Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MonikaSz napisał(a):
My niestety też musieliśmy zrezygnować z przyjazdu do Szczecina - za bardzo pokomplikowały się terminy :(
Pozdrawiam

uuu szkoda :( ale my i tak sie nie wystawiamy w szczecinie

Posted

Daisunia napisał(a):
uuu szkoda :( ale my i tak sie nie wystawiamy w szczecinie

Szkoda, bo podoba mi się sędzia od belgów, ale co robić ... Samo życie ...
Szkoda, że nie będziesz wystawiała w Szczecinie Daisuni - mam nadzieję, że kiedyś i tak ją zobaczę :cool3:

Posted

Hejki, ktos z Trojmiasta jedzie moze do Szczecina i ma jedno wolne miejsce? Potrzebuje dostac sie tam na niedziele, pieso niekliopotliwe, siedzi caly czas na kolanach - spanielek, oczywiscie dorzucam sie do paliwka;-))

Posted

noi tak sie pokickało że ja juz nieweim jakiego psiaka wystawiam i czy wogóle wystawiam ale raczej tak
a kto jedzie do koszalina albo do lubieszyna ??? :)

Posted

Olcia&Tasha napisał(a):
noi tak sie pokickało że ja juz nieweim jakiego psiaka wystawiam i czy wogóle wystawiam ale raczej tak
a kto jedzie do koszalina albo do lubieszyna ??? :)

ja jade do koszalina ;)
a niedlugo do gorzowa ;)

Posted

Witam

Ja mam pytanko.Czy ktoś z dolnego sląska (Legnica,Wrocław i okolice) wybiera się na sobotę i miałby wolne miejsce dla mnie i staffiora? Korci mnie żeby jechać a nie wiem czy będę miała swój transport .

Posted

Huny jadą, spytaj na priv, czy mają miejsce i kiedy wracają, bo jak pewnie wiesz, w sobotę stafiki mają międzynarodówkę a w niedzielę pod Szczecinem jest krajowa terrierów i pewnie zostaną na noc :p
Fajnie, polecam innych :evil_lol:;)

Posted

Marta Cmielewska napisała:

Huny jadą, spytaj na priv, czy mają miejsce i kiedy wracają, bo jak pewnie wiesz, w sobotę stafiki mają międzynarodówkę a w niedzielę pod Szczecinem jest krajowa terrierów i pewnie zostaną na noc :p
Fajnie, polecam innych :evil_lol:;-)

Dzięki za info. Ja na dwa dni nie mam szans jechać.Widzę że termin przedłużyli trochę a i na sobotę są akurat takie grupy że może coś z tego wyjdzie

Posted

Dzięki Marta za podpowiedź.Właśnie się zastanawiałam czy by się nie skusić na PKP. I jak wszystko dobrze pójdzie to będziemy straszyć pasażerów w pociągu ;-) Już tak dawno nie jechałam pociągiem ze stafiorem...aż się cieszę na samą myśl :cool3:

Posted

[quote name='Iwa-R']Uwaga!
Jeśli ktoś nie zgłosił jeszcze psa, a miałby ochotę to zrobić....

Zgłoszenia przyjmowane są do 29 maja !!

Kurka może ja się skusze jak do 29 maja bo 26 wypłata :cool3: :cool3:

Posted

no własnie jak to jest z ta zapłata??

bo na stronie napisane jest że opłaty do 25.05 a zgłoszenia do 29.05 ??? skąd ta informacja i czy potwierdzona??? bo na stronie nic o tym nie ma :(

Posted

Słuchajcie, wolę się zawczasu przygotować ;) Czy jakaś dobra dusza z 3miasta miałaby miejsce dla dwóch miłych i grzecznych dziewczynek z trzema malutkimi, słodkimi i kochanymi pieskami (dwa buldożki i terierka walijska)? :diabloti: :cool3: Dorzucamy się do paliwa oczywiście :)

Posted

Muszę wkońcu iśc opłacić wystawę, bo jakoś ostatnio czasu nie miałam, a jeszcze się zastanawiam, jakiego psa w jaki dzień wziąśc na mp... mam do dyspozycji amstaffa i jrt, więc jeszcze pomyślę. Rzecz jasna B.J będzie na ringu, a na MP zobaczymy w jaki dzień z nim pójde jak wczesniej pisałam