Daisunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 przykro mi bardzo ale ja będę tylko poogladać , będe bez psa - z aparatem w obydwa dni Pozdr. Quote
MonikaSz Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Daisunia napisał(a):przykro mi bardzo ale ja będę tylko poogladać , będe bez psa - z aparatem w obydwa dni Pozdr. No coś Ty :crazyeye: Wycofujesz się ? Przecież to miał być Wasz debiut - o ile trafimy do Szczecina, to miałabyś kibiców nie tylko w nas :razz: Do wystawy jeszcze trochę i mam nadzieję, że jednak zmienisz zdanie. Quote
Daisunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 MonikaSz napisał(a):No coś Ty :crazyeye: Wycofujesz się ? Przecież to miał być Wasz debiut - o ile trafimy do Szczecina, to miałabyś kibiców nie tylko w nas :razz: Do wystawy jeszcze trochę i mam nadzieję, że jednak zmienisz zdanie. tu już nie chodzi o to że mam stracha przed wystawą ... napisze do ciebie na pw o co mi chodzi ... Quote
Daisunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Monika przywrocila mi wiarę w siebie :lol: być może wystawie daisy ale wszystko stoi pod wielkim znakiem zapytania ;) Quote
ewelinabuck Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 to daisyska musi przyjechac bo z buckiem sie znaja ale z dwiema sunkami to moze byc roznie;) daisy nie boj sie Quote
BooBC Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Na BC był numerk, a to wszystko przez przywiązanie do właściela:lol: :lol: :lol: Córka wystawiała psiaka, a psiak oglądał się za panem:lol: :lol: :lol: Z wystawiania nici, ale psiak srebro dostał:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 ewelinabuck napisał(a):to daisyska musi przyjechac bo z buckiem sie znaja ale z dwiema sunkami to moze byc roznie;) daisy nie boj sie ja mam klopot pt " kąpać psa czy nie kąpać" :lol: Quote
BooBC Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Trzy dni wcześniej;) ;) ;) A przed wystawą tylko szczotkowanie;) ;) ;) Najpierw pod włos, a później z włosem;) :cool1: Quote
Asiaczek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Daisunia napisał(a):ja mam klopot pt " kąpać psa czy nie kąpać" :lol: Spytaj się o to na topiku AM. Tam na pewno uzyskasz fachową opinię co do kapieli. Pzdr. Quote
BooBC Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 A ja to nie fachowiec:cool1: :mad: :cool1: :lol: :evil_lol: Wiem że trzy dni przedwystawą, a już przed samą wystawą szczotkowanie;) ;) ;) Quote
Daisunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 palma napisał(a):Trzy dni wcześniej;) ;) ;) A przed wystawą tylko szczotkowanie;) ;) ;) Najpierw pod włos, a później z włosem;) :cool1: do tego czasu pies mi wylinieje do łysa :lol: asiaczek juz spytalam sie na forum klubu am Pozdr. Quote
Yorczka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 palma chyba nie jest najlepsza w udzileaniu rad a my nie chcemy z ewelina i z marta zobaczyc łysej daisy na ringu...:cool1::cool1::cool1::lol::lol::lol: ja bede napewno pojade albo z ewelina i z buciem albo z marta i penny oczywiscie ja z tasza daisy jak cos to rozpoznasz mnie po dogomaniackiej chuście która będe miała ja albo tasza.....;);););) fajnie sie tak spodkac ja daisy marta i ewelka....;););) Quote
MonikaSz Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Daisunia napisał(a):Monika przywrocila mi wiarę w siebie :lol: być może wystawie daisy ale wszystko stoi pod wielkim znakiem zapytania ;) Grunt to nie tracić wiary - zobaczysz jeszcze wszystko się ułoży. To za Daisy - więrzę, że jednak pojawicie się na wystawie :thumbs: Quote
Daisunia Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 MonikaSz napisał(a):Grunt to nie tracić wiary - zobaczysz jeszcze wszystko się ułoży. To za Daisy - więrzę, że jednak pojawicie się na wystawie :thumbs: ;)) dalej czekam na forum klubu AM w polsce na jakieś rady ale .... tylko jedna odpowiedz.. no coż chyba napisze na gr.v ;) Quote
ewelinabuck Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 yorczka nie zapomnij jeszcze o sylwi od tekiego i o paulince lazy Quote
Yorczka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ok to fajnie to będziemy w 7 a z kim jedzesz bo martajedzie z rodzinka wiec... Quote
