Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
znalazłam pod moją bramą cztero, może pięciomiesięczną suczkę owczarek niemiecki krótkowłosy.Jest maści czarnej podpalanej.Mieszkam w niewielkiej miejscowości więc łatwo można było sprawdzić, że nie należy tu do nikogo.Tracę nadzieję ,że się komuś zgubiła i znajdzie się jej prawowity właściciel.Szukam więc dla niej wspaniałego domku.Nie ma mowy o oddaniu małej do budy czy na łańcuch.
Mieszka teraz chwilowo u mnie w domu z dwiema innymi sukami.Nie jest łatwo, ale nie mogłam jej tak biednej zostawić na ulicy.
Sunia nie jest zaniedbana.Jest czysta, w miarę dobrze odżywiona,dlatego tak trudno mi uwierzyć że ktoś się jej pozbył w taki sposób.Ale cóż,nie takie rzeczy się zdarzają.
Nie mogę sobie pozwolić na trzecią sunię, stąd moje ogłoszenie.Chciałabym aby domek do którego suczka trafi był sprawdzony, odpowiedzialny itd.
Wstawiłabym zdjęcia,ale jestem na dogo od niedawna i jeszcze to ogarniam.

Posted

Kasia Lubiatów napisał(a):
Witam,
znalazłam pod moją bramą cztero, może pięciomiesięczną suczkę owczarek niemiecki krótkowłosy.Jest maści czarnej podpalanej.Mieszkam w niewielkiej miejscowości więc łatwo można było sprawdzić, że nie należy tu do nikogo.Tracę nadzieję ,że się komuś zgubiła i znajdzie się jej prawowity właściciel.Szukam więc dla niej wspaniałego domku.Nie ma mowy o oddaniu małej do budy czy na łańcuch.
Mieszka teraz chwilowo u mnie w domu z dwiema innymi sukami.Nie jest łatwo, ale nie mogłam jej tak biednej zostawić na ulicy.
Sunia nie jest zaniedbana.Jest czysta, w miarę dobrze odżywiona,dlatego tak trudno mi uwierzyć że ktoś się jej pozbył w taki sposób.Ale cóż,nie takie rzeczy się zdarzają.
Nie mogę sobie pozwolić na trzecią sunię, stąd moje ogłoszenie.Chciałabym aby domek do którego suczka trafi był sprawdzony, odpowiedzialny itd.
Wstawiłabym zdjęcia,ale jestem na dogo od niedawna i jeszcze to ogarniam.

mógłby mi ktoś dopomóc przy wstawieniu zdjęć? dzięki

Posted

Zacznę od tego , że to fajnie, że przygarnełaś sunię:)
A teraz instrukcja wstawiania zdjęć tak w skrócie;) :
- musisz zmniejszyć/przyciąć zdjęcie tak by jego maksymalny rozmiar miał 640x640
- zdjęcie załaduj na serwer np. http://imageshack.us/ (klikasz "Browse" i szukasz gdzie masz na kompie zdjęcie, po kliknięciu na zdjęcie, dalej klikasz "start upload") wtedy pojawi Ci się adres strony, który musisz skopiować
- następnie robisz tak

Jeśli jednak nie uda Ci się;), to możesz zdjęcia przesłać mi na e-mail: hekate1989@interia.pl

Posted

Sunia jest bardzo pojętna.Dzisiaj w nocy już nie natknęłam się na żadną kałuże.Mała budziła mnie co dwie godziny,że chce wyjść na podwórko.Wszystko szybko "łapie".Rozumie już kiedy każe jej się iść na jej kocyk.Jest usłuchana. Po prostu sunia ideał.