Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PARSONRK napisał(a):
Tu był pokaz agility - ring główny
To skupienie :cool3:

oj Parsonkowa ty wredma maupo ja ci dam na nastepnej wystawie w szczecinie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ja zaraz sie wybieram do szczecina na druga czesc wystawy

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natasza napisał(a):
Oj, fajnie byłoby się zaafganić :lol:
Już sie do tego przymierzałam kiedyś ale boje się kilku rzeczy a zwłaszcza tego,czy afgan nie upolowałby ochoczo mojego kota,w momencie gdy ten wpada w fazę szalonego wieczornego biegu :shake:

Natasza!!!!
Ja znam przynjamniej kilku wlascicieli afganow, ktorzy maja lub mieli koty...
Nie sadze, zeby afgan gonil kota, ktory jest jego wspolmieszkancem....
Troche inaczej moze wygladac sprawa z obcym kotem....
Ale wszystkie znane mi afgany zyja ze "swoimi" kotami w jak najwiekszej zgodzie...
Szczegolnie gdybys wziela psa w bardzo wczesnym wieku szczeniecym to zdazy on sie przyzwyczaic i zaakceptowac szalenswa swego kociego przyjaciela...
Jeszcze powiem ci, ze ja kota nie mam, ale jak jade do znajomych "roznych" u ktorych sa koty, to one na poczatku - owszem sa nimi zafascynowane - ale potem traktuja je jak normalnych domownikow...

Tu masz fotke mojej Lilki z kotem w objeciach, ktorego znala zaledwie kilka dni....

A rok temu zdarzylo mi sie pojechac z moimi afganami do znajomej, ktora ma kilkanascie kotow..... Psy zdawaly sie byc bardzo zniesmaczone.....
I na palcach przechodzily obok licznego stada kociego, z ktorego kazdy osobnik marzyl tylko o tym, zeby sie przytulic do ich futerka i pomruczec...
Jakies takie oniesmielone byly te moje gamonie taka liczba kotow.... ;) ;)

Pozdrawiam....

Posted

Wróciłam w nocy.. ;) Wystawa bardzo fajnie zorganizowana moim zdaniem :) Pogoda też w sumie niezła, chociaż bardzo zmienna- ok 13 była patelnia, po 14.30 zaczęło się robić zimno.. :P

Się chwalę- z terierką walijską zaliczyłyśmy trzecią jej wystawę i mamy MŁ.CH.PL :D :D zdobyłyśmy BOB, Najlepszego Juniora w Rasie no i Zwycięstwo Młodzieży ;)
Z buldożką 2/3 doskonała :razz:
Z lhasaczką 2/2 dosk. w klasie championów- ponoć zły dzień suńka miała i niechętna była do jakiejkolwiek współpracy :(

Na BOGu trzeciej grupy z terierką nas niestety nie zauważono- a po wyjściu z honorowego Enigma zasnęła na stojąco ;)

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
Wróciłam w nocy.. ;) Wystawa bardzo fajnie zorganizowana moim zdaniem :) Pogoda też w sumie niezła, chociaż bardzo zmienna- ok 13 była patelnia, po 14.30 zaczęło się robić zimno.. :P

Się chwalę- z terierką walijską zaliczyłyśmy trzecią jej wystawę i mamy MŁ.CH.PL :D :D zdobyłyśmy BOB, Najlepszego Juniora w Rasie no i Zwycięstwo Młodzieży ;)
Z buldożką 2/3 doskonała :razz:
Z lhasaczką 2/2 dosk. w klasie championów- ponoć zły dzień suńka miała i niechętna była do jakiejkolwiek współpracy :(

Na BOGu trzeciej grupy z terierką nas niestety nie zauważono- a po wyjściu z honorowego Enigma zasnęła na stojąco ;)

Viao miałaś pełne ręce roboty :lol: :lol: :D:D

Posted

hehehe dziekuje martus dla mnie była to sama przyjemność - może jeszcze kiedys spróbujemy z penny załapać sie na zwycięsce rasy wtedy bedzie to MEGA sukces !!! potem wstawei na GALERIA TASHZY zdięcia psów z lubieszyna gdzie zdobyłysmy z penulowatą złoto !!!

