecni właściciele podali ostateczną datę, później wyjeżdżają a Misia trafi do schroniska. Osoba która chce przygarnąć Misię ma już dwa Chowy ze schroniska. Bardzo proszę o pomoc!

ponieważ sie skontaktowalas skasowłam tel.

Posted

Ja także w tym samym temacie. Potrzebny transport dla biedniutkiej suńki z Łodzi do Szczecina. Sunia jest średniej wielkości, mniej więcej do kolana i bardzo chudziutka, nie zajmie dużo miejsca. (Chodzi o sunię z mojego banerka)
Czy ktos może pomóc?
Bardzo proszę domek czeka a sunia marnieje w oczach.

Posted

Niestety B.J nie będzie wystawiony, ponieważ ma PRZEDZIURAWIONY POLICZEK i z tego powodu go nie wystawię, pozatym jego zdrowie jest ważniejsze niz wystawa, jednakże na wystawie będę w obydwa dni na młodym prezenterze, a wniedziele jeszcze dog i moze cos sie w sobote znajdzie...

Posted

[quote name='=VioaoiV=']Czy ktoś jedzie z 3miasta do Szczecina w sobotę i ma wolne miejsce w samochodzie?? Baaardzo pilne..

:confused:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Dziś dostałam potwierdzenie przyjęcia na obie wystawy. Międzynarodową i krajową terrierów. :multi:

Marta ja mam nadzieje że my się spotkamy na wystawie :cool3: Bedziesz w sobotkę ?

Acha to ja z Lalkiem aby mnie poznano :evil_lol: Bede własnie z tym kurdupelkiem

Posted

Asta napisał(a):
Niestety B.J nie będzie wystawiony, ponieważ ma PRZEDZIURAWIONY POLICZEK i z tego powodu go nie wystawię, pozatym jego zdrowie jest ważniejsze niz wystawa, jednakże na wystawie będę w obydwa dni na młodym prezenterze, a wniedziele jeszcze dog i moze cos sie w sobote znajdzie...

Pogłaszcz B.J. po główce i powiedz, żeby szybko wyzdrowiał.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pogłaszcz B.J. po główce i powiedz, żeby szybko wyzdrowiał.
Pzdr.

B.J kazał Ci gorąco podziękować :) Już ma się lepiej na szczęście.
ps W sobote mozecie mnie do godziny ok. poznac ze roznosze ulotki york studio i ubrana elegancko :evil_lol: Bedę latac od 7 rano :) Z kolezanką u boku

Posted

Zaraz idę z nim na spacer, lae krótki, bo upał, a niechcem zeby mu sie cos z rana stało, poztaym zalecenie veta ;) Asiaczku, aty wiesz jak wyglądam, bo w Lesznie byłam z Martyna i WIktoria, taka nie wysoka dziewczyna, w zielonym popadajacym w braz stroju :D

Posted

Sylwiu, będę wypatrywała boksera karzełka z ładną dziewczyną ;) Dobrze, że się pies upodabnia do pani, nie odwrotnie :evil_lol:
Tylko proszę o wybaczenie, jeśli będę nieprzytomnie biegała między ringami, mam dwa psy, trzy będą wystawiane, dwie różne grupy i jeszcze rodzinka na głowie :cool1: No i obiecałam dokładną fotorelację z dwóch ringów. Chyba mnie pogięło...:cool3:

Posted

O to wystarczy tylko zyczyć powodzenia, żeby wrócić z samymi złotymi medalami ;) (zycze takze tego innym dogomaniakom). No to podejde do ciebie w Szczecinie :)