Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, jesienią na pewno się uda jakaś wystawa.
I może uda nam się spotkać?
Pzdr.

pewnie tak ;))
a w szczecinie albo gorzowie będziesz ?? (jeszcze planuje byc w koszalinie , sopocie i toruniu jako oglądaczka oczewiście :lol: )

Posted

Daisunia Ty swoją sunię wystawiałaś już w ogóle? Bo z tego co pamiętam to od stycznia tamtego roku planujesz ciągle pojechać na każdą możliwą, tylko ciągle wszystko sprzeciwia się nagle przeciwko wam.. :razz:

Posted

ano tak.. od stycznia sie wybieramy na wystawe jak sojka za morze
no coż .. ale mi i tak aż bardzo na tym nie zalezy zeby ją wystawic

zdecydownie wole ogladac wystawy ;)))
to chyba "spokojniejsze zajęcie" :)

Posted

Daisunia napisał(a):
pewnie tak ;))
a w szczecinie albo gorzowie będziesz ?? (jeszcze planuje byc w koszalinie , sopocie i toruniu jako oglądaczka oczewiście :lol: )

Na tych wystawach raczej mnie nie będzie, niestety.
Pzdr.

Posted

A ja sie wciaz zastanawiam -jechac czy nie jechac:roll: .Troche daleko od nas,ostatnio zaliczylam duzo wystaw i troche oklaplam..zwlaszcza,ze pogoda ostatnio na wystawach cos nie dopisuje:roll: .Ale chyba sie jednak skusze i zglosze suke;)

Posted

Fida tylko masz mi się zjawić na MP w sobotę ! Ja zostaje na międzynarodówce ze wzgledu właśnie i MP oraz wystawienia doga... A szwagier wystawi B.J w Lubieszynie

Posted

Mam takie pytanie czy jest ktoś tu na fo ze Związku w Szczecinie??
Nie moge się do Szczecina dodzwonić a mam pytanie - od którego zależy czy pojde z moja suczą.

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Nie jestem z tego Związku, ale znam osobę, która często tam bywa, więc jakby co, może coś pomogę, a może nie.

Wysłałam Ci PW :)

Pozdrawiam.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, proszę, jaka porządnicka...
One and only...:lol:
Pzdr.

No a jak...:lol:
wiesz ze tak (silver dream one and only ) sie nazywa matka mojej suni :cool3:

czy ktos moze wie czy bedzie katalog badz stawki ??

Posted

Asta napisał(a):
Oj Daguniu masz się zjawić, bo... :evil:

siem wystraszylam:cool1: .Zglosilam dzis na ostatnia chwile-ciekawe czy nas przyjeli:roll: .Jesli nas przyjeli,to i tak w sumie malo sie spodziewam-bo blisko maja Niemcy-a przeciez leonberger z niemiec pochodzi i slyszalam,ze jak z niemcem polak konkuruje,nawet na polskim ringu to polak przegra:roll: .Ale sprobujemy,jesli nas przyjeli