Posted

Pheobe napisał(a):

Ale oprocz chartow przyslala mi takze foty wilczakow.
Moze kogos uciesza..... ;)

Mnie ucieszyły:lol: To jest mój Bejciu, który na dwa dni przed wejściem w wiek "młodzieżowy" złapał BIS3 szczeniąt. Piękne ukoronowanie szczenięcej "kariery":multi:
Gratulacje dla wszystkich za zdobyte lokaty i powodzenia na następnych wystawach:klacz:

Posted

aniawolf napisał(a):
Mnie ucieszyły:lol: To jest mój Bejciu, który na dwa dni przed wejściem w wiek "młodzieżowy" złapał BIS3 szczeniąt. Piękne ukoronowanie szczenięcej "kariery":multi:
Gratulacje dla wszystkich za zdobyte lokaty i powodzenia na następnych wystawach:klacz:

Gartulujemy i my.... ;) ;) ;) :klacz:

Posted

Ania, a byłaś może w Dobrym Mieście? :lol: Bo stamtad mam fotki wilczaków :lol:

ja na wystawie nie byłam, bo dopiero wróciłam z Francji, ale seterki wystawiane przez Florkę:
Seter Irlandzki - SMOOTH SAILING z Arislandu - otwarta - 1 lok, CWC - Ukończony CHAMPIONAT POLSKI
Seter Angielski - WIKTORIA z Orszaku Chrobrego - otwarta - lok II

Posted

aniawolf napisał(a):

Brawo :multi: :multi: :multi: :multi:

A jak BOG 2?

Posted

Gazuś napisał(a):

Niestety nie byłam. Dopieram zaczynam się wkręcać w tą zabawę:lol:

Posted

Ja wracam z wystawy dzisiejszej ze zwycięzcą dnia :)
ps Dla basków: Jezeli się nie mylę Alu, to hodowca BB wyszedl z peiskiem czarno bialym na Bog'a, wiec musi cos w tym byc ;)

Posted

Gazuś napisał(a):

Gazuś a moge poprosic te z Dobrego Miasta ?

Posted

Gazuś napisał(a):
A ma ktos wyniki Goldenów?

Mlodziez Moondust Osti O`sea
posdrednia Diego Adekatos
otwarta,CACIB,BOB Shogun Pasada
uzytki Agent lorwet(drugi Hardy)
championy Res.CACIB Barbo (drugi Dewmist)

suki mlodziez Prima Bel esprit
otwarta ,CACIB Kathlen Josephine Staszel

Posted

aniawolf napisał(a):

To zdjęcia z wczorajszego BIS Puppy. Mój Feni na ringu i pierwsza "trójka".
Przed Fenixem jeszcze dwa miesiące "szczenięctwa". Muszę przyznać, że klaka dogomaniaków pomogła:lol::lol::multi::multi:

Posted

Nitencja napisał(a):
Via gratulki dla welshki :) a inne wyniki ??
A kto na grupie 3 zajal miejsca na pudle ??

Wiem tylko tyle,że II lokate zają AST BARBARZYŃCA Sasquehanna :multi:
JBOG III 1 lokata przypadła mojemu "chłopczykowi"
Ginger z Samotni Christa :multi:

Pozdrawiam.

Posted

beatkacg napisał(a):

i na koniec przepiękne maleństwo, niestety udało mie się ufocic jedynie z tej mniej ładnej strony - hi hi

Tylko tyle bo jak zeszłam z ringu to było już dobrze po 14 i sucz moja zmęczona - szybko zmyłysmy się do domku. Może jutro uda mi się choc na chwilę podjechac i zrobic parę zdjęc.
Mogę poprosić o katalog pudli:modla:

Posted

no musze cpowiedziec ze spotkalam wielu dogomaniakow m.in.
IwaR, Matagi,Arime, Tanana, Aste, Daisy,panią z hodowli " z reptowskiego lasu", Offce, Parsonk, i wielu wielu innych
bylo bardzo milo zaraz wstawie fotki z dnia dzisiejszego;)