Inez Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jo-jo, wsłałam na Twojego maila zdjęcia Alberto :) . Asta, z JH mam tylko fotki ogólne, szkoda ze nie wiedziałam która to Ty, robiłabym zblirzenia ;) . Quote
Asta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jestem z seterka irlandzką ;) Akurat widac na ostatnim zdjęciu :) Thx Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Musiałek napisał(a)::) tak to Blue, był II doskonały na 3 i miał swój pokaz a agility :)) Tego przystojniaka to ja wszędzie poznam :loveu: Quote
Asdf Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW!!!! Quote
Musiałek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Czy ktoś wie jakie wyniki były w sobotę na BOG 1 I BIs-ach Juniorów ?????? Quote
beatkacg Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Inez'] Goldeny Nawet załapałam się na fotkę, tyle że od ramion w dół -hi hi. Ja w czarnej kurtce, z koleżanką (w pomarańczowym sweterku) Quote
Olynda Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 afgany chyba z 3 sa na galerii taszy - gdzie fotki tej marty Ch !!!! :mad: :eviltong: Quote
Bushak Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Gratuluję wszystkim zwycięzcom :multi: A my wczoraj ocena doskonała, złoty medal, Zwycięstwo Młodzieży :lol: I psisko jeszcze dziś odsypia niedzielne zmęczenie... Z resztą już na BIS Junior miał dość - w końcu byliśmy na wystawie już od 10.30. Ale zdecydowanie duże brawa należą się organizatorom, bo jak dla mnie to była jedna z lepiej zorganizowanych wystaw, na jakich byliśmy w tym roku :lol: Quote
Gracjana Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 wiecie co... ale lipa... przejzalam wszystkie foty... ani jednego kolaczka czy shetlanda... chociaz by z bisa (sheltie najlepszy wteran i para hodowlana) collie 3 najlepsza grupa hodowlana, ale nawet roboczych fotek zadnych nie ma...:shake: ehh szkoda gadac... niekt nas nie lubi...:placz: Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Inez bardzo Dziękuje za zdjęcia!! :multi: :multi: :multi: Quote
Shanny.. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Moze mi ktos powiedziec jakie konkurencje wygraly setery na fotkach? 3 BIS szczeniat jak mniemam? 4 BIS juniorow? 1 BIS ....? Quote
Daisunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Żyjęęęę ;)) mam zdjecia mam duuzo zdjec (244) wystawa uwazam baardzo sie udala ;) poznalam kilku dogomaniakow Iwę i jej przepięknego chow chowka Esia , Matagi i jej szybowca ;) , Arimę z mężem ;) Astę w towarzystwie setera i p.Ewę hod. Nitor Nivalis (sorry jak pomylilam nazwe) widzialam Shapcia i Kazia na ringu (haszczaki od USH - mam zdjecia ;)) ) mam zdjecia ale wstawie poźniej bo aparat od nadmiaru zdjec szwankuje i zgral tylko część zdjęc a część jest w aparacie dalej :angryy: Serdecznie pozdrawiam i oby więcej takich sympatycznych wystaw ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Daisunia napisał(a):Żyjęęęę ;)) mam zdjecia mam duuzo zdjec (244) wystawa uwazam baardzo sie udala ;) poznalam kilku dogomaniakow Iwę i jej przepięknego chow chowka Esia , Matagi i jej szybowca ;) , Arimę z mężem ;) Astę w towarzystwie setera i p.Ewę hod. Nitor Nivalis (sorry jak pomylilam nazwe) widzialam Shapcia i Kazia na ringu (haszczaki od USH - mam zdjecia ;)) ) mam zdjecia ale wstawie poźniej bo aparat od nadmiaru zdjec szwankuje i zgral tylko część zdjęc a część jest w aparacie dalej :angryy: Serdecznie pozdrawiam i oby więcej takich sympatycznych wystaw ;) Miło było poznać - ale z tym p. przed imieniem to przesadziłas :D taka stara to ja nie jestem ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 BOG V - I. EVENING SHINE Nitor Nivalis II. Basenji III. Alaskan Malamut BIS PUPPY niedziela I. Jamnik II. Siberians Husky - Winterfrost's PEGASO III - Stere irlandzki - Field of Dreams Challenger BOG I wygrał Owczarek podchalański - był chyba II na BIS BOG Junior gr V i BIS Junior III SWIFT WOLF Fortunatus Quote
Daisunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 no dobra dobra ;) wiesz tak z grzeczności to p. ;)) mam zdjecia zaraz troszke pozmniejszam i wstawie tutaj ;) Pozdrawiam i serdecznie gratuluje sukcesow ;) a Pegaso świetnie sie rusza i wogole cudny psiaczek ;) Quote
Asta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Daisuniu moja droga, czy moge liczyc na foty z JH z wczorajszego dnia na e-mail? :) asta03@op.pl Quote
Daisunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 na początek : Iwa z Eśkiem (zdjecie "troche" ciemne ale jest :) ) Esio :loveu: Quote
Asta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 OMG :) Jakie piekne ;) Inez dzięki za beagle, masz może troche więcej? Daisy następna partia proszę :> Quote
Daisunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Astuniu zdjecie śle juz na PW ;) a tym czasem .... GINA ;)) przystojniak Pegaso ;)) mam jeszcze kilka zdjec Pegaso ale nie chce mi sie ich teraz wstawiac ;) Pozdr. Quote
Asta Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Daisy tylko 1 fotka na pw...? :( Husky rulez :lol: Quote
Daisunia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Asta napisał(a):Daisy tylko 1 fotka na pw...? :( Husky rulez :lol: bo tylko jedna zrobilam :( (tzn. zrobilam wiecej ale byly niewyraźne wiec je usunelam) zaraz kolejne zdjecia ;)) Quote
Nitor-Nivalis Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Dzieki za fotk :) jak masz wiecej Pegaso to poprosze na maila :) z góry dzięki :) Quote
Recommended Posts