Marta Chmielewska Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 My zgłoszone, 3 psy, tylko nie ma mi kto opłacić wystawy :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Tak :placz::placz: Nikt nie chce wspierać mojej pasji, a ja sobie powieszę reklamę sponsora na szyję! :placz::cool3: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Jeszcze trochę czasu do wystawy masz. Może się "coś" trafi... Pzdr. Quote
MonikaSz Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 My niestety też musieliśmy zrezygnować z przyjazdu do Szczecina - za bardzo pokomplikowały się terminy :( Pozdrawiam Quote
Daisunia Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 MonikaSz napisał(a):My niestety też musieliśmy zrezygnować z przyjazdu do Szczecina - za bardzo pokomplikowały się terminy :( Pozdrawiam uuu szkoda :( ale my i tak sie nie wystawiamy w szczecinie Quote
MonikaSz Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Daisunia napisał(a):uuu szkoda :( ale my i tak sie nie wystawiamy w szczecinie Szkoda, bo podoba mi się sędzia od belgów, ale co robić ... Samo życie ... Szkoda, że nie będziesz wystawiała w Szczecinie Daisuni - mam nadzieję, że kiedyś i tak ją zobaczę :cool3: Quote
Asta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Wszyscy zadowoleni z obsady oprócz nas... Ktoś szuka pomocy na niedzielę? Quote
strucelitrufla Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 A my juz zgloszeni i he he nieoplaceni :D Nie ma to jak polska rasa :multi: Quote
cockerofil Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Hejki, ktos z Trojmiasta jedzie moze do Szczecina i ma jedno wolne miejsce? Potrzebuje dostac sie tam na niedziele, pieso niekliopotliwe, siedzi caly czas na kolanach - spanielek, oczywiscie dorzucam sie do paliwka;-)) Quote
Olynda Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 noi tak sie pokickało że ja juz nieweim jakiego psiaka wystawiam i czy wogóle wystawiam ale raczej tak a kto jedzie do koszalina albo do lubieszyna ??? :) Quote
Daisunia Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):noi tak sie pokickało że ja juz nieweim jakiego psiaka wystawiam i czy wogóle wystawiam ale raczej tak a kto jedzie do koszalina albo do lubieszyna ??? :) ja jade do koszalina ;) a niedlugo do gorzowa ;) Quote
acroba Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Witam Ja mam pytanko.Czy ktoś z dolnego sląska (Legnica,Wrocław i okolice) wybiera się na sobotę i miałby wolne miejsce dla mnie i staffiora? Korci mnie żeby jechać a nie wiem czy będę miała swój transport . Quote
Marta Chmielewska Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Huny jadą, spytaj na priv, czy mają miejsce i kiedy wracają, bo jak pewnie wiesz, w sobotę stafiki mają międzynarodówkę a w niedzielę pod Szczecinem jest krajowa terrierów i pewnie zostaną na noc :p Fajnie, polecam innych :evil_lol:;) Quote
Marta Chmielewska Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Do Szczecina?? Jasne!! Na obie :cool3::p Quote
acroba Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Marta Cmielewska napisała: Huny jadą, spytaj na priv, czy mają miejsce i kiedy wracają, bo jak pewnie wiesz, w sobotę stafiki mają międzynarodówkę a w niedzielę pod Szczecinem jest krajowa terrierów i pewnie zostaną na noc :p Fajnie, polecam innych :evil_lol:;-) Dzięki za info. Ja na dwa dni nie mam szans jechać.Widzę że termin przedłużyli trochę a i na sobotę są akurat takie grupy że może coś z tego wyjdzie Quote
Marta Chmielewska Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ze Szczecina do Wrocławia i z powrotem są bardzo przyjemne połączenia pkp ;) Np. Tanie Linie Kolejowe, gdzie bilet zamówiony tydzień wcześniej kosztuje śmieszne pieniądze. To tak tylko gwoli informacji :-) Quote
acroba Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Dzięki Marta za podpowiedź.Właśnie się zastanawiałam czy by się nie skusić na PKP. I jak wszystko dobrze pójdzie to będziemy straszyć pasażerów w pociągu ;-) Już tak dawno nie jechałam pociągiem ze stafiorem...aż się cieszę na samą myśl :cool3: Quote
Iwa-R Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Uwaga! Jeśli ktoś nie zgłosił jeszcze psa, a miałby ochotę to zrobić.... Zgłoszenia przyjmowane są do 29 maja !! Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Iwa-R']Uwaga! Jeśli ktoś nie zgłosił jeszcze psa, a miałby ochotę to zrobić.... Zgłoszenia przyjmowane są do 29 maja !! Kurka może ja się skusze jak do 29 maja bo 26 wypłata :cool3: :cool3: Quote
Musiałek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 no własnie jak to jest z ta zapłata?? bo na stronie napisane jest że opłaty do 25.05 a zgłoszenia do 29.05 ??? skąd ta informacja i czy potwierdzona??? bo na stronie nic o tym nie ma :( Quote
wix Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Słuchajcie, wolę się zawczasu przygotować ;) Czy jakaś dobra dusza z 3miasta miałaby miejsce dla dwóch miłych i grzecznych dziewczynek z trzema malutkimi, słodkimi i kochanymi pieskami (dwa buldożki i terierka walijska)? :diabloti: :cool3: Dorzucamy się do paliwa oczywiście :) Quote
Asta Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Muszę wkońcu iśc opłacić wystawę, bo jakoś ostatnio czasu nie miałam, a jeszcze się zastanawiam, jakiego psa w jaki dzień wziąśc na mp... mam do dyspozycji amstaffa i jrt, więc jeszcze pomyślę. Rzecz jasna B.J będzie na ringu, a na MP zobaczymy w jaki dzień z nim pójde jak wczesniej pisałam Quote
Recommended Posts