Daisunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Daisunia - trudno, tak bywa z "włochaczami". Pzdr. no niestety :) w moze na jesien pojedziemy na jakąś wystawe Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 O, jesienią na pewno się uda jakaś wystawa. I może uda nam się spotkać? Pzdr. Quote
Daisunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Asiaczek napisał(a):O, jesienią na pewno się uda jakaś wystawa. I może uda nam się spotkać? Pzdr. pewnie tak ;)) a w szczecinie albo gorzowie będziesz ?? (jeszcze planuje byc w koszalinie , sopocie i toruniu jako oglądaczka oczewiście :lol: ) Quote
wix Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Daisunia Ty swoją sunię wystawiałaś już w ogóle? Bo z tego co pamiętam to od stycznia tamtego roku planujesz ciągle pojechać na każdą możliwą, tylko ciągle wszystko sprzeciwia się nagle przeciwko wam.. :razz: Quote
Daisunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 ano tak.. od stycznia sie wybieramy na wystawe jak sojka za morze no coż .. ale mi i tak aż bardzo na tym nie zalezy zeby ją wystawic zdecydownie wole ogladac wystawy ;))) to chyba "spokojniejsze zajęcie" :) Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Daisunia napisał(a):pewnie tak ;)) a w szczecinie albo gorzowie będziesz ?? (jeszcze planuje byc w koszalinie , sopocie i toruniu jako oglądaczka oczewiście :lol: ) Na tych wystawach raczej mnie nie będzie, niestety. Pzdr. Quote
Daisunia Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Na tych wystawach raczej mnie nie będzie, niestety. Pzdr. szkoda no ale pewnie jeszcze bedziemy miec okazje sie widziec ;) Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Jasne. Oby tylko wiedzieć wcześniej , gdzie. Pzdr. Quote
daga10011 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A ja sie wciaz zastanawiam -jechac czy nie jechac:roll: .Troche daleko od nas,ostatnio zaliczylam duzo wystaw i troche oklaplam..zwlaszcza,ze pogoda ostatnio na wystawach cos nie dopisuje:roll: .Ale chyba sie jednak skusze i zglosze suke;) Quote
fidekangela Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 będe dwa dni aczkolwiek nie wiem czy w niedziele ( 18.06) nie pojade do lubeszynka na wystawe , no ale zobaczymy jeszcze jak to będzie:cool3: Quote
Asta Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Fida tylko masz mi się zjawić na MP w sobotę ! Ja zostaje na międzynarodówce ze wzgledu właśnie i MP oraz wystawienia doga... A szwagier wystawi B.J w Lubieszynie Quote
Diamant Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Mam takie pytanie czy jest ktoś tu na fo ze Związku w Szczecinie?? Nie moge się do Szczecina dodzwonić a mam pytanie - od którego zależy czy pojde z moja suczą. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Quote
Iwa-R Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nie jestem z tego Związku, ale znam osobę, która często tam bywa, więc jakby co, może coś pomogę, a może nie. Quote
Diamant Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Iwa-R napisał(a):Nie jestem z tego Związku, ale znam osobę, która często tam bywa, więc jakby co, może coś pomogę, a może nie. Wysłałam Ci PW :) Pozdrawiam. Quote
Gracjana Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Asiaczek napisał(a):O, proszę, jaka porządnicka... One and only...:lol: Pzdr. No a jak...:lol: wiesz ze tak (silver dream one and only ) sie nazywa matka mojej suni :cool3: czy ktos moze wie czy bedzie katalog badz stawki ?? Quote
PARSONRK Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Gracjana napisał(a): czy ktos moze wie czy bedzie katalog badz stawki ?? Podobno maja być w internecie Quote
daga10011 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Asta napisał(a):Oj Daguniu masz się zjawić, bo... :evil: siem wystraszylam:cool1: .Zglosilam dzis na ostatnia chwile-ciekawe czy nas przyjeli:roll: .Jesli nas przyjeli,to i tak w sumie malo sie spodziewam-bo blisko maja Niemcy-a przeciez leonberger z niemiec pochodzi i slyszalam,ze jak z niemcem polak konkuruje,nawet na polskim ringu to polak przegra:roll: .Ale sprobujemy,jesli nas przyjeli Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Z dumą mogę powiedzieć, że wczoraj w końcu zapłaciłam za wystawę :lol: Dobre tempo. :evil_lol: Quote
Asta Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 No Marta jestes lepsza ode mnie :lol: Ja musze pójść i zapłacić... Chyba zrobię to w poniedziałek :) Quote
Marta Chmielewska Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 A termin niższych opłat i zgłaszania nie minął wczoraj?? :cool3: Quote
Recommended Posts