ewelinabuck Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ja jade raczej bez bucka zalezy od temperatury;) jak nie z marta to busem a pozniej 3 na arkonska;) Quote
Marta Chmielewska Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Ja tak daleko planami nie sięgam, nie wykluczone, że pojadę sama samochodem, wtedy was wezmę ze sobą. Zobaczymy, jest jeszcze dużo czasu. Daisunia, nie przejmuj sie tak wystawą, to ma być przede wszystkim zabawa. Jak chcesz, to pokarzę ci co i jak jeszcze przed wystawą, jeśli nasze grupy nie będą się pokrywały, podejdę i ci pomogę, nie ma sie czym przejmować. Quote
Daisunia Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 palma napisał(a):Yyyyyyyyyyy......nieruzumiem, chyba miałam psa wystawowego i wiem jak się dba o psa przed samą wystawą:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wyczesywanie to nieznaczy że zostanie lysy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zdejmiesz jej tylko starą sierść, która sama wychodzi, nie słuchaj się mnie, co Ci tam jak sędzia przejedzie ręką psu po grzbiecie i będzie miał pełno sierści:lol: :lol: :lol: !!!! Yorczka masz sznaucera- kundelka od 3 miesięcy i się znasz na wszystkim najlepiej!!!! Gratulacje:multi: :multi: :multi: jeszcze zobacze jak mi pasuje zrobi sie cieplej to popróbuje roznych sposobow na te sierśc (moj pies jak ją wyczesze to i tak i tak po 20 minutach znow jest pelno sierści :lol:) Quote
sylwiaskalska Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Na wystawę aby wejść z psem musisz mieć kaganiec oraz aktualną książeczkę zdrowia :) Wielka prośba prosze o darowanie sobie takich uwag albo wysyłać je na priwa. To że ktoś nie wystawiał psa nie znaczy ze nie ma pojęcia o pielęgnacji psa. Tak samo można by było obrażać ludzi kórzy prowadzą salony dla psów a nie wsytawiaja psów. Palma jezeli chcesz ty mozesz by tym kundelkiem... :lol::lol::lol: a co do psa wystawowego to sorry ale ty go nigdy nie miałas co ty pleciesz nigdy nie bylas z nim na żadnej wystawie i nigdy go nie wystawiałaś...więc nie masz zielonego pojecia o czesaniu i tych sprawach... :cool1::cool1::cool1: koniec tematu...:cool1::cool1::cool1: To się tyczy także w dwie strony ;) Przecież dziewczyny :p chcemy sobie pomagać a nie utrudniać :) Quote
Yorczka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 bardzo dziekuje sylwus napewno wezme... a jak myslisz czy dla sznaucerka tylko uzde... ??? Quote
sylwiaskalska Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Yorczka napisał(a):bardzo dziekuje sylwus napewno wezme... a jak myslisz czy dla sznaucerka tylko uzde... ??? Generalnie ja swojego psa nigdy nie biore na wystawy ponieważ i tak tam jest wystarczająco dużo psów i lepiej się skupiam na wystawach i na psach :). Jednak lepiej miej w torbie kaganiec. A w środku zamienić na uzdę, albo zdjąc bo i tak żadko które pieski mają kaganiec na wystawie. Chyba że piesek jest chrakterny to wtedy proponuje nie ściągać uzdy :) Quote
BooBC Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ależ Yorczka się myli miałam psa wystawowego i był wystawiany w klasie szczeniąt. :angryy: :angryy: :angryy: Sylwia to ona utrudnia sobie i innym życie.........:angryy: :angryy: :angryy: Pisze że nie maiłam psa wystawowego jak miałam, tylko że wystawa szczenięca i tak się do niczego nie liczy:placz: :placz: :placz: Quote
sylwiaskalska Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 palma napisał(a):Ależ Yorczka się myli miałam psa wystawowego i był wystawiany w klasie szczeniąt. :angryy: :angryy: :angryy: Sylwia to ona utrudnia sobie i innym życie.........:angryy: :angryy: :angryy: Pisze że nie maiłam psa wystawowego jak miałam, tylko że wystawa szczenięca i tak się do niczego nie liczy:placz: :placz: :placz: Palma właśnie daltego poprosiłam Yorczkę aby taki uwag nie było :) Jak ktoś nie miał psa wystawowego (juz nie wnikam czy miał ktoś czy nie) to nie znaczy że nie zna się na rzeczy :) Quote
BooBC Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Palma właśnie daltego poprosiłam Yorczkę aby taki uwag nie było :) Jak ktoś nie miał psa wystawowego (juz nie wnikam czy miał ktoś czy nie) to nie znaczy że nie zna się na rzeczy :) :loveu: :loveu: :loveu: i dlatego Cię lubię.............porządek umiesz utrzymać.....chyba dlatego jesteś modem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts